Ansigtsbehandlinger er ikke kun for kvinder. En flot, sund og velplejet hud er også vigtigt for mænd. Hos Holistic Beauty & Spa, København K, er vi derfor også specialiseret i ansigtsbehandlinger til mænd. 

BOOK DIN TID TIL ANSIGTSBEHANDLING HER

Første gang du skal have en ansigtsbehandling hos Holistic Beauty? LÆS MERE HER

Fordele ved Ansigtsbehandling for mænd

Hos Holistic Beauty arbejder vi ud fra en holistisk tilgang til skønhedspleje og kosmetolog behandlinger og ser derfor på kroppen som en helhed. En lindrende ansigtsbehandling er afstressende, godt for huden, for blodcirkulationen og dit generelle velvære - også for mænd. En dybderensende og plejende behandling af ansigtet forebygger for tidlig ældning ved at stimulere hudens cellefornyelse, kollagenproduktion og elastin i huden. En målrettet ansigtsbehandling for mænd kan rense og fjerne urenheder fra huden, afhjælpe akne og behandle akne-ar og rødme i huden, pleje rosacea og sensitiv hud, mindske pigmentpletter, ujævn hudtone og modvirke en trist, grå og livløs hud, rynker og fine linjer og meget meget mere. Derfor tilbyder vi i Holistic Beauty selvfølgelig også at lave ansigtsbehandlinger til mænd. Vi har mange mænd blandt vores kunder, og de finder behandlingerne vigtige for deres hud og velvære. De døjer på samme måde med en til tider trist og grå hud, urenheder og små linjer etc. Derfor bør mænd også få ansigtsbehandlinger. Hos Holistic Beauty, kan vi hjælpe dig med alle slags hudproblemer, der skulle opstå. 

Bedste ansigtsbehandling til mænd i København med gode råd

Hos Holistic Beauty giver vi altid gode råd om hvordan du plejer din hud derhjemme. Vi gør vores del, men det, du gør derhjemme, er alfa omega. Det er nemlig de ingredienser, du påfører din hud i hverdagen, der er de vigtigste i forhold til det, du ønsker at opnå. Men en regelmæssig ansigtsbehandling (ca. hver 6. uge) er yderst værdifuld for din hud, og så er det samtidig en dejlig måde at koble af på fra en stressende hverdag.

En ansigtsbehandling til mænd hos Holistic Beauty indeholder altid:

- Konsultation
- Afrensning
- Varme håndklæder kompresser
- Peeling af ansigt i form af frugtsyrer eller enzymer
- Maske
- Serum og øjencreme
- Individuel rådgivning om hjemmeplejeritualer der passer til dig og din hudtype

Nedenstående punkter er mulige, men ikke altid med i den valgte ansigtsbehandling for mænd hos Holistic Beauty:

- Hovedbundsmassage
- Ansigts-, nakke-, og skuldermassage
- Hånd- eller fodmassage
- Lysterapi
- Dybderens

Add Ons til Ansigtsbehandlinger for mænd

Add on – Cupping Massage DKK 195

Add on - Ansigts-, hals-, nakke- og hovedbundsmassage DKK 195

Add on - Gua Sha Massage DKK 195

Add on – Indvendig / Udvendig Mundmassage DKK 195

Indvendig/udvendig mundmassage add on inkluderer formning af kæbelinjen og mini ansigtsløft indefra og ud. Mund og kæbemassage gavner både dit helbred og hjælper med at forme dit ansigt. Når du masserer dine ansigts-, mund- og kæbemuskler fjerner du stress og spændinger og forbedrer konturerne i dit ansigt. Samtidig vil dit lymfesystem gå i gang med at arbejde, hvilket holder kroppen fri fra toxiner og frigører ophobninger af væske. Derudover vil dit blodomløb forbedres væsentligt, og ved at stimulere ansigtsmusklerne med massage bliver effekten som et mini ansigtsløft. 

Alle Add Ons har en behandlingstid på 15 minutter. 

Hudanalyse for mænd

Er du i tvivl om din hudtype eller din huds tilstand og ønsker du blot at få større indsigt i din hud, så kan vi hjælpe dig ved at lave en hudanalyse. Det første du skal gøre når du møder op til en hudanalyse er at udfylde et konsultationskort. Dette giver din behandler et godt og hurtigt overblik over dine hudrutiner og eventuelle problemer. Herefter, vil din behandler lave hudanalysen og I vil sammen have en dialog om, hvad du ønsker at arbejde med, i forhold til din hud.

Hudanalyse DKK 299

Denne behandling er gratis, når du booker en ansigtsbehandling

BOOK TID TIL HUDANALYSE HER

Se med her, hvorfor det også er vigtigt for mænd at pleje huden

Kontakt Klinikken

Ønsker du at bestille en tid til en ansigtsbehandling er du ogå meget velkommen til at besøge eller kontakte os på følgende info:

Holistic Beauty
Ny Østergade 5, 2 sal
1101 København K
+45 31 31 10 03
info@holisticbeauty.dk