Ansigtsbehandlinger hos Holistic Beauty 

Forkæl dig selv eller én du holder af med en ansigtsbehandling hos Holistic Beauty i København. En ansigtsbehandling er afstressende, godt for huden, for blodcirkulationen og for dit velvære generelt.

En ansigtsbehandling forebygger for tidlig ældning ved at stimulere cellefornyelsen, collagen og elastin i huden. Den kan rense og fjerne urenheder fra huden. Det kan modvirke en trist, grå og livløs hud og meget mere. Vi kan hjælpe dig med alle slags hudproblemer, der skulle opstå.

Tilpasset ansigtsbehandling til dine behov

Vi skræddersyr alle vores ansigtsbehandlinger efter dine individuelle behov og efter din hudtype. Alle ansigtsbehandlinger inkluderer en hudanalyse. Har du blot brug for ren wellness afslapning og masser af fugt til huden, er dette også en mulighed. Man behøver ikke at have et problem for at få en ansigtsbehandling. Massagen kan f.eks. være afslappende, lymfedrænende, en trykpunktsmassage eller en kombinationsmassage, så du får den ansigtsbehandling om netop du har brug for og lyst til lige den dag.

Bedste ansigtsbehandling i København med gode råd

Vi giver altid gode råd om, hvordan du plejer din hud derhjemme. Vi gør vores del, men det, du gør derhjemme, er alfa omega. Det er nemlig de ingredienser, du påfører din hud i hverdagen, der er de vigtigste i forhold til det, du ønsker at opnå. Men en regelmæssig ansigtsbehandling (ca. hver 6. uge) er yderst værdifuld for din hud, og så er det samtidig en dejlig måde at koble af på fra en stressende hverdag.

En ansigtsbehandling hos Holistic Beauty indeholder altid:

- Konsultation
- Afrensning
- Varme håndklæder kompresser
- Peeling af ansigt i form af frugtsyrer eller enzymer
- Maske
- Serum og øjencreme
- Individuel rådgivning om hjemmeplejeritualer der passer til dig og din hudtype

Nedenstående punkter er mulige, men ikke altid med i den valgte ansigtsbehandling hos Holistic Beauty:

- Hovedbundsmassage
- Ansigts-, nakke-, og skuldermassage
- Hånd- eller fodmassage
- Lysterapi
- Dybderens


Om HB Diamant Dermabration
                                                                               
Diamantslibning er en fantastisk behandling, hvor der blidt bliver fjernet det yderste tørre hudlag i epidemis. Dette udjævner hudfarven og modvirker hudorme. Behandlingen stimulerer regenerering af celler og øger hudens elasticitet, blødgør og giver glød. Du får en fastere, sundere og mere ensartet hud.

Diamantslibning har en dybderensende effekt og er god mod: store porer, rynker og linjer, forhøjet talgproduktion, uren hud, pigmentering, trist og træt hud (efter f.eks. udbrændthed og stress), poser under øjnene, affaldsstoffer i vævet og hævelser i ansigtet.

Ved hjælp af vakuumsuget renses huden effektivt i dybden. Dette sker, fordi vakuumsuget skaber et undertryk, der blødgør talgen i huden og gør det flydende, så selv det dybere liggende talg bliver drænet ud af huden via suget. Huden er nu klar til at optage de produkter  /ingredienser fra din behandling og fra din hjemmeplejeserie.

HB Diamant Dermabration inkl. dybderens........................................................................................... 900,-

Denne behandling inkludere hudanalyse, dobbelt afrensning af huden enzym eller frugtsyre peeling, dybderens, diamantslibning, oxygen maske eller hydrerende maske, øjencreme og afsluttes med dagcreme og solcreme. 

HB Diamant Dermabration har en behandlingstid på 75 minutter.

HB Diamant Dermabration.............................................................................................................................. 750,-

Denne behandling inkludere hudanalyse, dobbelt afrensning, enzym eller frugtsyre peeling, diamantslibning, oxygenmaske eller hydrerende maske, øjencreme og afsluttes med dagcreme og solcreme.

HB Diamant Dermabration har en behandlingstid på 60 minutter.

HB Frugtsyre Behandling inkl. dybderens............................................................................................... 749,-

Denne behandling inkludere hudanalyse, dobbelt afrensning, frugtsyre peeling til at fjerne døde hudceller og åbne huden op, grundig dybderens - hvorefter der påføres en dybdegående frugtsyre, der intenst behandler fokusområdet - og afsluttes med dagscreme og solcreme

Diamant Slibning – Ryg & Skulder................................................................................................................ 795,-

OxygenLift................................................................................................................................................................... 799,-

Denne behandling inkludere hydanalyse, dobbelt afrensening, diamantslibning eller enzym peeling, OxygenLift med maskine (vi bruger en serum efter din huds behov), øjencreme og afsluttes med dagcreme og solcreme. 

OxygenLift behandling har en behandlingstid på 45 minutter.

Dermaroller Treatment................................................................................................................................... 2500,-

Under denne behanling gøre der brug af en Dermaroller, som kunden får med sig hjem og efterfølgende skal bruge 2 gange i ugen. Efter dermaroller behandling vil der blive lagt en intensiv hyaluronsyremaske, som gennemfugter og giver huden et øjeblikkeligt yngre udseende.

Ved jævnligt brug af dermaroller vil du fornye din hud optimalt, og din huds tykkelse vil øge med ca 30 %, samt optagelsen af din hudpleje øges med 200 gange. Denne behandling anbefales IKKE til betændt aknehud. 

Dermaroler Treatment behandling har en behandlingstid på 60 minutter.

MESOterapi - Kosmetisk.................................................................................................................................. 2995,-

Denne behandling er som at få et ansigtsløft uden brug af kirurgi og er både et alternativ og en revolutionerende ansigtsbehandling. Så ønsker du at bekæmpe alderstegn og genvinde din huds spændstighed, så er Kosmetisk Mesoterapi en god løsning for dig. Denne behandling gør ikke brug af hverken permanente vævsfyldere, kemiske produkter eller kirurgiske indgreb.    

Selve behandlingsmetoden i Kosmetisk Mesoterapi kan sammenlignes med vævsfyldere, dog med andre og helt naturlige stofsammensætninger. Disse stoffer injiceres 1 mm direkte ind i huden, så rynker og furer reduceres. Modsat vævsfyldere er Mesoterapi ikke muskellammende, og ansigtets naturlige udtryk og mimik ændres derfor ikke. 

De virksomme stoffer, i Kosmetisk Mesoterapi (Acti-Lift), er produkter med ingredienser og virkestoffer af højest opnåelig koncentration og kvalitet, som udelukkende er baseret på naturlige virkestoffer som for eksempel: koncentrerede polyvitaminer, koffein og hyaluronsyre. Alt sammen en sammensætning af naturlige stoffer, der går ind og aktiverer hudens egne celler og kollagen til regenerering, og på den måde reducerer rynker og furer, samt trist og mat hud.

Efter injektionerne på 1 mm af seks forskellige serumer følger efterbehandling med: en fantastisk maske, som tilfører fugt og bringer huden i ro. Stofferne fra serumerne virker optimalt, da de koncentreres direkte ind i huden, og stofferne bliver dermed liggende i huden over lang tid, hvilket er med til styrke og genopbygge hudens væv, collagen og elastin igen.

Behandlingen består af micro-injektioner, der udføres med en ultratynd nål på 1 mm ind i huden. En hurtig og effektiv behandlingsmetode, som stort set er smertefri.

Behandlingen kan udføres på et hvilket som helst område af kroppen. Man kan med stor fordel bruge Kosmetisk Mesoterapi til behandling af skadet hud på hals og bryst, idet disse er områder, som er svære at behandle med traditionelle former for vævsfyldere.

For det mest optimale resultat anbefaler vi oftest 5 behandlinger foretaget med ca. 3-4 uges mellemrum. Herefter kan behandlingerne holdes ved lige et par gange om året - alt efter hudens tilstand. En enkelt behandling kan dog også være fordelagtigt ved for eksempel: en stresset situation, begyndende linjer, indfaldenhed efter sygdom m.m.

Hos Holistic Beauty er vi alle specialuddannet Mesoterapeuter af Scandinavia.

EGF Signature Treatment................................................................................................................................ 1295,-

pHformula Behandlinger

Under vejledning af verdenskendte opinionsdannere, herunder dermatologer og farmaceuter, har pHformula udviklet et unikt skin resurfacing behandlingssystem, samt produkter til din daglige hudplejerutiner. Produktserien behandler specifikke hudproblemer, styrker og opretholder en sund hud.

Baseret på en innovativ videnskabelig teknologi, kan disse produkter og behandlinger hjælpe hudspecialisten til at genskabe hudens sundhed i alle hudtyper.

A.C.N.E Resurfacing Treatment pH formula........................................................................................... 755,-

Denne behandling er målrettet til dig, der døjer med en fedtet hudtype samt urenheder, betændelse eller acne. 

Behandlingen inkludere to exfolierende afrensninger der affedter huden, S.P complex syre, dybderens af ansigtet, A.C.N.E syre niveau 1 eller niveau 2, T.D.S retinol, A.C.N.E recovery, eye recovery øjencreme, post recovery creme og UV SPF 30+ solcreme. 

A.C.N.E Resurfacing Treatment har en behandlingstid på 45 minutter.

A.G.E Resurfacing Treatment pH formula............................................................................................... 755,-

Denne behandling er målrettet til dig med enten dybe rynker eller fine linjer, og som overordnet har brug for mere spændstighed og fylde.

Behandlingen inkludere to exfolierende afrensninger, dermabrasionsyre der masseres godt ind i huden (fjernes ikke under behandling), lifting massage med massagecreme og syre, M.E.S.O Glow, P.E.P.T.I.D.E maske i hele ansigtet (ansigt, øjne og mund), A.G.E recovery, eye recovery øjencreme, post recovery creme og UV SPF 30+ solcreme.  

A.G.E Resurfacing Treatment har en behandlingstid på 45 minutter.

M.E.L.A Resurfacing Treatment pH formula.......................................................................................... 755,-

Denne behandling er målrettet til dig med pigmentforandringer eller mørke ar.

Behandlingen inkludere to exfolierende afrensninger, S.K.I.N primer, C.R Complex syre, M.E.L.A niveau 1 syre, massage creme, Advanced maske der dækker hele ansigtet (ansigt, øjne og mund), V.I.T.A C Powder samt Activator syre, eye recovery øjencreme, post recovery dagscreme og UV SPF 50+ solcreme. 

M.E.L.A Resurfacing Treatment har en behandlingstid på 45 minutter.

M.E.S.O Resurfacing Treatment pH Formula...................................................................................... 1095,-

Dette er en behandling, hvor forskellige typer ældningsproblemer behandles på samme tid. Der arbejdes både på hals, decolleté og i ansigtet.

Behandlingen inkludere to exfolierende afrensninger, S.K.I.N primer, S.P Complex, M.E.S.O tds*, microneedling, M.E.S.O tdc max pensling, SOS maske i hele ansigtet (ansigt, øjne og mund) og afsluttende dagscreme. 

M.E.S.O Resurfacing Treatment har en behandlingstid på 75 minutter. 

R.O.S.A.C.E.A. Resurfacing Treatment pH formula............................................................................. 755,-

Dette er en behandling til dig der døjer med kronisk rødme, rosacea, perioral dermatitis og eksem.

Behandlingen inkludere to exfolierende afrensninger, S.K.I.N primer, C. R Complex niveau 1 syre, H.Y.D.R.A Gel maske, C.R recovery, eye recovery øjencreme, post recovery dagcreme og UV SPF 30+ solcreme.

R.O.S.A.C.E.A Resurfacing Treatment har en behandlingstid på 45 minutter. 

Spot On Treatment pH formula.................................................................................................................... 345,-

Denne lille kvikbehandling er målrettet til dig med små urenheder der bliver ved med at blusse op.

Behandlingen inkludere to exfolierende afrensninger, S.K.I.N primer, A.C.N.E syre niveau 1, post recovery dagcreme og UV SPF 50+ solcreme. 

Spot On Treatment har en behandlingstid på 15 minutter.

V.I.T.A C Resurfacing Treatment pH formula........................................................................................ 795,-

Denne behandling giver din hud ny energi og massere af antioxidanter. Den er specielt målrettet til dig, der har brug for fugt og ekstra glød.

Behandlingen inkludere to exfolierende afrensninger, dermabrasionsyre (der ikke fjernes under behandlingen), massage med creme og syre - her udføres en japansk form for massage, I.N.S.T.A.N.T maske, V.I.T.A C Powder og Activator syre, eye recovery øjencreme, C Vita dagcreme og UV SPF 30+ solcreme. 

V.I.T.A C Resurfacing Treatment har en behandlingstid på 45 minutter.


Ny Kunde - 1. Ansigtsbehandling......................................................................................................... Fra 750,- 

Denne behandling er til dig som er førstegangskunde hos Holistic Beauty og/eller aldrig har fået en ansigtsbehandling før og derfor ikke ved, hvilken behandling du har brug for.

Sammen med din behandler vil I finde den behandling, som passer til din huds behov. Prisen afhænger derfor af behandlingstype. OBS! Kom 5-10 minutter før din behandling start for at udfylde konsultationskort.

Denne behandling afhænger af den behandling, som du og din behandler vælger.

Hudanalyse................................................................................................................................................................. 299,-

Denne behandling er gratis, når du køber for mere end DKK 500,-

Kemisk Peeling

Kemisk Peeling: Peptide Resurfacer.......................................................................................................... 1295,-

Kemisk Peeling: Primary Pumpkin Peel.................................................................................................. 1295,-

Kemisk Peeling: Glycolsyre Peeling 30%................................................................................................. 1595,-

Kemisk Peeling: Mangobrite Resurfacer................................................................................................. 1295,-

Kemisk Peeling: Primary Alpha Peptide Peel....................................................................................... 1295,-

Kemisk Peeling: Salisylsyre Peeling 20%................................................................................................. 1595,-

ADD ONS

Add on – Indvendig / Udvendig Mundmassage.................................................................................. 195,-

Denne add on inkludere formning af kæbelinjen og mini ansigtsløft indefra og ud. Mund og kæbemassage gavner både dit helbred og hjælper med at forme dit ansigt. Når du masserer dine ansigts-, mund- og købemuskler fjerner du stress og spændinger og forbedrer konturerne i dit ansigt. Samtidig vil dit lymfesystem gå i gang med at arbejde, hvilket holder kroppen fri fra toxiner og frigører ophobninger af væske. Derudover vil dit blodomløb forbedres væsentligt, og ved at stimulere ansigtsmusklerne med massage bliver effekten som et mini ansigtsløft. 

Denne add on har en behandlingstid på 15 minutter. 

Add on – Cupping Massage............................................................................................................................. 195,-


Denne add on har en behandlingstid på 15 minutter. 

Add on - Ansigts-, hals-, nakke- og hovedbundsmassage............................................................ 195,-

Denne add on har en behandlingstid på 15 minutter. 

Add on - Gua Sha Massage.............................................................................................................................. 195,-

Denne add on har en behandlingstid på 15 minutter. 

Add on - Krystalrulle Massage....................................................................................................................... 195,-

Denne add on har en behandlingstid på 15 minutter. 

Add on - Herbal Ball Massage........................................................................................................................ 195,-

Denne add on har en behandlingstid på 15 minutter.