KUNDERNE SIGER

Her kan du læse et udsnit af vores kundeoplevelser hos Holistic Beauty.
Vi håber, at du kan relatere til det og får ønske om at få din egen unikke hudoplevelse hos Holistic Beauty.

21. november 2021

Det er mig, der takker for jeres skønne instagram med relevante og gode tips/videoer og den bedste kundeservice.

Kh. Rie Holmgaard

15. november 2021 

Jeg vil egentlig bare sige tak til Christina Coco og David for min behandling sidste gang!

Kan se en kæmpe forskel allerede! De knopper/bumser under kæben og på kæben er stort set allerede væk! Der er selvfølgelig stadig lidt, men de er meget mindre, er ikke ømme eller klør! Glæder mig så meget til min næste behandling! Rigtig god weekend til jer alle sammen.

Kh. Camilla Ranthe

19. september 2021

Tak, for den virkelige kompetente vejledning, jeg har fået i forhold til min hud. 

Jeg har altid været ked af det, men hver dag ser jeg tydeligt, at den bliver bedre og bedre, og kunne ikke være gladere for det! Tak! 

Kh. Rikke

18. september 2021 

Jeg er simpelthen så glad for jeres nye ansigtsbehandling. Den med nåle maskine. 

Min hud føles og ser fantastisk ud! Er mega fan af jer. 

Kh. Ann-Sofie

17. september 2021

Nu har jeg kun brugt hudplejerutinen de sidste to dage, men synes allerede, at jeg kan se det tydeligt på min hud!

Hvis det fortsætter, så er jeg lykkelig. Tak. 

Kh. Rikke

14. august 2021 

Kære Coco & Holistic Team

Jeg har modtaget mine produkter og er kommet godt igang med den nye rutine, det er så dejligt. De nye produkter er SÅ lækre!!1000 tak for vejledningen!

Kh. Linda

27. maj 2021

Hej Holistic og Coco

Jeg har nu brugt den hjemmehudpleje jeg fik efter jeres onlinekonsultation i en måned og min hud er som forandret, fornyet og forynget!

Det er en helt fantastisk følelse så tydeligt at kunne se, hvad den rigtige rutine kan gøre for huden.Jeg føler mig mere mig selv end jeg længe har gjort. Tak.

Kh. Cathrine

23. april 2021 

Tusinde Tusinde tak for din hjælp Christina og Holistic Beauty.

Det er den bedste service jeg nogensinde har fået ift. andre steder jeg førhen er kommet. 

Kh. Simone

9. april 2021

Tak Coco! Du er en stjerne. 

Igen tusind tak for grundig vejledning af hudpleje. 

Jeg glæder mig meget til at komme igang med min rutine, og ikke mindst til at komme ind til jer, når I åbner.

Kh. Cathrine

4. april 2021 

Kæreste Coco

Jeg er så imponeret! Min hud er på under en måned blevet sig selv igen med de produkter du guidede til via IG. Tak for at redde min hud igen igen - selv i disse tider. Håber sådan I må åbne til april.

Kh. Camilla

24. marts 2021

Hej Holistic Beauty

Jeg var inde hos jer i går for at købe produkter. Heldigvis var David der og kom som altid frem og hilste og hørte ind til mig og min datter. Føler mig så godt tilpas med denne måde at blive mødt på, og ikke nok med det han er så fagligt dygtig og jeg kan se at min hud er blevet pænere efter jeg er kommet til ham og jeg har kun fået en behandling hvad vil der ikke ende med. Dejligt med naturlig skønhed.

Mange tak og hils alle.Glæder mig til at i åbner igen. 

Kh. Britt

16. marts 2021 

Jeg er virkelig glad for den gode vejledning jeg har fået af jer imens samfundet er lukket ned.

Min hud trængte virkelig til en kærlig hånd efter en graviditet, og med jeres vejledning af produkter over Instagram, så kan jeg allerede se en stor forskel på min hud. Det er så dejligt, at i yder den service, når Nu det ikke er muligt at komme ind til jer.

Kh. Julie

4. marts 2021

Kære Christina

Tusind tak for at tage dig tid til at have en online hud analyse session med mig - jeg er lykkelig for at være startet med ZO skincare produkterne.

Nu - en måned efter jeg startede - ser jeg allerede tydelig forskel på bl.a. mine blodspringninger på kinderne - de er i hvert fald 50% mindre tydelige. TAK.

Kh. Maria

22. februar 2021 

Tusind tak for den mega profesionelle hjælp.

Det kan man ikke forvente med al den nedlukning, men du/I gør det til UG! Virkelig dejligt. 

Glæder mig til, at vi igen kan ses i klinikken!

Kh. Lærke


Kære Christina Coco og Holistic Beauty

Tusind tusind tak for jeres fantastiske kundeservice og vejledning i brug af produkter. Christina Coco - jeg er simpelthen SÅ glad og taknemmelig for al din hjælp og vejledning med min lidt problematiske hud, som du har klaret via online konsultation under nedlukningen. Kæmpe tak fordi du altid er så sød og hurtig til at svare på mine mange spørgsmål. Jeg glæder mig meget til at besøge jer i klinikken.

Rigtig dejlig dag til jer alle.

Kh. June


Tak for jer!

Jeres enormt gode service under denne nedlukning har reddet min hud!

De produkter Christina vejledte mig i online, på en god forståelig og pædagogisk måde, har allerede gjort en stor forskel.

Kh Nynne


Kære Christina Coco og Holistic Beauty.

Jeg vil gerne rose jer for jeres virkelig gode kunderservice.

Jeg er ny kunde hos jer og i sidste uge fik jeg til at starte med en online hudkonsultation med Christina Coco, som jeg må sige virker super dygtig og kompetent. Konsultationen var i øvrigt gratis! Jeg blev sat grundigt ind i de forskellige produkter fra Zo Skin Health og guidet til brugen af dem. Bestilte herefter produkterne via Asta og modtog straks en bekræftelsesmail om at de blev sendt afsted. Allerede 4 dage efter modtog jeg min pakke. Det var super nemt og overskueligt!

Min hud har det allerede meget bedre! Det er helt utroligt, hvor godt I har ramt plet med de produkter, som passer til mig.

Synes lige I fortjente en tilbagemelding;-)

Tusind tak.


Det nu længe siden du/Christina Coco hjalp mig med cremer og jeg må sige jeg overvejede skinbooster i kinderne, fordi min hud var så ødelagt og tør !

Men din vejledning har gjort mine kinder så normale igen ! Er så glad for at du hjalp mig !

Så igen tak !!!!!


Hej Holistic Beauty.

Lidt grænseoverskridende at sende, men synes bare min huds forvandling er så vild. Og jeg er så glad for at det har kunne lade sig gøre. Jeg troede virkelig ikke, at min huds tilstand ville kunne vendes. Her et et før og efter billede.

Tusind tak til David og glæder mig til at komme til endnu en behandling. 

Se før- og efterbilleder, af kundens resultater, her.


Jeg er helt overvældet over den rejse min hud har været på gennem det seneste år. Tak for hjælpen og for den bedste vejledning undervejs! Endelig er min hud på vej tilbage til “sit gamle jeg” og jeg kan genkende mig selv i spejlet igen. Coco har været så professionel og støttende undervejs og har holdt mig i hånden med alt lige fra behandlinger, korrekt hjemmepleje og kosttilskud - jeg er evigt taknemmelig.

Se før- og efterbilleder, af kundens resultater, her.

6. maj 2020

Selvom jeg altid har været ret god til at pleje min hud, så har jeg ofte haft problemer med blackheads i min t-zone. Efter jeg er startet på at få diamantslibning og dybderens hos Holistic Beauty, er min hud ikke blot blevet meget flottere, men renere og mere ensartet. Selvom dybderens kan gøre enormt ondt, så er det det hele værd efterfølgende. 

Maria

12. april 2020

Kære Holistic Beauty.

TUSIND TAK for det I allerede har gjort for mig. Har haft en virkelig god start hos Coco. Vildt højt service niveau og fantastisk rådgivning. Tak. Havde en fantastisk oplevelse igår hos David! Tak. Jeg sender lige et billede af min hud allerede ... Et før jeg opstartede hos jer + før opstart af produkter. Samt et jeg lige har taget i dag efter gårdagens behandling. Meget vigtigt at tilføje at jeg altså kun har brugt produkterne siden 12 april - så kun én måned. Samt jeg har kun fået to behandlinger.

Se før- og efterbilleder, af kundens resultater, her.

Anbefaling lige fra hjertet.

Nu har jeg gået hos Coco og hendes fantastiske team hos Holistic Beauty siden oktober sidste år.Da jeg startede mit forløb var min hud mildest talt et stort bumsekrater. Mit kæbeparti var fyldt med bylder og jeg troede virkelig ikke på, at deres behandlinger og produkterne til hjemmebrug kunne gøre de mirakler, som de har gjort. Jeg er nu bumse-fri og min hud stråler, som den aldrig har gjort før.Jeg er simpelthen så glad for de resultater Coco og teamet har lavet og glæder mig til de næste mange år, hvor mit ansigtet er I deres trygge hænder.

Alle de varmeste anbefalinger fra en meget glad og tilfreds kunde.


Jeg har været i behandling hos Coco siden oktober 2019 som en "sidste udvej" for min urene hud, som bare ikke har villet gå væk de seneste 8 år - selv efter behandlinger ordineret af hudlægen, der eftersigende skulle løse problemet. Jeg havde stor angst for, at folk kom for tæt på mit ansigt, holdt mig ubevidst for munden og dækkede min pande med mit hår, når jeg talte med andre mennesker og var som ung kvinde i 20'erne i bund og grund rigtig ked af min hud. Behandlingerne hos Coco har gjort underværker; hun er meget professionel og forstående i sin tilgang til mine hudproblemer, hvilket tydeligt kan ses. Jeg har sideløbende fulgt den hudplejerutine, som hun skræddersyer til mig, og kombinationen af de to gør tilsammen, at jeg i dag umotiveret får komplimenter for hvor flot og pæn min hud er blevet. Det lindrer virkelig et ar på sjælen, jeg har haft længe, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Coco og Holistic Beauty.

Se før- og efterbilleder, af kundens resultater, her.


"Jeg sidder og kigger på før/efter billeder. Wow. TAK. Endelig kan jeg vise mig selv i offentligheden uden makeup og uden at føle mig dårligt tilpas. Du har reddet mit ansigt!! Glæder mig til min tid om to uger."

Se før- og efterbilleder, af kundens resultater, her.


Jeg har haft problemer med min hud i mange år og også prøvet forskellige behandlere gennem tiden. INGEN har dog formået at skabe de resultater for min hud som den utrolig dygtige Christina Coco har. Jeg har efterhånden gået hos hende en del del år og hun er UDEN tvivl den bedste i branchen!!

Inden hver behandling starter, læser hun altid op på ens journal for at sikre, at man får den bedste behandling. Jeg giver hende altid frie hænder til at give mig, den behandling, hun synes, vil være bedst for min hud, fordi jeg stoler 100% på hendes ekspertise - og den slår aldrig fejl. Man føler virkelig, at man er i de bedste og mest kompetente hænder. Og så er hun også skide sød! Jeg kan kun give min bedste anbefaling til Christina Coco og Holistic Beauty. 

Sabina

18. oktober 2019

Igennem de sidste 3 år er jeg blevet vokset (sugar) af Christina. Resultatet er altid upåklageligt og selskabet er fantastisk! Stemningen i klinikken er så hyggelig og alle medarbejdere er søde. Man føler sig med det samme velkommen og taget sig godt af. Jeg er i tidens løb blevet vokset flere forskellige steder, men efter jeg fandt Holistic Beauty kommer jeg aldrig til at gå et andet sted. Så.. vi ses en gang om måneden de næste 40-50 år. Give or take.

Malina


Tak Christina Coco og Holistic Beauty. Efter at have fulgt jeres vejledning omkring produkter og behandlinger, og brugen af dem, har jeg nu fået dette fantastiske resultat! Og dette er kun efter et par uger! Min hud har aldrig været så mættet af fugt og fin i strukturen som den er nu, så jeg er virkelig taknemmelig. Ps: intet filter brugt.

Se før- og efterbilleder, af kundens resultater, her.


Klinik med dejlig atmosfære, professionelle behandlere som altid møder kunden med dedikation og imødekommenhed. Man går altid derfra med de bedste resultater. Fantastisk resultat.

Solveig


Kære Holistic Beauty Team og en særlig tak til Maria.

For første gang har jeg været til undervisning på mit studie uden andet make up i hovedet end CC cream fra pHformula. Tak for at have givet mig en almindelig hud igen. Jeg glæder mig hver gang jeg skal til behandling!

Se før- og efterbilleder, af kundens resultater, her.


Jeg har i længere tid gået til hudlæge, spist flere medikamenter og brugt forskellige cremer mod min acne, desværre alt sammen uden held. Efter jeg stoppede med flere års brug af P-piller gik min hud helt amok og min acne blev værre og jeg var desperat efter hjælp for at få “min hud” tilbage. Jeg fandt Holistic Beauty på Instagram og følte at jeg kunne se mig selv i deres tilgang til hudpleje. Jeg fik min første kemisk peeling for nogle måneder tilbage og har for nyligt fået min 3. Det er det bedste jeg har gjort og intet andet jeg har prøvet har været så effektivt. Jeg har brugt hjemmepleje anbefalet af Christina som også udførte mine behandlinger og jeg havde ikke turde håbe på det resultat jeg har fået i dag.

Stort tak og kæmpe ros til Christina og Holistic Beauty!

Se før- og efterbilleder, af kundens resultater, her.

12. juli 2019

Jeg har fået ansigtsbehandlinger igennem 4 år hos Holistic Beauty. Jeg er fast kunde fordi jeg fra første gang mærkede resultater og rådgivning der virker.

Lonnie

24. april 2019

Skønt sted med super betjening.

Neslihan

8. marts 2019

Den bedste service bliver helt klart fast kunde her frem over. Københavns bedste hudplejeklinik de sødeste mennesker fik anbefalet denne klinik så bookede en tid til at få ordnet mine bryn hos Fie jeg følte mig så tryg og godt tilpas jeg kan varmt anbefal Holistic Beauty.

Mizba

7. januar 2019

Uden tvivl Danmarks bedste hudplejeklinik.

Christina Coco er så vanvittig dygtig - den kvinde kan virkelig trylle med din hud - wauw! Den bedste og varmeste anbefaling herfra. Uden tvivl 5 stjerner.

Mia


Kære Holistic Beauty team.

Jeg vil blot have den ære at takke jer og Christina Coco for de fantastiske resultater jeg har fået med min hud og specielt min hage. Jeg har i flere år gået med disse røde knopper og været ved hudlæge/læge flere gange og fået behandlinger af dem med piller og cremer osv. Intet hjalp og jeg har kastet mange penge efter ingenting og til sidst nærmest givet op... Lige ind til min veninde anbefalede jeres skønne klinik. De første to billeder er fra januar i år 2018 og se hvordan min hage er den dag i dag. Billederne er på ingen måde redigeret. Jeg er evig taknemlig for jeg ikke behøver skjule mit ansigt på samme måde mere. Tusind tusind tak. Jeg nyder stadig at komme hos jer hver 8 uge ca og bruge min hjemmepleje - og det vil jeg blive ved med!.

Se før- og efterbilleder, af kundens resultater, her.

6. november 2018

Jeg er blevet vokset i mange forskellige klinikker, men nu er jeg helt sikkert fast Brazilian kunde her. Det går hurtigt og forholdsvist smertefrit og så er det et flot og holdbart resultat.

Mette

8. august 2018

Den varmeste anbefaling herfra! Er lige komme ud efter en ansigtsbehandling hos Christina Coco og en fantastisk spa behandling af Julie! Tusind tak det hele var virkelig godt.

Altina

20. juni 2018

Skønt sted med super betjening.

Christine

8. juni 2018

Hos Holistic Beauty møder man professionalisme, tryghed og priser, der lever op til den behandling man får. Christina gør sit arbejde til punkt og prikke HVER gang!

Emilie

2. juni 2018

Jeg har efterhånden været der rigtig mange gange og jeg har ALDRIG haft en dårlig oplevelse. Man er altid I centrum og i de bedste hænder. De yder fantastisk service og behandling, og så er der altid gode råd og hjælp at hente! Jeg kommer aldrig til, at gå et andet sted hen.

Jeanet

13. maj 2018

Virkelig fantastiske resultater og enormt imødekommende behandlere.

Tali

11. maj 2018

Helt fantastisk oplevelse! Det bliver helt klart ikke mit sidste besøg.

Ann Marie

28. marts 2018

Uden sammenligning den bedste ansigtsbehandling jeg har fået til dato dygtige behandlere og smuk klinik.

Fanny Augusta

14. marts 2018

Har aldrig fået så professionel behandling som ved Christina! Og min hud har aldrig været smukkere.

Louise

21. februar 2018

Absolut det bedste sted hvis du virkelig skal have en massage der virker. Stemningen er hjemligt og man føler sig velkommen. Jeg kan på det varmeste anbefale Julie da hun forstår at mærke efter hvor der er behov for at sætte ind. Hun er opmærksom, rolig og man føler sig i helt utrolig gode hænder. Julie får mig til at glemme hverdagen og slappe 100 % af.

Det er det bedste jeg har gjort for mig selv og jeg kommer nu tilbage hele tiden.

Louise

29. september 2017

Altid en kæmpe fornøjelse med synlige og mærkbare resultater.

Cecilie

23. juli 2017

Danmarks absolut bedste hudplejeklinik!

Fra det minut jeg trådte ind ad dørene første gang, blev jeg mødt af det sødeste og mest kvalitetsbevidste menneske!!! Efter blot 5min. følte jeg mig så tryg og godt tilpas, at jeg bookede min første tid!! I over et år er jeg kommet regelmæssigt hos Holistic Beauty og jeg ville ikke undvære min selvforkælelse og dette fantastiske selskab for noget i verden.Ikke nok med at jeg HVER gang bliver mødt med smil og kram, jeg føler mig også så tryg og i SÅ gode hænder at jeg bare beder Coco om at booke en ansigtsbehandling og VED at Coco giver mig det absolut bedste af det bedste for min hud samt råd og vejledning om hvordan jeg giver min hud optimal pleje efterfølgende.Coco og Stine stod for at hjælpe mig inden jeg skulle have mit første photoshoot til min hjemmeside og resultatet var intet mindre end fantastisk!!! Deres kvalitetsbevidsthed og deres kærlighed og passion er den stærke og smukke drivkraft bag alt hvad de laver og jeg er SÅ taknemmelig - hver evig eneste gang!! Holistic Beauty har hjerte, passion og kvalitet!! Alt hvad man kunne ønske sig fra sin kosmetolog - og meget, meget mere!!

Mine absolut BEDSTE anbefalinger til dette vidunderlige sted, midt i hjertet af smukke København.

Maria

26. februar 2017

Søde og kompetente mennesker og meget smuk klinik. En fornøjelse.

Nina

25. november 2016

Har været yderst tilfreds de gange jeg har været der. Super søde og kompetente mennesker.

Sidsel

28. oktober 2016

Altid gode vibes.

Micheal

4. oktober 2016

Fik en Shellack behandling købt gennem downtown og det er nok det pæneste resultat jeg nogensinde har fået - plus at Simone bare var super sød og professionel super lækkert sted!

Olivia

4. oktober 2016

Fik en Shellack behandling købt gennem downtown og det er nok det pæneste resultat jeg nogensinde har fået - plus at Simone bare var super sød og professionel super lækkert sted!

Olivia

16. september 2016

Stor fan!

Emilie

9. september 2016

Har kun haft fantastiske oplevelser med shellac hos Simone. Hun er virkelig kompetent og sød!

Sanne

8. juli 2016

Jeg har fået 2 ud af 6-8 cupping behandlinger, hos Holistic Beauty. Jeg er meget glad for mit resultat indtil videre og både stefan og Christina er helt fantatiske og være i selvskab med.

Sandralina

7. juli 2016

Simone laver virkelig smukke shellac negle ... er såå glad og tilfreds. 5 stjerner.

Chanette

20. maj 2016

Jeg er nu blevet fast inventar hos Holistic Beauty, takket være deres høje serviceniveau, kompetence, erfaring og fantastiske behandlinger!!!

Emilie

20. maj 2016

UBESKRIVELIGT GENNEMFØRT ! Må erkende at jeg har fundet danmarks dygtigste hudspecialist. Hun befinder sig her, i noget så smukke lokaler. For ikke at glemme behandlingen fra start til slut, yderst gennemført til perfektion.

Tusind tak Christina.

Lena

24. april 2016

De ved hvad de snakker om!

Min hud har aldrig været pænere efter Christina og Stefan har haft fingre i den.

Bettina

9. april 2016

Har været fast kunde i mange år, da de er absolut byens bedste.

Fantastisk sted og behandlinger.

Anne

30. marts 2016

Helt igennem top behandling.

Birgitte

9. februar 2016

Service på højt niveau, kompetent sødt personale, smukke omgivelser- en følelse af at være hjemme og virkelig fantastiske behandlinger på menuen.

Elisa

22. januar 2016

Intet mindre end helt igennem fantastisk oplevelse at komme i denne smukke klinik med rart og smilende personale. Tak for en dejlig oplevelse. 

Sidsel

13. januar 2016

Du finder ingen bedre klinik i kbh.

Claire

13. januar 2016

De BEDSTE i branchen!!!

TOP klasse behandlinger og service! LOVE U! 

Hanne

12. januar 2016

UBETINGET DE BEDSTE i DK!!!!!!

DEN BEDSTE SERVICE OG DE BEDSTE BEHANDLINGERALLE PENGENE VÆRD!!!

Niaz

28. december 2015

Menneskerne bag Holistic Beauty er fantastiske! Altid god behandling.

Daniella

--

Section
Drop element here!
Section
Drop element here!