Er du i tvivl om din hudtype eller din huds tilstand, kan vi hjælpe dig ved at lave en hudanalyse. Det første du skal gøre når du møder op til en hudanalyse er at udfylde et konsultationskort. Dette giver din behandler et godt og hurtigt overblik over dine hudrutiner og eventuelle problemer. Herefter, vil din behandler lave hudanalysen og I vil sammen have en dialog om, hvad du ønsker at arbejde med, i forhold til din hud. 

Hudanalyse DKK 299

Denne behandling er gratis, når du køber for mere end DKK 500

BOOK TID TIL HUDANALYSE HER

Vi vil altid anbefale vores kunder at købe en god hjemmeplejeserie med hjem. En god hjemmeplejeserie er et must, hvis du ønsker et varigt resultat. Har du en eller anden form for inflammation eller akne, vil de rigtige produkter i kombination med jævnlige behandlinger, sørge for, at din huds tilstand er i bero.

Fine linjer og rynker kommer ikke kun i takt med alderen, men også som et tegn på tør, dehydreret hud. Med de rigtige produkter, kan man holde sin huds fugtighed i balance.

Kontakt Klinikken

Ønsker du at bestille en tid til en hudanalyse er du ogå meget velkommen til at besøge eller kontakte os på følgende info:

Holistic Beauty
Ny Østergade 5, 2 sal
1101 København K
+45 31 31 10 03
info@holisticbeauty.dk