KUNDER

Her kan du læse et udsnit af vores kundeoplevelser hos Holistic Beauty.
Vi håber, at du kan relatere til det og får ønske om at få din egen unikke hudoplevelse hos Holistic Beauty.

UDTALELSE - KUNDE HOS HOLISTIC BEAUTY

--

Kære Christina Coco og Holistic Beauty,

Tusind tusind tak for jeres fantastiske kundeservice og vejledning i brug af produkter.

Christina Coco - jeg er simpelthen SÅ glad og taknemmelig for al din hjælp og vejledning med min lidt problematiske hud, som du har klaret via online konsultation under nedlukningen.

Kæmpe tak fordi du altid er så sød og hurtig til at svare på mine mange spørgsmål ❤️

Jeg glæder mig meget til at besøge jer i klinikken.

Rigtig dejlig dag til jer alle.

Kh. June

UDTALELSE - KUNDE HOS HOLISTIC BEAUTY

--

Tak for jer!

Jeres enormt gode service under denne nedlukning har reddet min hud!

De produkter Christina vejledte mig i online, på en god forståelig og pædagogisk måde, har allerede gjort en stor forskel.

Kh Nynne

Udtalelse - Kunde hos Holistic Beauty

--

Kære Christina Coco og Holistic Beauty.

Jeg vil gerne rose jer for jeres virkelig gode kunderservice.

Jeg er ny kunde hos jer og i sidste uge fik jeg til at starte med en online hudkonsultation med Christina Coco, som jeg må sige virker super dygtig og kompetent. Konsultationen var i øvrigt gratis! Jeg blev sat grundigt ind i de forskellige produkter fra Zo Skin Health og guidet til brugen af dem. Bestilte herefter produkterne via Asta og modtog straks en bekræftelsesmail om at de blev sendt afsted. Allerede 4 dage efter modtog jeg min pakke. Det var super nemt og overskueligt!

Min hud har det allerede meget bedre! Det er helt utroligt, hvor godt I har ramt plet med de produkter, som passer til mig.

Synes lige I fortjente en tilbagemelding;-)

Tusind tak.

Udtalelse - Kunde hos Holistic Beauty

--

Det nu længe siden du/Christina Coco hjalp mig med cremer og jeg må sige jeg overvejede skinbooster i kinderne, fordi min hud var så ødelagt og tør ! Men din vejledning har gjort mine kinder så normale igen ! Er så glad for at du hjalp mig ! Så igen tak !!!!!
Emilie kunden hos Holistic Beauty 

Udtalelse - Kunde hos Holistic Beauty

--

Hej Holistic Beauty.

Lidt grænseoverskridende at sende, men synes bare min huds forvandling er så vild. Og jeg er så glad for at det har kunne lade sig gøre. Jeg troede virkelig ikke, at min huds tilstand ville kunne vendes. Her et et før og efter billede. Tusind tak til David og glæder mig til at komme til endnu en behandling. 

Se før- og efterbilleder, af kundens resultater, her.

Udtalelse - Kunde hos Holistic Beauty

--

Jeg er helt overvældet over den rejse min hud har været på gennem det seneste år. Tak for hjælpen og for den bedste vejledning undervejs! Endelig er min hud på vej tilbage til “sit gamle jeg” og jeg kan genkende mig selv i spejlet igen 🙏🏼 Coco har været så professionel og støttende undervejs og har holdt mig i hånden med alt lige fra behandlinger, korrekt hjemmepleje og kosttilskud - jeg er evigt taknemmelig ❤️☺️

Se før- og efterbilleder, af kundens resultater, her.

Udtalelse - Kunde hos Holistic Beauty

Maria - 6. maj 2020

"Selvom jeg altid har været ret god til at pleje min hud, så har jeg ofte haft problemer med blackheads i min t-zone. Efter jeg er startet på at få diamantslibning og dybderens hos Holistic Beauty, er min hud ikke blot blevet meget flottere, men renere og mere ensartet. Selvom dybderens kan gøre enormt ondt, så er det det hele værd efterfølgende". 

Udtalelse - Kunde hos Holistic Beauty

12. april 2020

"Kære Holistic Beauty.

TUSIND TAK for det I allerede har gjort for mig. Har haft en virkelig god start hos Coco. Vildt højt service niveau og fantastisk rådgivning. Tak. Havde en fantastisk oplevelse igår hos David! Tak 😍Jeg sender lige et billede af min hud allerede ... Et før jeg opstartede hos jer + før opstart af produkter. Samt et jeg lige har taget i dag efter gårdagens behandling👏🏼Meget vigtigt at tilføje at jeg altså kun har brugt produkterne siden 12 april - så kun én måned. Samt jeg har kun fået to behandlinger🙌🏼".

Se før- og efterbilleder, af kundens resultater, her.

Udtalelse - Kunde hos Holistic Beauty

--

"Anbefaling lige fra hjertet ❤️ Nu har jeg gået hos Coco og hendes fantastiske team hos Holistic Beauty siden oktober sidste år. Da jeg startede mit forløb var min hud mildest talt et stort bumsekrater. Mit kæbeparti var fyldt med bylder og jeg troede virkelig ikke på, at deres behandlinger og produkterne til hjemmebrug kunne gøre de mirakler, som de har gjort. Jeg er nu bumse-fri og min hud stråler, som den aldrig har gjort før.Jeg er simpelthen så glad for de resultater Coco og teamet har lavet og glæder mig til de næste mange år, hvor mit ansigtet er I deres trygge hænder. Alle de varmeste anbefalinger fra en meget glad og tilfreds kunde".

Udtalelse - Kunde hos Holistic Beauty

--

Jeg har været i behandling hos Coco siden oktober 2019 som en "sidste udvej" for min urene hud, som bare ikke har villet gå væk de seneste 8 år - selv efter behandlinger ordineret af hudlægen, der eftersigende skulle løse problemet. Jeg havde stor angst for, at folk kom for tæt på mit ansigt, holdt mig ubevidst for munden og dækkede min pande med mit hår, når jeg talte med andre mennesker og var som ung kvinde i 20'erne i bund og grund rigtig ked af min hud. Behandlingerne hos Coco har gjort underværker; hun er meget professionel og forstående i sin tilgang til mine hudproblemer, hvilket tydeligt kan ses. Jeg har sideløbende fulgt den hudplejerutine, som hun skræddersyer til mig, og kombinationen af de to gør tilsammen, at jeg i dag umotiveret får komplimenter for hvor flot og pæn min hud er blevet. Det lindrer virkelig et ar på sjælen, jeg har haft længe, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Coco og Holistic Beauty.

Se før- og efterbilleder, af kundens resultater, her.

Udtalelse - Kunde hos Holistic Beauty

--

"Jeg sidder og kigger på før/efter billeder. Wow. TAK ❤️❤️❤️ Endelig kan jeg vise mig selv i offentligheden uden makeup og uden at føle mig dårligt tilpas. Du har reddet mit ansigt!! Glæder mig til min tid om to uger 🙏🏼"

Se før- og efterbilleder, af kundens resultater efter aknebehandling, her.

Udtalelse - Kunde hos Holistic Beauty

Sabina

"Jeg har haft problemer med min hud i mange år og også prøvet forskellige behandlere gennem tiden. INGEN har dog formået at skabe de resultater for min hud som den utrolig dygtige Christina Coco har. Jeg har efterhånden gået hos hende en del del år og hun er UDEN tvivl den bedste i branchen!!

Inden hver behandling starter, læser hun altid op på ens journal for at sikre, at man får den bedste behandling. Jeg giver hende altid frie hænder til at give mig, den behandling, hun synes, vil være bedst for min hud, fordi jeg stoler 100% på hendes ekspertise - og den slår aldrig fejl. Man føler virkelig, at man er i de bedste og mest kompetente hænder. Og så er hun også skide sød! Jeg kan kun give min bedste anbefaling til Christina Coco og Holistic Beauty". 

Udtalelse - Kunde hos Holistic Beauty

Malina - 18. oktober 2019

"Igennem de sidste 3 år er jeg blevet vokset (sugar) af Christina. Resultatet er altid upåklageligt og selskabet er fantastisk! Stemningen i klinikken er så hyggelig og alle medarbejdere er søde. Man føler sig med det samme velkommen og taget sig godt af. Jeg er i tidens løb blevet vokset flere forskellige steder, men efter jeg fandt Holistic Beauty kommer jeg aldrig til at gå et andet sted 🌸så.. vi ses en gang om måneden de næste 40-50 år. Give or take 😂".

Udtalelse - Kunde hos Holistic Beauty

--

"Tak Christina Coco og Holistic Beauty.

Efter at have fulgt jeres vejledning omkring produkter og behandlinger, og brugen af dem, har jeg nu fået dette fantastiske resultat! Og dette er kun efter et par uger! Min hud har aldrig været så mættet af fugt og fin i strukturen som den er nu, så jeg er virkelig taknemmelig. Ps: intet filter brugt".

Se før- og efterbilleder, af kundens resultater, her.

Udtalelse - Kunde hos Holistic Beauty

Solveig

"Klinik med dejlig atmosfære, professionelle behandlere som altid møder kunden med dedikation og imødekommenhed. Man går altid derfra med de bedste resultater. Fantastisk resultat".

Udtalelse - Kunde hos Holistic Beauty

--

"Kære Holistic Beauty Team og en særlig tak til Maria.

For første gang har jeg været til undervisning på mit studie uden andet make up i hovedet end CC cream fra pHformula. Tak for at have givet mig en almindelig hud igen. Jeg glæder mig hver gang jeg skal til behandling!"

Se før- og efterbilleder, af kundens resultater efter aknebehandling, her.

Udtalelse - Kunde hos Holistic Beauty

--

"Jeg har i længere tid gået til hudlæge, spist flere medikamenter og brugt forskellige cremer mod min acne, desværre alt sammen uden held. Efter jeg stoppede med flere års brug af P-piller gik min hud helt amok og min acne blev værre og jeg var desperat efter hjælp for at få “min hud” tilbage. Jeg fandt Holistic Beauty på Instagram og følte at jeg kunne se mig selv i deres tilgang til hudpleje. Jeg fik min første kemisk peeling for nogle måneder tilbage og har for nyligt fået min 3. Det er det bedste jeg har gjort og intet andet jeg har prøvet har været så effektivt. Jeg har brugt hjemmepleje anbefalet af Christina som også udførte mine behandlinger og jeg havde ikke turde håbe på det resultat jeg har fået i dag. Stort tak og kæmpe ros til Christina og Holistic Beauty!".

Se før- og efterbilleder, af kundens resultater efter aknebehandling, her.

Udtalelse - Kunde hos Holistic Beauty

Lonnie - 12. juli 2019

"Jeg har fået ansigtsbehandlinger igennem 4 år hos Holistic Beauty. Jeg er fast kunde fordi jeg fra første gang mærkede resultater og rådgivning der virker". 

Udtalelse - Kunde hos Holistic Beauty

Neslihan - 24. april 2019

"Skønt sted med super betjening ❤️🌟".

Udtalelse - Kunde hos Holistic Beauty

Mizba - 8. marts 2019

"Den bedste service bliver helt klart fast kunde her frem over. Københavns bedste hudplejeklinik de sødeste mennesker fik anbefalet denne klinik så bookede en tid til at få ordnet mine bryn hos Fie jeg følte mig så tryg og godt tilpas jeg kan varmt anbefal Holistic Beauty".

Udtalelse - Kunde hos Holistic Beauty

Mia - 7. januar 2019

"Uden tvivl Danmarks bedste hudplejeklinik.
Christina Coco er så vanvittig dygtig - den kvinde kan virkelig trylle med din hud - wauw! Den bedste og varmeste anbefaling herfra. Uden tvivl 5 stjerner ❤️😄".

Udtalelse - Kunde hos Holistic Beauty

--

"Kære Holistic Beauty team.

Jeg vil blot have den ære at takke jer og Christina Coco for de fantastiske resultater jeg har fået med min hud og specielt min hage. Jeg har i flere år gået med disse røde knopper og været ved hudlæge/læge flere gange og fået behandlinger af dem med piller og cremer osv. Intet hjalp og jeg har kastet mange penge efter ingenting og til sidst nærmest givet op... Lige ind til min veninde anbefalede jeres skønne klinik. De første to billeder er fra januar i år 2018 og se hvordan min hage er den dag i dag. Billederne er på ingen måde redigeret. Jeg er evig taknemlig for jeg ikke behøver skjule mit ansigt på samme måde mere. Tusind tusind tak. Jeg nyder stadig at komme hos jer hver 8 uge ca og bruge min hjemmepleje - og det vil jeg blive ved med!".

Se før- og efterbilleder, af kundens resultater efter aknebehandling, her.


Udtalelse - Kunde hos Holistic Beauty

Mette - 6. november 2018

"Jeg er blevet vokset i mange forskellige klinikker, men nu er jeg helt sikkert fast Brazilian kunde her. Det går hurtigt og forholdsvist smertefrit og så er det et flot og holdbart resultat".

Udtalelse - Kunde hos Holistic Beauty

Altina - 8. august 2018

"Den varmeste anbefaling herfra! Er lige komme ud efter en ansigtsbehandling hos Christina Coco og en fantastisk spa behandling af Julie! Tusind tak det hele var virkelig godt".

Udtalelse - Kunde hos Holistic Beauty

Christine - 20. juni 2018

"Skønt sted med super betjening".

Udtalelse - Kunde hos Holistic Beauty

Jeanet - 2. juni 2018

"Jeg har efterhånden været der rigtig mange gange og jeg har ALDRIG haft en dårlig oplevelse. Man er altid I centrum og i de bedste hænder. De yder fantastisk service og behandling, og så er der altid gode råd og hjælp at hente! Jeg kommer aldrig til, at gå et andet sted hen".

Udtalelse - Kunde hos Holistic Beauty

Emilie - 8. juni 2018

"Hos Holistic Beauty møder man professionalisme, tryghed og priser, der lever op til den behandling man får. Christina gør sit arbejde til punkt og prikke HVER gang!".

Udtalelse - Kunde hos Holistic Beauty

Tali - 13. maj 2018

"Virkelig fantastiske resultater og enormt imødekommende behandlere".

Udtalelse - Kunde hos Holistic Beauty

Ann Marie - 11. maj 2018

"Helt fantastisk oplevelse! Det bliver helt klart ikke mit sidste besøg".

Udtalelse - Kunde hos Holistic Beauty

Fanny Augusta - 28. marts 2018

"Uden sammenligning den bedste ansigtsbehandling jeg har fået til dato dygtige behandlere og smuk klinik".

Udtalelse - Kunde hos Holistic Beauty

 Louise - 14. marts 2018

"Har aldrig fået så professionel behandling som ved Christina! Og min hud har aldrig været smukkere <3".

Udtalelse - Kunde hos Holistic Beauty

Louise - 21. februar 2018

"Absolut det bedste sted hvis du virkelig skal have en massage der virker. Stemningen er hjemligt og man føler sig velkommen. Jeg kan på det varmeste anbefale Julie da hun forstår at mærke efter hvor der er behov for at sætte ind. Hun er opmærksom, rolig og man føler sig i helt utrolig gode hænder. Julie får mig til at glemme hverdagen og slappe 100 % af. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv og jeg kommer nu tilbage hele tiden:)".

Udtalelse - Kunde hos Holistic Beauty

Cecilie - 29. september 2017

"Altid en kæmpe fornøjelse med synlige og mærkbare resultater❤❤".

Udtalelse - Kunde hos Holistic Beauty

Maria - 23. juli 2017

"Danmarks absolut bedste hudplejeklinik! Fra det minut jeg trådte ind ad dørene første gang, blev jeg mødt af det sødeste og mest kvalitetsbevidste menneske!!! Efter blot 5min. følte jeg mig så tryg og godt tilpas, at jeg bookede min første tid!! I over et år er jeg kommet regelmæssigt hos Holistic Beauty og jeg ville ikke undvære min selvforkælelse og dette fantastiske selskab for noget i verden.
Ikke nok med at jeg HVER gang bliver mødt med smil og kram, jeg føler mig også så tryg og i SÅ gode hænder at jeg bare beder Coco om at booke en ansigtsbehandling og VED at Coco giver mig det absolut bedste af det bedste for min hud samt råd og vejledning om hvordan jeg giver min hud optimal pleje efterfølgende.Coco og Stine stod for at hjælpe mig inden jeg skulle have mit første photoshoot til min hjemmeside og resultatet var intet mindre end fantastisk!!! Deres kvalitetsbevidsthed og deres kærlighed og passion er den stærke og smukke drivkraft bag alt hvad de laver og jeg er SÅ taknemmelig - hver evig eneste gang!! Holistic Beauty har hjerte, passion og kvalitet!! Alt hvad man kunne ønske sig fra sin kosmetolog - og meget, meget mere!! Mine absolut BEDSTE anbefalinger til dette vidunderlige sted, midt i hjertet af smukke København <3".

Udtalelse - Kunde hos Holistic Beauty

Nina - 26. februar 2017

"Søde og kompetente mennesker og meget smuk klinik. En fornøjelse".

Udtalelse - Kunde hos Holistic Beauty

Sidsel - 25. november 2016

"Har været yderst tilfreds de gange jeg har været der. Super søde og kompetente mennesker :)".

Udtalelse - Kunde hos Holistic Beauty

Michael - 28. oktober 2016

"Altid gode vibes".

Udtalelse - Kunde hos Holistic Beauty

Olivia - 4. oktober 2016

"Fik en Shellack behandling købt gennem downtown og det er nok det pæneste resultat jeg nogensinde har fået - plus at Simone bare var super sød og professionel super lækkert sted!".

Udtalelse - Kunde hos Holistic Beauty

Sanne - 9. september 2016

"Har kun haft fantastiske oplevelser med shellac hos Simone. Hun er virkelig kompetent og sød!".

Udtalelse - Kunde hos Holistic Beauty

Emilie - 16. September 2016

"Stor fan! ❤️".

Udtalelse - Kunde hos Holistic Beauty

Sandralina - 8. juli 2016

"Jeg har fået 2 ud af 6-8 cupping behandlinger, hos Holistic Beauty. Jeg er meget glad for mit resultat indtil videre og både stefan og christina er helt fantatiske og være i selvskab med".

Udtalelse - Kunde hos Holistic Beauty

Chanette - 7. juli 2016

"Simone laver virkelig smukke shellac negle ... er såå glad og tilfreds ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️".

Udtalelse - Kunde hos Holistic Beauty

Emilie - 20. maj 2016

"Jeg er nu blevet fast inventar hos Holistic Beauty, takket være deres høje serviceniveau, kompetence, erfaring og fantastiske behandlinger!!!".

Udtalelse - Kunde hos Holistic Beauty

Lena - 20. maj 2016

"UBESKRIVELIGT GENNEMFØRT ! Må erkende at jeg har fundet danmarks dygtigste hudspecialist. Hun befinder sig her, i noget så smukke lokaler. For ikke at glemme behandlingen fra start til slut, yderst gennemført til perfektion. Tusind tak Christina".

Udtalelse - Kunde hos Holistic Beauty

Bettina - 24. april 2016

"De ved hvad de snakker om! Min hud har aldrig været pænere efter Christina og Stefan har haft fingre i den".

Udtalelse - Kunde hos Holistic Beauty

Anne - 9. april 2016

"Har været fast kunde i mange år, da de er absolut byens bedste. Fantastisk sted og behandlinger".

Udtalelse - Kunde hos Holistic Beauty

Birgitte - 30. marts 2016

"Helt igennem top behandling".

Udtalelse - Kunde hos Holistic Beauty

Elisa - 9. februar 2016

"Service på højt niveau, kompetent sødt personale, smukke omgivelser- en følelse af at være hjemme og virkelig fantastiske behandlinger på menuen".

Udtalelse - Kunde hos Holistic Beauty

Spogmaj . 23. januar 2016

"Kunde hos Holistic Beauty,Professional and knows how to manage a stressful situation☺".

Udtalelse - Kunde hos Holistic Beauty

Sidsel - 22. januar 2016

"Intet mindre end helt igennem fantastisk oplevelse at komme i denne smukke klinik med rart og smilende personale. Tak for en dejlig oplevelse". 

Udtalelse - Kunde hos Holistic Beauty

Claire - 13. januar 2016

"Du finder ingen bedre klinik i kbh".

Udtalelse - Kunde hos Holistic Beauty

Hanne - 13. januar 2016

"De BEDSTE i branchen!!! TOP klasse behandlinger og service! LOVE U! ;-) ;-)".

Udtalelse - Kunde hos Holistic Beauty

Niaz - 12. januar 2016

"UBETINGET DE BEDSTE i DK!!!!!!
DEN BEDSTE SERVICE OG DE BEDSTE BEHANDLINGER
ALLE PENGENE VÆRD!!!".

Udtalelse - Kunde hos Holistic Beauty

Daniella - 28. december 2015

"Menneskerne bag Holistic Beauty er fantastiske! Altid god behandling:)".