Vidste du, at hele kroppen afspejles i og på vores ører akkurat ligesom på fødderne ved zoneterapi? Både på ørets for og bagside findes der zoner og punkter, som relaterer til hele kroppen. Dette gælder både vores organer og kropsdele samt vores følelser og psyke. På baggrund af denne viden kan kinesisk akupunktur fungerer som alternativ behandling til diagnosticering og behandling af en lang række fysiske og psykiske udfordringer.

Øreakupunktur Kuglebehandling DKK 495
Behandlingens varighed: 30 min. 

Øreakupunktur Nålebehandling DKK 495
Behandlingens varighed: 30 min. 

BOOK TID TIL ØREAKUPUNKTUR KROPSBEHANDLING HER

Fordele ved Øreakupunktur Kropsbehandling

Den kinesiske øreakupunktur stammer fra traditionel kinesisk medicin, der er baseret på meridianlæren. Meridianlæren tager udgangspunkt i, at alle kroppens meridianbaner er forbundet til netop øret. Hermed forstås, at hele vores krop er afspejlet i vores ører, og derved kan alle vores meridianbaner og organer behandles via øret. Det er derfor muligt at behandle en lang række ubalancer ved hjælp af øreakupunktur, f.eks. gener, der kan opstå i forbindelse med, at kroppen bliver ældre såsom humørsvinginger og hedeture i overgangsalderen, smerter i muskler og led, slidgigt og blærebetændelse, samt manglende energi og vitalitet. Akupunktur kan også fungere som alternativ behandling til f.eks. rygestop og andre afhængigheder og skaber balance i kroppen, der afhjælper stress, angst og depression. Akupunktur har desuden været anvendt til at behandle diabetes i traditionel kinesisk medicin i tusindvis af år. Den positive virkning på sukkersyge er observeret i både eksperimentelle og videnskabelige undersøgelser. 

For at finde den korrekte behandling til dig, starter hver Øreakupunktur Kropsbehandling med en indledende samtale, hvor der dannes et godt billede af, hvor ubalancen er lokaliseret og årsagen hertil. Med kinesisk øreakupunktur kan vi bl.a. diagnosticere og behandle følgende ubalancer:

- Crawings og afhængighed
- Angst og stress
- Smerter i led og muskler
- Hovedpine/migræne
- Tarmproblematikker
- Høfeber og andre allergiske reaktioner
- Eksem
- Svimmelhed
- Hjertebanken og kramper
- For højt/lavt blodtryk
- Diabetes
- Gigt
- Søvnløshed
- Blærebetændelse

Efter en indledende observation, hvor blokeringen lokaliseres, undersøges ørets trykfølsomme punkter, der viser, hvor det er mest optimalt at sætte øreakupunkturnålene. Nålene bliver herefter sat i øret de forskellige steder, hvor der er behov for det. Man ligger med nålene i 20-25 min., imens bliver der udført enten hovedbundsmassage med afslappende og nærende hårkur eller hånd/fod massage. Efter behandling med akupunkturnålene sættes særlige behandlingsplastre i modsatte øre for at forlænge behandlingstiden. Disse sidder oftest i 3-4 dage og du tager dem selv af.

Se med her, hvor Christina Coco får udført en Øreakupunktur Kropsbehandling

Kontakt

Du er ogå meget velkommen til at besøge eller kontakte os på følgende info:

Holistic Beauty
Ny Østergade 5, 2 sal
1101 København K
+45 31 31 10 03
info@holisticbeauty.dk