Ved hjælp af Permanent Makeup kan man opnå et mere harmonisk og æstetisk korrekt bryn eller blot mere volume eller tekstur til brynet. Stort set alle bryn kan justeres, korrigeres, formes og forbedres ved hjælp af Permanent Makeup. 

Med Permanent Makeup hos Holistic Beauty vil du vågne op til en enklere hverdag. Permanent Makeup er mikropigmentering med mineralske og allergivenlige farvepigmenter, som ved hjælp af en specielt udviklet nål, føres ind i huden med en teknik, der kan sammenlignes med en tatovering. 

Årsagerne til, at man ønsker Permanent Makeup, kan være mange - det kan skyldes mangelfuldt eller sparsom hårvækst på brynene, det kan også skyldes overplukning eller helbredsmæssige årsager, og for nogen handler det blot om at få et mere voluminøst bryn til et ellers fint bryn. Uanset hvad årsagen til ønsket om Permanent Makeup er, så er vi Holistic Beauty specialister i de forskellige muligheder, der findes. 

Det er altid vigtigt for os, at vi forventningsafstemmer inden start af behandlingen. Forventningsafstemningen er meget vigtig for os, så vi undgår, at man bliver skuffet. Er man vant til at tegne sine bryn forholdsvis markant op, så vil man ikke slippe for dette, men til gengæld bliver det markant hurtigere og nemmere, da formen er lavet. Det er også vigtigt at nævne, at man ikke kan opnå mirakler på én behandling, men at det er et forløb over flere omgange. 

Forløbet fra start til det færdige slutresultat er typisk på tre behandlinger med 6-10 ugers interval, men det kan i enkelte tilfælde kræve flere behandlinger at opnå det ønskede resultat. Efterfølgende skal brynet have en touch up en gang om året. Vores hud reagerer allesammen vidt forskelligt, grundet hudtype, helbred, livsstil etc. Derfor kan forskellige behandlingsforløb ikke sammenlignes, ligesom resultaterne heller ikke kan sammenlignes.

Vi har gjort det muligt at fordele betaling for behandling med Permanent Makeup i vores klinik. Herved betaler du det højeste beløb ved 1. behandling, hvor der bruges mest tid, da det er her, vi opmåler og tegner/designer formen. Herefter betaler du det næste beløb ved det obligatoriske touch up 4-6 uger senere og det resterende beløb ved 3. behandling, hvis du har behov for den.

Behandlingen foregår i varme og rolige omgivelser i vores klinik i indre by, hvor erfarne mikropigmentister vil tage sig godt af dig. Nedenfor kan du se priser på vores permanente makeup i København.

Kig forbi vores klinik i hjertet af centrum eller bestil tid til behandling på +45 31 31 10 03 eller online her. Vi ser frem til at give dig en smuk permanent makeup i København, der vil holde mange år frem.

Konsultation til permanent makeup DKK 0,-

Colour Boost Eyeliner DKK 1500,-

Vi rådgiver vores kunder til at få booset deres farve én gang pr. år.

Colour Boost - Læber DKK 2000,- 

Vi rådgiver vores kunder til at få booset deres farve én gang pr. år.

Colour Boost - Powderbrows DKK 2000,-

Vi rådgiver vores kunder til at få booset deres farve én gang pr. år.

Permanent Makeup - Eyeliner / Vippefortætning DKK 2500,-

Permanent Makeup - Eyeliner / Vippefortætning Opfyldning DKK 1000,-

Permanent Makeup - Læbelinie med skravering DKK 3500,-

Permanent Makeup - Læbelinie med skravering Opfyldning DKK 1000,-

Permanent Makeup - Powderbrows DKK 3500,-

Permanent Makeup - Powderbrows Opfyldning DKK 1000,-

BOOK TID TIL PERMANENT 

MAKEUP HER

Skønne blogger og tv-kok Ditte Julie Jensens har fået lavet Powderbrows hos Christina Coco. Læs om hendes oplevelse med permanent makeup på bloggen og se billeder af de smukke bryn in action - med og uden make-up, her: