Med en Ultimativ Forkælelse Ansigtsbehandling får du ultimativ velvære og afslappelse. Ansigtsbehandlingen genoplever trist og kedelig hud og den dybdegående ansigtsmassage sætter gang i blodcirkulationen, afslapper musklerne i ansigt og hals og afstresser krop og sind. Oplev den ultimative forkælelse her. 

Ultimativ Forkælelse Ansigtsbehandling 1595 DKK 

Ultimativ Forkælelses Ansigtsbehandling har en behandlingstid ca. 50 på minutter.

BOOK TID TIL ULTIMATIV FORKÆLELSES ANSIGTSBEHANDLING HER

Fordele ved Ultimativ Forkælelse Ansigtsbehandling

Oxygenlift Ansigtsbehandling inkluderer dobbelt afrensning af både ansigt og décolleté (bryst) med EXFO cleanser, som både renser mildt, dog effektivt, samtidig med at den eksfolierer huden let, da den indeholder en smule frugtsyre. Herefter anvendes en skin primer til at fjerne det resterende fedtlag på huden, så den er klar til frugtsyren, der nemmere trænger ind, når den ikke bliver stoppet af rester af hudfedt. 

Dernæst lægges SP Complex (frugtsyrer) i ansigtet for at forberede huden til at optage de næste produkter, samtidig med at den exfolierer og fjerner døde og forhornede hudceller fra overfladen og danner små kanaler ned i huden, så produkter kan trænge dybere ind. Det bliver masseret ind i huden med en rosakvarts krystalrulle. På hals og décolleté lægges der samtidig NECK complex på, som er en sammensætning af frugtsyre, som fjerner forhornede hudceller. Den stimulerer cellefornyelsen samt booster collagen dannelsen og styrker elastin i huden.

Herefter fjernes SP complex (frugtsyrer) i ansigtet med varmt kompres og huden er nu klar til at blive renset i dybden. Efter dybderens gives en afslappende og afstressende massage med vores egen hjemmelavede herbal-stamps. Herbal-stamps er lavet af økologiske urter og blomster, der hjælper med at fjerne affaldsstoffer, lindre spændinger i ansigtet og sætter gang i blodstrømningen. Her arbejder vi med punkter, nerver og meridianbaner i ansigtet.

En hyaluronsyremaske bliver hernæst lagt på ansigt og hals. Den beskytter og styrker hudens barriere. Den lindrer huden. Beroliger irriteret hud og efterlader huden fugtet og i balance. Masken bliver masseret ind i huden med Gua Sha, som fører iltet blod tilbage til huden. Masken fjernes med et varmt kompres. Til slut påføres en hyaluronsyreserum, der binder fugt til huden, samt en god rig og fugtgivende creme, som beskytter din hud resten af dagen.

Ultimativ Forkælelse Ansigtsbehandling hjælper til, at: 

- Huden ser yngre og friskere ud og føles glattere
- Fugtighedsbalancen i huden genoprettes med hyaluron
- Affaldsstoffer fjernes fra huden 
- Spændinger lindres i ansigtet og der sættes gang i blodstrømningen.
- Hudens elasticitet og struktur forbedres
- Fine linjer og rynker reduceres
- Øger hudens kollagen- og elastinproduktion.

Add Ons til Ultimativ Forkælelse Ansigtsbehandling

Add on – Cupping Massage DKK 195

Add on - Ansigts-, hals-, nakke- og hovedbundsmassage DKK 195

Add on - Gua Sha Massage DKK 195

Add on – Indvendig / Udvendig Mundmassage DKK 195

Indvendig/udvendig mundmassage add on inkluderer formning af kæbelinjen og mini ansigtsløft indefra og ud. Mund og kæbemassage gavner både dit helbred og hjælper med at forme dit ansigt. Når du masserer dine ansigts-, mund- og kæbemuskler fjerner du stress og spændinger og forbedrer konturerne i dit ansigt. Samtidig vil dit lymfesystem gå i gang med at arbejde, hvilket holder kroppen fri fra toxiner og frigører ophobninger af væske. Derudover vil dit blodomløb forbedres væsentligt, og ved at stimulere ansigtsmusklerne med massage bliver effekten som et mini ansigtsløft. 

Alle Add Ons har en behandlingstid på 15 minutter.

BOOK TID TIL ULTIMATIV FORKÆLELSES ANSIGTSBEHANDLING MED ADD ONS HER 

OBS. 

Når du vælger en målrettet ansigtsbehandling, har din behandler sit fokus på det resultat du ønsker at opnå. 

Du kan selv have en idé om, hvilken type ansigtsbehandling du mener at have brug for, men vi vil, i nogle tilfælde, guide dig til en anden ansigtsbehandling. Vi vil nemlig altid rådgive dig om din huds udfordringer og hvilken type behandling, der vil gavne dig bedst muligt ud fra din huds tilstand lige nu, samt dit ønskede resultat. Vi tager din hud og din hud tilstand meget alvorligt, og behandler den altid med stor professionalisme uanset hvilken type ansigtsbehandling vi udfører og hvilke produkter, samt eventuelle maskiner, vi bruger under dine ansigtsbehandlinger. 

Vi guider dig igennem din behandlingsproces, og sætter dig grundigt ind i din huds udfordringer. Vi anbefaler altid den rette hjemmepleje og hvilke ingredienser din hud har brug for. Uanset om du ønsker at købe produkter eller ej, er det vores ansvar at forklare og guide dig igennem hvilke ingredienser, der vil gavne dig derhjemme, sådan at du kan opnå det bedste resultat. Alt noteres under din profil, sådan at vi altid kan gå tilbage og se, hvad din behandler har anbefalet dig. 

Alt afhængig af din huds tilstand og hvilken type ansigtsbehandling du får, skal du altid forvente en helingsperiode. Nogle gange kortere eller længere end andre. Fx kan din hud begynde at skalle meget 24 - 48 timer efter din behandling. Dette afhænger af hvilken typer syrer, der bliver brugt under behandlingen og det kan efterlade nogle små mærker, som selvfølgelig forsvinder igen. Det er alt sammen en del af helingen, så bliv ikke forskrækket hvis det sker. Skulle det ske, bliver du guidet af din behandler om, hvad du selv kan gøre.

HVIS DU SKAL TIL ET STØRRE EVENT
Efter en grundig dybderens vil huden også have brug for nogle dages heling, før man føler at det hele bare spiller igen. Derfor er det super vigtigt, at du husker at informere din behandler hvis du har et stort event eller andet stort arrangement i den nærmeste fremtid, som vi skal tage højde for. 

Vi anbefaler at behandlingen altid lægges ca. 1 uge til 10 dage inden dit event, hvis du er ny kunde. 

TIP
For en hurtigere og flottere heling og behandlingsresultat, er det altid godt at du giver huden ekstra meget fugt op til din behandling. Start gerne 48-72 timer inden. Brug gerne nogle fugt sheet-masker eller ekstra af din fugt serum.

Se, hvordan Gua Sha anvendes til at stimulere huden, her:

Kontakt Klinikken

Du er også meget velkommen til at besøge eller kontakte os på følgende info, hvis du har spørgsmål vedr. Ultimativ Forkælelse Ansigtsbehandling.

Holistic Beauty
Ny Østergade 5, 2 sal
1101 København K
+45 31 31 10 03
info@holisticbeauty.dk