Med permanent makeup hos Holistic Beauty vil du vågne op til en enklere hverdag. Du skal ikke mere bruge vigtig tid på at smukkesere dig, men du kan i stedet fokusere på andre ting, der gør dig glad. Permanent makeup er mikropigmentering med mineralske og allergivenlige farvepigmenter, som ved hjælp af en specielt udviklet nål, føres ind i huden med en teknik, der kan sammenlignes med tatovering.

Vi sørger for, at mikropigmenteringen bliver enkel og naturlig, samtidig med at den giver dig et smukt og perfekt udseende.

Vi har gjort det muligt at fordele betaling for behandling med permanent makeup i Kbh. Herved betaler du det højeste beløb ved 1. behandling, hvor der bruges mest tid, da det er her, vi opmåler og tegner/designer formen. Herefter betaler du det næste beløb ved det obligatoriske touch up 4-6 uger senere, og det resterende beløb ved 3. behandling, hvis du har behov for den.

Behandlingen foregår i varme og rolige omgivelser i vores klinik i indre by, hvor erfarne mikropigmentister vil tage sig godt af dig. Nedenfor kan du se priser på vores permanente makeup i København.

Kig forbi vores klinik i hjertet af centrum eller bestil tid til behandling på +45 31 31 10 03 eller online her. Vi ser frem til at give dig en smuk permanent makeup i København, der vil holde mange år frem.


Konsultation til permanent makeup DKK 0,-

Colour Boost Eyeliner DKK 1500,-

Vi rådgiver vores kunder til at få booset deres farve én gang pr. år.

Colour Boost - Læber DKK 2000,- 

Vi rådgiver vores kunder til at få booset deres farve én gang pr. år.

Colour Boost - Powderbrows DKK 2000,-

Vi rådgiver vores kunder til at få booset deres farve én gang pr. år.

Permanent Makeup - Eyeliner / Vippefortætning DKK 2500,-

Permanent Makeup - Eyeliner / Vippefortætning Opfyldning DKK 1000,-

Permanent Makeup - Læbelinie med skravering DKK 3500,-

Permanent Makeup - Læbelinie med skravering Opfyldning DKK 1000,-

Permanent Makeup - Powderbrows DKK 3500,-

Permanent Makeup - Powderbrows Opfyldning DKK 1000,-

BOOK TID TIL PERMANENT MAKEUP HER