Årsagerne til, at man ønsker Permanent Makeup, kan være mange - det kan skyldes mangelfuldt eller sparsom hårvækst på brynene, det kan også skyldes overplukning eller helbredsmæssige årsager, og for nogen handler det blot om at få et mere voluminøst bryn, mere markante læber eller en simplere og hurtigere skønhedsrutine med permanent eyeliner, læber og bryn. Uanset hvad årsagen til ønsket om Permanent Makeup er, så er vi Holistic Beauty specialister i at skabe naturlige resultater skræddersyet til dig, og vi tilbyder altid en gratis konsultation med vores erfarne mikropigmentister inden vi opstarter et behandlingsforløbBehandlingen foregår i varme og rolige omgivelser i vores klinik i indre by, København, hvor vores profesionelle mikropigmentister vil tage sig godt af dig.


GRATIS KONSULTATION

Konsultation til permanent makeup DKK 0

BOOK TID TIL KONSULTATION TIL PERMANENT MAKEUP HER


PERMANENT MAKEUP

Permanent Makeup - Powderbrows DKK 3500

Permanent Makeup - Opfyldning af Powderbrows DKK 1000

Permanent Makeup - Eyeliner / Vippefortætning DKK 2500

Permanent Makeup - Opfyldning af Eyeliner / Vippefortætning DKK 1000

Permanent Makeup - Læbelinje med skravering DKK 3500

Permanent Makeup - Opfyldning af Læbelinje med skravering DKK 1000

BOOK TID TIL PERMANENT MAKEUP HER

Der skal forventes en behandlingstid på min. 2,5 time.

COLOR BOOST - GENOPFRISKNING AF FARVE

Color Boost - Eyeliner DKK 1500

Vi rådgiver vores kunder til at få boostet deres farve én gang pr. år.


Color Boost - Læber DKK 2000,- 

Vi rådgiver vores kunder til at få boostet deres farve én gang pr. år.


Color Boost - Powderbrows DKK 2000

Vi rådgiver vores kunder til at få boostet deres farve én gang pr. år.

BOOK TID TIL COLOR BOOST PERMANENT MAKEUP HER

Fordele ved Permanent Makeup

Med Permanent Makeup hos Holistic Beauty vil du vågne op til en enklere hverdag. Permanent Makeup er mikropigmentering med mineralske og allergivenlige farvepigmenter, som ved hjælp af en specielt udviklet nål, føres ind i huden med en teknik, der kan sammenlignes med en tatovering. Ved hjælp af Permanent Makeup kan man opnå et mere harmonisk og æstetisk korrekt bryn eller blot mere volume eller tekstur til brynet. Stort set alle bryn kan justeres, korrigeres, formes og forbedres ved hjælp af Permanent Makeup. 

RESULTAT
Det er altid vigtigt for os, at vi forventningsafstemmer inden start af behandlingen. Derfor tilbyder vi også altid en gratis konsultation inden behandling, hvor vi gennemgår hvilket resultat du ønsker og vejleder dig i forhold til form og farve. Forventningsafstemning er meget vigtig for os, så vi undgår, at man bliver skuffet over resultatet. Er man vant til at tegne sine bryn forholdsvis markant op, så vil man ikke slippe for dette, men til gengæld bliver det markant hurtigere og nemmere, da formen er lavet. Det er også vigtigt at nævne, at man ikke kan opnå mirakler på én behandling, men at det er et forløb over flere omgange. 

HVOR MANGE BEHANDLINGER KRÆVER PERMANENT MAKEUP?
Forløbet fra start til det færdige slutresultat er typisk på tre behandlinger med 6-10 ugers interval, men det kan i enkelte tilfælde kræve flere behandlinger at opnå det ønskede resultat. Efterfølgende skal brynet have en touch up en gang om året. Vores hud reagerer allesammen vidt forskelligt, grundet hudtype, helbred, livsstil etc. Derfor kan forskellige behandlingsforløb ikke sammenlignes, ligesom resultaterne heller ikke kan sammenlignes.

MULIGHED FOR OPDELING AF BETALING
Vi har gjort det muligt at dele betalingen op for behandling med Permanent Makeup i vores klinik. Herved betaler du det højeste beløb ved 1. behandling, hvor der bruges mest tid, da det er her, vi opmåler og tegner/designer formen. Herefter betaler du det næste beløb ved det obligatoriske touch up 4-6 uger senere og det resterende beløb ved 3. behandling, hvis du har behov for den.

BOOK TID TIL PERMANENT MAKEUP HER

Læs om Ditte Julie Jensens oplevelse med Powder Brows her:

Skønne blogger og tv-kok Ditte Julie Jensens har fået lavet Powderbrows hos Christina Coco. Læs om hendes oplevelse med permanent makeup på bloggen og se billeder af de smukke bryn in action - med og uden make-up, her:

Smukke Powder Brows fra klinikken

Kontakt Klinikken

Kig forbi vores hudklinik i hjertet af centrum, København, eller bestil tid til behandling på +45 31 31 10 03 eller online her. Vi ser frem til at give dig en smuk permanent makeup, der vil holde mange år frem.

Holistic Beauty
Ny Østergade 5, 2 sal
1101 København K
+45 31 31 10 03
info@holisticbeauty.dk