Denne behandling er som at få et ansigtsløft uden brug af kirurgi og er både et alternativ og en revolutionerende ansigtsbehandling. Så ønsker du at bekæmpe alderstegn og genvinde din huds spændstighed, så er Kosmetisk Mesoterapi en god løsning for dig. Denne behandling gør ikke brug af hverken permanente vævsfyldere, kemiske produkter eller kirurgiske indgreb.    

Selve behandlingsmetoden i Kosmetisk Mesoterapi kan sammenlignes med vævsfyldere, dog med andre og helt naturlige stofsammensætninger. Disse stoffer injiceres 1 mm direkte ind i huden, så rynker og furer reduceres. Modsat vævsfyldere er Mesoterapi ikke muskellammende, og ansigtets naturlige udtryk og mimik ændres derfor ikke. 

De virksomme stoffer, i Kosmetisk Mesoterapi (Acti-Lift), er produkter med ingredienser og virkestoffer af højest opnåelig koncentration og kvalitet, som udelukkende er baseret på naturlige virkestoffer som for eksempel: koncentrerede polyvitaminer, koffein og hyaluronsyre. Alt sammen en sammensætning af naturlige stoffer, der går ind og aktiverer hudens egne celler og kollagen til regenerering, og på den måde reducerer rynker og furer, samt trist og mat hud.

Efter injektionerne på 1 mm af seks forskellige serumer følger efterbehandling med: en fantastisk maske, som tilfører fugt og bringer huden i ro. Stofferne fra serumerne virker optimalt, da de koncentreres direkte ind i huden, og stofferne bliver dermed liggende i huden over lang tid, hvilket er med til styrke og genopbygge hudens væv, collagen og elastin igen.

Behandlingen består af micro-injektioner, der udføres med en ultratynd nål på 1 mm ind i huden. En hurtig og effektiv behandlingsmetode, som stort set er smertefri.

Behandlingen kan udføres på et hvilket som helst område af kroppen. Man kan med stor fordel bruge Kosmetisk Mesoterapi til behandling af skadet hud på hals og bryst, idet disse er områder, som er svære at behandle med traditionelle former for vævsfyldere.

For det mest optimale resultat anbefaler vi oftest 5 behandlinger foretaget med ca. 3-4 uges mellemrum. Herefter kan behandlingerne holdes ved lige et par gange om året - alt efter hudens tilstand. En enkelt behandling kan dog også være fordelagtigt ved for eksempel: en stresset situation, begyndende linjer, indfaldenhed efter sygdom m.m.

Mesoterapi - Kosmetisk DKK 2995,-
(Alle ansigtsbehandlinger koster DKK 150 mere ved valg af behandler Christina Coco)

Hos Holistic Beauty er vi alle specialuddannet Mesoterapeuter af Scandinavia.

BOOK TID TIL MESOTERAPI HER