Diamantslibning er en fantastisk behandling, hvor der blidt bliver fjernet det yderste tørre hudlag i epidemis. Dette udjævner hudfarven og modvirker hudorme. Behandlingen stimulerer regenerering af celler og øger hudens elasticitet, blødgør og giver glød. Du får en fastere, sundere og mere ensartet hud.

Diamantslibning har en dybderensende effekt og er god mod: store porer, rynker og linjer, forhøjet talgproduktion, uren hud, pigmentering, trist og træt hud (efter f.eks. udbrændthed og stress), poser under øjnene, affaldsstoffer i vævet og hævelser i ansigtet.

Ved hjælp af vakuumsuget renses huden effektivt i dybden. Dette sker, fordi vakuumsuget skaber et undertryk, der blødgør talgen i huden og gør det flydende, så selv det dybere liggende talg bliver drænet ud af huden via suget. Huden er nu klar til at optage de produkter  /ingredienser fra din behandling og fra din hjemmeplejeserie.

HB Diamant Dermabration inkl. dybderens og frugtsyre DKK 900,-
(Alle ansigtsbehandlinger koster DKK 150 mere ved valg af behandler Christina Coco)

 

Denne behandling inkluderer hudanalyse, dobbelt afrensning af huden, enzym eller frugtsyre peeling, dybderens, diamantslibning, oxygenmaske eller hydrerende maske, øjencreme og afsluttes med dagcreme og solcreme. 
Behandlingens varighed er på ca. 75 minutter.

BOOK TID TIL DIAMANT DERMABRATION HER

Se med her hvordan en Diamant Dermabration behandling foregår:

Hør Carla Mickelborgs erfaring om Holistic Beauty her: