Kosmetisk Mesoterapi er en ansigtsbehandling, der er ligesom at få et ansigtsløft uden brug af kirurgi. Kosmetisk Mesoterapi er både et alternativ til kirugiske indgreb samt en revolutionerende ansigtsbehandling. Så ønsker du at bekæmpe alderstegn og genvinde din huds spændstighed, så er Kosmetisk Mesoterapi en ansigtsbehandling for dig. Denne ansigtsbehandling gør ikke brug af hverken permanente vævsfyldere, kemiske produkter eller kirurgi. En hurtig og effektiv behandlingsmetode, som stort set er smertefri.

Kosmetisk Mesoterapi Ansigtsbehandling DKK 2995

(Alle ansigtsbehandlinger koster DKK 150 mere ved valg af behandler Christina Coco)

En Kosmetisk Mesoterapi Ansigtsbehandling varer ca. 90 min.

Hos Holistic Beauty er vi alle specialuddannede Mesoterapeuter af Scandinavia.

BOOK TID TIL KOSMETISK MESOTERAPI ANSIGTSBEHANDLING HER

Fordele ved Kosmetisk Mesoterapi Ansigtsbehandling

Selve behandlingsmetoden ved Kosmetisk Mesoterapi kan sammenlignes med vævsfyldere, dog med andre og helt naturlige stofsammensætninger. Ansigtsbehandlingen består af micro-injektioner, der udføres med en ultra tynd nål, som injicerer 6 forskellige aktive serummer 1 mm dybt ind i huden, så rynker og furer reduceres. Modsat vævsfyldere er Kosmetisk Mesoterapi ikke muskellammende og ansigtets naturlige udtryk og mimik ændres derfor ikke. 

De virksomme stoffer i Kosmetisk Mesoterapi (Acti-Lift) ansigtsbehandling er produkter med ingredienser og virkestoffer af højestopnåelig koncentration og kvalitet, der udelukkende er baseret på naturlige virkestoffer som for eksempel: koncentrerede polyvitaminer, koffein og hyaluronsyre. Alt sammen en sammensætning af naturlige stoffer, der går ind og aktiverer hudens egne celler og kollagen til regenerering for på den måde at reducere rynker og furer, samt trist og mat hud. Efter injektionerne følger en efterbehandling med en intensiv fugtmaske, der bringer huden i ro og lader de aktive ingredienser fra serumerne virke optimalt, da de koncentreres direkte ind i huden. Dette sikrer at stofferne bliver i huden, hvilket er med til styrke og genopbygge hudens væv, collagen og elastin.

HVOR OFTE BØR DU FÅ EN KOSMETISK MESOTERAPI ANSIGTSBEHANDLING?
For det mest optimale resultat anbefaler vi oftest 5 ansigtsbehandlinger foretaget med ca. 3-4 uges mellemrum. Herefter kan behandlingerne holdes ved lige et par gange om året - alt efter hudens tilstand. En enkelt behandling kan dog også være fordelagtigt ved for eksempel: en stresset situation, begyndende linjer, indfaldenhed efter sygdom m.m. Behandlingen kan udføres på et hvilket som helst område af kroppen, herunder læber, hals og bryst. Man kan med stor fordel bruge Kosmetisk Mesoterapi til behandling af skadet hud på hals og bryst, da især disse er områder, som er svære at behandle med traditionelle former for vævsfyldere.

Add Ons til Kosmetisk Mesoterapi Ansigtsbehandling

Add on – Cupping Massage DKK 195

Add on - Ansigts-, hals-, nakke- og hovedbundsmassage DKK 195

Add on - Gua Sha Massage DKK 195

Add on – Indvendig / Udvendig Mundmassage DKK 195

Indvendig/udvendig mundmassage add on inkluderer formning af kæbelinjen og mini ansigtsløft indefra og ud. Mund og kæbemassage gavner både dit helbred og hjælper med at forme dit ansigt. Når du masserer dine ansigts-, mund- og kæbemuskler fjerner du stress og spændinger og forbedrer konturerne i dit ansigt. Samtidig vil dit lymfesystem gå i gang med at arbejde, hvilket holder kroppen fri fra toxiner og frigører ophobninger af væske. Derudover vil dit blodomløb forbedres væsentligt, og ved at stimulere ansigtsmusklerne med massage bliver effekten som et mini ansigtsløft. 

Alle Add Ons har en behandlingstid på 15 minutter. 

BOOK TID TIL KOSMETISK MESOTERAPI ANSIGTSBEHANDLING MED ADD ON HER 

OBS.

Når du vælger en målrettet ansigtsbehandling, har din behandler sit fokus på det resultat du ønsker at opnå.

Du kan selv have en idé om, hvilken type behandling du mener at have brug for, men vi vil, i nogle tilfælde, guide dig til en anden behandling. Vi vil nemlig altid rådgive dig om din huds udfordringer og hvilken type behandling, der vil gavne dig bedst muligt ud fra din huds tilstand lige nu, samt dit ønskede resultat. Vi tager din hud og din hud tilstand meget alvorligt, og behandler den altid med stor professionalisme uanset hvilken type behandling vi udfører og hvilke produkter, samt eventuelle maskiner, vi bruger under dine behandlinger.

Vi guider dig igennem din behandlingsproces, og sætter dig grundigt ind i din huds udfordringer. Vi anbefaler altid den rette hjemmepleje og hvilke ingredienser din hud har brug for. Uanset om du ønsker at købe produkter eller ej, er det vores ansvar at forklare og guide dig igennem hvilke ingredienser, der vil gavne dig derhjemme, sådan at du kan opnå det bedste resultat. Alt noteres under din profil, sådan at vi altid kan gå tilbage og se, hvad din behandler har anbefalet dig.

Alt afhængig af din huds tilstand og hvilken type behandling du får, skal du altid forvente en helingsperiode. Nogle gange kortere eller længere end andre. Fx kan din hud begynde at skalle meget 24 - 48 timer efter din behandling. Dette afhænger af hvilken typer syrer, der bliver brugt under behandlingen og det kan efterlade nogle små mærker, som selvfølgelig forsvinder igen. Det er alt sammen en del af helingen, så bliv ikke forskrækket hvis det sker. Skulle det ske, bliver du guidet af din behandler om, hvad du selv kan gøre.

HVIS DU SKAL TIL ET STØRRE EVENT
Efter en grundig dybderens vil huden også have brug for nogle dages heling, før man føler at det hele bare spiller igen. Derfor er det super vigtigt, at du husker at informere din behandler hvis du har et stort event eller andet stort arrangement i den nærmeste fremtid, som vi skal tage højde for.

Vi anbefaler at behandlingen altid lægges ca. 1 uge til 10 dage inden dit event, hvis du er ny kunde.

TIP
For en hurtigere og flottere heling og behandlingsresultat, er det altid godt at du giver huden ekstra meget fugt op til din behandling. Start gerne 48-72 timer inden. Brug gerne nogle fugt sheet-masker eller ekstra af din fugt serum.

Se Christina Coco få foretaget en Kosmetisk Mesoterapi Ansigtsbehandling her:Kontakt

Du er ogå meget velkommen til at besøge eller kontakte os på følgende info, hvis du har nogle spørgsmål vedr. kosmetisk mesoterapi ansigtsbehandlingen:

Holistic Beauty
Ny Østergade 5, 2 sal
1101 København K
+45 31 31 10 03
info@holisticbeauty.dk