Helbredstests/laboratorietests tages i samarbejde med Nordic Laboratories.

Disse tests kan skabe overblik over vores fysiske tilstand. Ud fra oplysningerne i testen vil man kunne hjælpe og opbygge sig selv (både fysisk og mentalt) og derved opbygge kroppen og forebygge sygdomme.

Problemet bag ubalancer og sygdomme i kroppen er, at vi ikke kan finde ud af at kommunikere med vores krop på en balanceret måde. Vi fylder den med mad, der intet næring indeholder og regner med, at den kan løbe en psykisk og fysisk maraton næste dag. Kroppen er en organisme, der hvert minut fornyer sig selv. Den er biologisk skabt og har brug for gode byggematerialer, bevægelse og kærlig omsorg for at holde sygdomme og ubalancer for døren.

Ved hjælp af laboratorietest kan du finde ud af, hvorfor du sidder med det problem, du gør. Du vil finde ud af, hvad der sker, hvis du ikke tager ansvar, og du vil få konkrete svar på, hvad du kan gøre fra i dag af for at rette op på problemet og opnå mere energi, vitalitet og nydelse i dit liv!

Hør lidt om hvordan testen foregår her: 

 


Organixtesten

Organixtesten måler på dit indre system og giver et helhedsbillede af din krops fysiske tilstand, så du kan behandle og forebygge eventuelle ubalancer. Den giver et klart billede af din krop, så du kan få redskaber til at støtte kroppens evne til at håndtere dagligdagen.

Organixtesten måler på 46 forskellige markører for kroppens processer på celleplan – målt på kroppens organiske syrer. Testen vil hjælpe med at give svar på ubalancer i kroppen på flere planer, og vise hvilke ernæringsmæssige og metaboliske faktorer, der spiller ind i din unikke krop.

Har du symptomer som eksempelvis: eksemer/allergi, immunreaktioner, mangel på energi, træthed, hovedpine /migræne, hormonelle ubalancer, inflammation, tristhed, smerter, vægtproblemer, fordøjelsesproblematikker, oppustethed, infertilitet.

Organixtesten måler på:

Fedtforbrænding

Kan kroppen ikke omsætte fedt til energi, kan det i stedet lagre sig som fedtdepoter. Testen viser eventuelle mangler eller ubalancer i denne proces.

Kulhydratomsætning

Omsætter du ikke kulhydrater tilstrækkeligt, kan du blandt andet føle enorm træthed. Testen viser,  hvilke næringsstoffer kroppen mangler til denne proces.

Energiomsætning

For at kroppen kan danne energi, skal den kunne optage næring fra det, du spiser. Testen viser, hvordan din energiomsætning fungerer, og hvor der evt. skal støttes op.

B-vitaminmangel

B-vitaminerne indgår i mange af kroppens processer (fx hormonelt, humørmæssigt, hjerte- karproblematikker mv.).

Neurotransmittere

Nervesystemet er afgørende for kroppens stressniveau og sindstilstand. Hvis du har ubalancer her, viser testen, hvordan kroppen skal støttes.

Afgiftningsveje

Det er vigtigt for din krop at kunne afgifte og udlede affaldsstoffer.

Oxidativ skade

Antioxidanter er vigtige for bekæmpelse og forebyggelse af sygdom, da de anvendes til at bekæmpe de frie radikaler i kroppen, som kan skade kroppens celler. Testen viser, hvilke antioxidanter, din krop har brug for.

Bakterieovervækst i tarmene

En mangelfuld eller dårlig fordøjelse kan give ustabil afføring, lugt mv. Med organixanalysen får du svar på, om din fordøjelse er påvirket af overvækst af bakterier. Hvis din fordøjelse ikke virker, som den skal, kan du ikke optage din næring og dine kostilskud optimalt.

Overvækst af svamp i tarmene

Stress, indtagelse af fastfood eller raneret mad samt brug af antibiotika kan medføre overvækst af svampe i tarmen. Overvækst af svamp kan skabe problematikker ifht. humøret, kløe og eksem i hud og slimhinder, cravings samt svækkelse af immunforsvaret. Organixtesten giver svar på, hvor meget du er påvirket af svamp.

Prøven foretages fastende ved at indsamle morgenurin. Dagen forud for prøvetagningen er det vigtigt at drikke minimalt, så urinen bliver så koncentreret som muligt.

DUTCH-testen

Mange kvinder kæmper med hormonelle ubalancer og manglende vitalitet, hvor mænd over tid kan føle sig mindre maskuline eller med mindre libido.

DUTCH-testen giver et indblik i dit komplekse hormonsystem. Den måler dit kortisolniveau samt dine køns- og binyrehormoner og fortæller, hvad der skal til for at balancere de enkelte hormoner, så de fungerer bedre i samspil.

Testen er for de kvinder, der oplever:
Depression, træthed, manglende vitalitet, overgangsalder, humørsvingninger, præmenstruelle symptomer (PMS), overvægt, hårtab, hovedpine/migræne, infertilitet, søvnproblemer, stress, PCO eller PCOS, uregelmæssig menstruationscyklus – eventuelt med smerter, hovedpine eller migræne, overdreven hårvækst på uønskede steder.

Testen er for de mænd, der oplever:
Depression, træthed, stress, hårtab, lav libido, risiko for prostatakræft, søvnproblemer, vægtøgning, infertilitet, hovedpine/migræne.

DUTCH-testen tester på:

Pregnanediol, androgener, østrogen (østron, østradiol og østriol), progesteron, testosteron, DHEA-S, kortisol, kortison, tetrahydrocortisol, kreatinin og melatonin.

Testen foretages ved opsamling af fire urinprøver.

Fødevareintolerance:

Mange oplever reaktioner på fødevarer, hvilket kan føles intimiderende på dagligdagen. Testen viser din følsomhed overfor 184 fødevarer og er en af de mest omfattende målere. Testen måler på IgG-antistoffer, der viser de forsinkede eller skjulte fødevarereaktioner, som kan være svære at måle på indtag af fødevarerne.

Fødevareintolerance er en forsinket immunreaktion, og den kan opstå, når ufordøjet mad optages i kroppen. Der dannes således IgG-antistoffer rettet mod din mad. Det kan give rektioner, som kan anses for kroniske og påvirke organer og væv i kroppen.

Testen analyserer glutenfølsomhed, candida, fødevareallergi og intolerancer.

Det kan være kompliceret at opdage skjult fødevareallergi med diæt alene, så denne test giver et mere specifikt kig ind i kroppens funktioner.

Mad som frugt, grøntsager, kød, bælgfrugter, fisk og fjerkræ er måske ikke altid det bedste for dig. Det kan skyldes, at kroppen kan have intolerance overfor forskellige fødevarer, som kan give kroniske symptomer.

Patienter med sygdomme som: IBS (irritabel tyktarm), humørsvingninger, PMS, depression, næseflåd, hovedpine, fedme, otis media, autisme og eksem. Disse patienter kan have gavn af at blive testet for IgGantistoffer og afslørende potentielle fødevareallergier.

Fødevareintolerance er en forsinket immunreaktion, hvor der dannes IgG -antistoffer rettet mod mad. Reaktionen kan give forskellige former for kroniske symptomer, som, man måske ikke tror, har tilknytning til den mad, man normalt spiser.

Fødevareintolerance kan opstå, hvis fuldstændig ufordøjet mad optages i kroppen, hvis du eksempelvis har utæt tarm. Immunforsvaret reagerer på det og derfor dannes IgGantistoffer rettet mod maden. Denne reaktion kan påvirke væv og organer, så der opstår forskellige symptomer.

Testen er en bloodspot test.

Når du bestiller en heldbredstest, så er der følgende indeholdt i behandlingsforløbet:

- Konsultation hos Mette
- Gennemgang og analyse af helbredstest af Mette
- Gennemgang af helbredstest sammen med kunden

Ovenstående behandlingsforløb:

Kampagnepris DKK 2495,-

Den fysiske test skal betales derudover og bliver bestilt fra Nordic Laboratories.
Pris for selve testen er fra DKK 2000-3000,-

 

Homøopatisk ampulkur som supplement til helbredstests

Som supplement til vore helbredstest kan der opstartes behandling med Homøopatisk ampulkur. Ampulkuren skræddersyes til kunden ud fra testsvarene og skal tages i 3 måneder.

Ampullerne kan enten medgives umiddelbart efter svar på testen, eller de kan sendes til kunden, hvis der er behov for nogle helt specifikke ampuller.

3 måneders ampulkur DKK 2755,-

BOOK TID TIL HELBREDSTEST HER