Eyelash extensions er individuelle vipper sat fast en af gangen på din naturlige vippe. Det vejer næsten ikke noget, føles og ser fuldstændig ud som naturlige og kan fås i forskellige længder, tykkelse og bølger for at skabe det ønskede resultat.

Eyelash design fås i et helt naturligt look, et sexet look eller et glamourøst look. Ligemeget hvilket look man ønsker så vil dine extensions give fylde og åbne dine øjne for, hvordan du også opfatter og føler omkring dig selv. Eyelash extensions er perfekt for dig, som er træt af mascara hver dag eller blot ønsker lange vipper men med et naturligt udtryk.


Hvis du ønsker ekstra lange fyldige vipper, kan det selvfølgelig også laves. Så hvad end du ønsker et naturligt look eller kæmpe vipper til et ægte bambi-look, så er begge dele muligt med eyelash extensions hos Holistic Beauty.

Så giv dine vipper en pause fra mascaraen, spar tiden om morgenen, og prøv at få et sæt vipper sat på hos dygtige Alicia.

Single eyelash extensions skaber et flot og naturlig resultat. Holistic Beauty anvender de nyeste laser behandlet single lashes, hvilke resultere i en bedre holdbarhed. Disse faux mink hår er lette og behagelige at have på og vil føles som dine egne vipper. Der påsættes et enkelt extension på et af dine egne naturlige vippe hår, altså 1:1 metode.  

Single lashes
Eyelash extensions (single lashes) Nyt sæt: DKK 1095,-
Behandlingens varighed er ca. 90 min.   

Eyelash extensions - (single lashes) Small Refill: DKK 299,-
Behandlingens varighed er ca. 30 min.   

Eyelash extensions - (single lashes) Medium Refill: DKK 450,-
Behandlingens varighed er ca. 45 min. 

Eyelash extensions (single lashes) Large Refill: DKK 625,-
Behandlingens varighed er ca. 60 min. 

Eyelash extensions opfyldning (single lashes) Extra Large Refill: DKK 750,-
Behandlingens varighed er ca. 90 min.

Flat lashes
Flat lashes skaber et flot mascara look. Grundet flat lashes tykkere udseende men stadig lette vægt kan man opnå et tættere look. 

Flat Lashes bliver påsat som single lashes metoden 1:1 

Eyelash extensions (flat lashes) Nyt Sæt: DKK 1195,-
Behandlingens varighed er ca. 90 min. 

Eyelash extensions (flat lashes) Small Refill: DKK 399,-
Behandlingens varighed er ca. 30 min. 

Eyelash extensions (flat lashes) Medium Refill: DKK 550,-
Behandlingens varighed er ca. 45 min. 

Eyelash extensions (flat lashes) Large Refill: 
DKK 725-
Behandlingens varighed er ca. 60 min. 

Eyelash extensions (flat lashes) Extra Large Refill: DKK 850,-
Behandlingens varighed er ca. 90 min. 

Hybrid lashes
Få længde samt et fyldigere look til din naturlige vipper. Dette kan opnås ved at blande Russian volume lashes og single lashes, også kaldes hybrid. 

Eyelash extensions (hybrid lashes) Nyt Sæt: DKK 1295,-
Behandlingens varighed er ca. 90 min. 

Eyelash extensions (hybrid lashes) Small Refill: DKK 595,-
Behandlingens varighed er ca. 45 min. 

Eyelash extensions (hybrid lashes) Medium Refill: DKK 695,-
Behandlingens varighed er ca. 60 min. 

Eyelash extensions (hybrid lashes) Large Refill: 
DKK 895,-
Behandlingens varighed er ca. 90 min. 

Volume lashes
En volumepåsætning vil give en bedre og smukkere tæthed i vipperne. Det kan både påsættes som et meget naturligt look eller som et ekstra intenst look - dette er alt efter, hvad dine egne vipper kan bære. Vi vurderer, om dine vipper kan bære 2, 3, 4 eller 5D. Volume kan også klart anbefales, hvis man har fine skrøbelige vipper eller har sparsomt med vipper for at få bedre tæthed og harmoni.  

Eyelash extensions 3D (volume lashes) Nyt Sæt: DKK 1395,-
Behandlingens varighed er ca. 90 min. 

Eyelash extensions (volume lashes) Small Refill DKK 655,-
Behandlingens varighed er ca. 45 min. 

Eyelash extensions (volume lashes) Medium Refill: DKK 795,-
Behandlingens varighed er ca. 60 min. 

Eyelash extensions (volume lashes) Large Refill: DKK 955,-
Behandlingens varighed er ca. 90 min. 
 

Aftagning af vipper
Aftagning af vipper (small): DKK 150,-

Aftagning af vipper (large):
 DKK 295,-

 

BOOK TID TIL EYELASH EXTENSIONS HER


Holdbarhed af Eyelash extensions
Eyelash extensions er påsat på dine naturlige vipper. Det betyder, at de kunstige vipper som udgangspunkt falder af sammen med dine egne vipper. Generelt har naturlige vipper en levetid på 45-60 dage, og det er også den holdbarhed, du kan forvente med dine eyelash extensions.  

Husk at få fyldt dine vipper op
Da dine naturlige vipper gradvist afstødes, sker det samme for dine eyelash extensions. For at bevare fyldigheden i dine vipper skal du derfor med jævne mellemrum have en opfyldning. Det er normalt at få fyldt extensions op hver 2.-3. uge. Det varierer dog fra person til person.

Tips til at forlænge holdbarheden af dine eyelash extensions (selvom der er en generel holdbarhed for eyelash extensions, er der flere ting, du kan gøre for at optimere den):

Undgå oliebaserede produkter
Det vigtigste er at undgå produkter med olie omkring øjnene. Indeholder dit ansigtsprodukt olie, er der risiko for, at olien vil opløse vippelimen. Det betyder, at limen ikke længere kan holde dine eyelash extensions fast, og dermed risikerer vipperne at blive skæve eller falde af

Hold igen med mascara
Når du har fået lavet eyelash extensions, er dine vipper enten blevet forlængede eller fortættede. Dermed udfylder de kunstige vipper den rolle, som mascara normalt har. Vil du alligevel stadig bruge mascara, skal du være opmærksom på, at det kan nedsætte holdbarheden og gøre dine vipper grynede. Hvis du bruger mascara, skal den helst lægges yderst på vipperne og være vandbaseret. Du skal desuden undgå øjenmakeupfjerner, der indeholder olie

Værn om vipperne med en mascarabørste
Jo bedre du passer på dine vipper, desto bedre er chancerne for, at de holder i lang tid. Børst derfor jævnligt vipperne med den mascarabørste, du får ved behandlingen
Se de smukke Bambi vipper her: