Hos Holistic Beauty tilbyder vi behandling med homøopatiask ampulkur. Homøpati regulerer kroppens ubalancer og styker din evne til selvhelbredelse. Vi kan arbejde på alle ubalancer i kroppen ved at sammensætte en kur, der støtter lige netop dine symptomer og ubalancer. Ampulkuren er en 3 måneders kur, og den sammensættes unikt til hver person. Vi sammensætter aldrig en ampulkur uden en forudgående konsultation med en udvidet journal. Vi bruger konsultationen og journalen som et vigtigt redskab til at klarlægge dine ubalancer, så vi kan målrette behandlingen til netop dine behov. 

3 måneders ampulkur DKK 2755

Prisen kan betales 1 måned ad gangen.

VI KAN BEHANDLE FØLGENDE UBALANCER

- Leverudrensning og -opbygning
- Nyreudrensning og -opbygning
- Mave-tarm-, slimhindeudrensning og -opbygning
- Betændelse-, inflammation-, virus-, infektion-, cellulitisudrensning og -opbygning
- Lymfesystem
- Energiniveau
- Svimmelhed
- Hudproblemer
- Hormonproblemer
- Depression
- Kredsløbsproblematikker
- Knogle-, led- og muskelproblemer   

Fordele ved Homøpati

Hos Holistic Beauty arbejder vi ud fra en holistisks tilgang til kroppen, vi ser derfor ikke kun på de håndgribelige, isolerede symptomer alene. Symptomerne er et udslag af bagvedliggende ubalancer, som viser sig på flere planer hos det enkelte menneske både fysisk, følelsesmæssigt og mentalt. Når vi, hos Holistic Beauty arbejder med homøopati, arbejder vi derfor ikke kun med at fjerne de isolerede symptomer. Det handler om at genoprette den dybereliggende ubalance og starte en gennemgående reetblering af kroppens balance.

HVAD ER HOMØOPATI?
Homøopatiens historie stammer helt tilbage til den græske læge Hippokratis, der udviklede lighedens princip, der var baseret på idéen om at "lige helbreder lige". Lighedens princip siger, at det, der kan forårsage sygdomssymptomer i raske mennesker, kan helbrede de samme sygdomme i syge mennesker. Det vil sige, at lighedens princip stimulerer patientens egne helbredende mekanismer.

Efterfølgende er princippet afviklet og afprøvet, og ca. 300 år tilbage i tiden er homøopatien grundlagt af den tyske læge Hahnemann. Homøopati er stoffer udvundet fra planter, mineraler eller dyreriget, som opnår deres særlige virkning efter potensering ved gentagne fortyndinger og rytmiske opblandinger. Potenseringen gør det muligt at fremstille stærkt virkende midler, som kan give en medicinsk impuls til krop, sind og sjæl. Homøopatien kan regulere de steder i kroppen, hvor der er en ubalance, og derved styrke menneskets evne til selvhelbredelse.

Se, hvordan vi kan arbejde med homøopatiske ampuller i forhold til ubalancer i kroppen:

Holistic Beauty Homøopatisk Ampulkur:

Homøopati | Holistic BeautyHomøopati | Holistic Beauty

Kontakt Klinikken

Du er ogå meget velkommen til at besøge eller kontakte os på følgende info, hvis du har nogle spørgsmål vedr. vores arbejde med homøopati og homøopatiske ampulkur.

Holistic Beauty
Ny Østergade 5, 2 sal
1101 København K
+45 31 31 10 03
info@holisticbeauty.dk