BB Glow Ansigtsbehandling er en af de nyeste og mest eftertragtede ansigtsbehandlinger, udviklet af koreanske kosmetologer og kendt verden over. Med BB Glow Ansigtsbehandling indarbejdes fugt og mineraler i det yderste lag af huden, for på den måde at opnå en smuk og mere ensartet hud. Med BB Glow Ansigtsbehandling får din hud et intensivt fugtgivende boost, som vil have en langvarig virkning på din hud. Ansigtsbehandlingen tilfører masser af fugt, farve og giver en unik glød til ansigtet. 

BB Glow Ansigtsbehandling DKK 1155

(Alle ansigtsbehandlinger koster DKK 150 mere ved valg af behandler Christina Coco)

BB Glow Ansigtsbehandling varer ca. 75 min. 

BOOK TID TIL BB GLOW ANSIGTSBEHANDLING HER.

Fordele ved BB Glow Ansigtsbehandling

Døjer du med nogen af nedenstående udsagn er BB Glow Ansigtsbehandling for dig. BB Glow Ansigtsbehandling er skabt til personer, der ønsker at få en hud som ser frisk, ensartet og glansfuld ud.

- Er din hud mat og gråagtig?
- Er din hudfarve ujævn?
- Har din hud tendens til rødme og akne?
- Er din hud udtørret og mangler den fasthed?
- Er din hud træt efter sommeren?

Til BB Glow ansigtsbehandling anvendes et cosmeceutical serum, som tilføres med NANO nåle. Serummet er baseret på naturlige ingredienser som lakridsrod ekstrakt, baikal kalot rod ekstrakt, kamille, hyaluronsyre og peptider. Under alle BB Glow behandlinger bliver serummet tilpasset din hudtype, tilstand og behov for at opnå det bedst mulige resultat og giver huden nyt liv og en flot glød. BB Glow Ansigtsbehandling er en smertefri behandlingsform, da indsprøjtningen kun finder sted i det øverste lag af huden. Du vil allerede kunne se forskel efter første behandling, dog anbefales det at få foretaget 3-5 behandlinger hver 2.-3. uge for at opnå det maksimale resultat. 

BB Glow Ansigtsbehandling:

- Reducerer pigmentpletter
- Mindsker en ujævn hudtone
- Minimerer mørke rander under øjnene
- Mindsker porrerne
- Giver stimulering af kollagenproduktion
- Øger hudens elasticitet
- Bekæmper rødme
- Udglatter huden

Add Ons til BB Glow Ansigtsbehandling

Add on – Cupping Massage DKK 195

Add on - Ansigts-, hals-, nakke- og hovedbundsmassage DKK 195

Add on - Gua Sha Massage DKK 195

Add on – Indvendig / Udvendig Mundmassage DKK 195

Indvendig/udvendig mundmassage add on inkluderer formning af kæbelinjen og mini ansigtsløft indefra og ud. Mund og kæbemassage gavner både dit helbred og hjælper med at forme dit ansigt. Når du masserer dine ansigts-, mund- og kæbemuskler fjerner du stress og spændinger og forbedrer konturerne i dit ansigt. Samtidig vil dit lymfesystem gå i gang med at arbejde, hvilket holder kroppen fri fra toxiner og frigører ophobninger af væske. Derudover vil dit blodomløb forbedres væsentligt, og ved at stimulere ansigtsmusklerne med massage bliver effekten som et mini ansigtsløft. 

Alle Add Ons har en behandlingstid på 15 minutter. 

BOOK TID TIL BB GLOW ANSIGTSBEHANDLING MED ADD ON HER.

OBS. 

Når du vælger en målrettet ansigtsbehandling, har din behandler sit fokus på det resultat du ønsker at opnå. 

Du kan selv have en idé om, hvilken type behandling du mener at have brug for, men vi vil, i nogle tilfælde, guide dig til en anden behandling. Vi vil nemlig altid rådgive dig om din huds udfordringer og hvilken type behandling, der vil gavne dig bedst muligt ud fra din huds tilstand lige nu, samt dit ønskede resultat. Vi tager din hud og din hud tilstand meget alvorligt, og behandler den altid med stor professionalisme uanset hvilken type behandling vi udfører og hvilke produkter, samt eventuelle maskiner, vi bruger under dine behandlinger. 

Vi guider dig igennem din behandlingsproces, og sætter dig grundigt ind i din huds udfordringer. Vi anbefaler altid den rette hjemmepleje og hvilke ingredienser din hud har brug for. Uanset om du ønsker at købe produkter eller ej, er det vores ansvar at forklare og guide dig igennem hvilke ingredienser, der vil gavne dig derhjemme, sådan at du kan opnå det bedste resultat. Alt noteres under din profil, sådan at vi altid kan gå tilbage og se, hvad din behandler har anbefalet dig. 

Alt afhængig af din huds tilstand og hvilken type behandling du får, skal du altid forvente en helingsperiode. Nogle gange kortere eller længere end andre. Fx kan din hud begynde at skalle meget 24 - 48 timer efter din behandling. Dette afhænger af hvilken typer syrer, der bliver brugt under behandlingen og det kan efterlade nogle små mærker, som selvfølgelig forsvinder igen. Det er alt sammen en del af helingen, så bliv ikke forskrækket hvis det sker. Skulle det ske, bliver du guidet af din behandler om, hvad du selv kan gøre.

HVIS DU SKAL TIL ET STØRRE EVENT
Efter en grundig dybderens vil huden også have brug for nogle dages heling, før man føler at det hele bare spiller igen. Derfor er det super vigtigt, at du husker at informere din behandler hvis du har et stort event eller andet stort arrangement i den nærmeste fremtid, som vi skal tage højde for. 

Vi anbefaler at behandlingen altid lægges ca. 1 uge til 10 dage inden dit event, hvis du er ny kunde. 

TIP
For en hurtigere og flottere heling og behandlingsresultat, er det altid godt at du giver huden ekstra meget fugt op til din behandling. Start gerne 48-72 timer inden. Brug gerne nogle fugt sheet-masker eller ekstra af din fugt serum.

Se, hvordan en BB Glow Ansigtsbehandling foregå hos Holistic Beauty & Spa her:

Kontakt Klinikken

Du er ogå meget velkommen til at besøge eller kontakte os på følgende info, hvis du har spørgsmål ved. BB Glow Ansigtsbehandling

Holistic Beauty
Ny Østergade 5, 2 sal
1101 København K
+45 31 31 10 03
info@holisticbeauty.dk