Om HIFU Ansigtsbehandlinger 

HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) Ultralydsbehandling er en revolution indenfor ikke-kirurisk ansigtsforyngelse. HIFU D.O.T LIFT er avanceret kosmetisk teknologi for ikke-kirurgiske ansigtsløftninger. Der arbejdes med en mikro-fokuseret ultralyd og bruger kroppens egen naturlige helingsproces til at tone, løfte og opstramme slap hud.

HIFU er mere skånsomt og beskadiger ikke hudens overflade, men trænger derimod ned i dybden og arbejder på de strukturelle svagheder i huden i form af tab af kollagen og elastin som naturligt sker når huden ældes. HIFU skaber en sammentrækning og opstramning af vævet samtidig med at der dannes nye kollagene fibre i huden.

OBS: HIFU behandlinger hos Holistic Beauty udføres kun af vores behandler Mette, som er kemisk sygeplejerske.

Der er kommet nogle ændringer i Sundhedsstyrelsens krav til hvem, der må udføre HIFU behandlingerne. 


Tidligere måtte de udføres af kosmetologer, men nu er det kun læger, hudlæger og sygeplejersker godkendt til behandlingen ved Sundhedsstyrelsen, der må udføre behandlingen. Vi har en sygeplejerske hos Holistic Beauty og har netop modtaget en godkendelse fra Sundhedsstyrelsen, som gør, at vi endelig kan starte op med HIFU behandlingerne.

Gratis konsultation før HIFU DKK 0,-

HIFU Ansigtsløft DKK 3000,-

HIFU D.O.T LIFT behandler effektivt: pandelinjer, øjenomgivelser, kinder, dobbelthage, kalkunhals og kæbelinje og er for dig, der ønsker effektive og ufarlige alternativer til kirurgiske indgreb.

HIFU-behandlingerne skræddersys altid til dine individuelle behov og ønsker. Behandlingstiden afhænger af behandlingsområdet og tager fra 30 til 60 minutter. Ud over behandlingstiden, skal der afsættes tid til en kort konsultation samt en hudanalyse (cirka 15 min.). Inden selve ultralydsbehandlingen påbegyndes, afrenses dit ansigt, hvorefter de områder, der skal behandles, bliver tegnet op. Under behandlingen vil der løbende påføres en let ultralydsgel. Behandlingen afsluttes med en plejende fugtcreme.


I hudens dybeste lag (4,5 mm + 3 mm) skabes der en sammentrækning og en opstramning af underhuden. De første resultater på fylde og løft viser sig efter 1-2 måneder. Det endelige behandlingsresultat afhænger af hudens kvalitet og tilstand og ses efter cirka 6 måneder. Ofte vil man have brug for en årlig HIFU Facelift for at vedligeholde resultatet. (Kan med fordel suppleres af en Kollagenbooster eller Skinbooster).

HIFU Ansigts- og halsløft DKK 4500,-

HIFU Halsløft DKK 2500,-

HIFU Kollagen- og elastinbooster DKK 3000,-

HIFU Kollagenbooster: Denne behandling arbejder både i dybden (3 mm) og i overfladen (Skinbooster 1,5 mm) af huden. Der sættes gang i hudens kollagenproduktion og udstrålingen boostes med øjeblikkelig effekt. Resultatet på øget fylde og spændstighed ses efter 1-2 måneder. (Kan foretages hver tredje måned).

HIFU Skinbooster: Behandlingen arbejder på fine linjer og rynker i overfladen (1,5 mm), forfiner og ensarter hudstrukturen og forbedrer udstrålingen med øjeblikkelig virkning. (Kan foretages en gang om måneden). 

HIFU Follow Up DKK 0,-

BOOK TID TIL HIFU BEHANDLING HER