Hos Holistic Beauty tilbyder vi professionelle voksbehandlinger i hjertet af København, herunder voksning af armhuler, ben, arme og bikinilinje. Hos Holistic Beauty har vi mange års erfaring i behandling med voks og sugaring. Når du bestiller en tid til voksbehandling hos os, vil din behandling altid blive udført af kyndige og professionelle behandlere med stor rutine i voksbehandling. 

Voksbehandlinger ben

Voksbehandling 1/1 ben DKK 455

Voksbehandling 1/2 ben DKK 355

BOOK TID TIL VOKSBEHANDLING AF BEN HER

Voksbehandlinger arme

Voksbehandling 1/1 arm DKK 295

Voksbehandling 1/2 arm DKK 255

Voksbehandling armhule DKK 195

BOOK TID TIL VOKSBEHANDLING AF ARME HER

Voksbehandlinger intim

Voksbehandling brasiliansk 1. gang DKK 475

Voksbehandling brasiliansk 3-8 uger DKK 395

Voksbehandling bikini DKK 255

Voksbehandling baller DKK 275

BOOK TID TIL BIKINI & INTIM VOKSBEHANDLING AF HER

Voksbehandlinger mave, bryst & ryg

Voksbehandling af mave & bryst DKK 395

Voksbehandling af mave el. bryst DKK 255

Voksbehandling ryg & skuldre DKK 395

BOOK TID TIL VOKSBEHANDLING AF MAVE, BRYST OG RYG HER

Fordele ved voksbehandling

Ved en voksbehandling fjernes uønskede hår med roden, sådan at du forbliver hårfri i en længere periode end ved barbering. Hårfjerning med voks kan også afhjælpe problematikker som indgroede hår og irriteret hud opstået ved intimbarbering. Når hårene vokser ud igen, vil de føles meget bløde og være finere, eftersom at hårene er nye, hvorimod barbering skærer håret over, og derfor vil man mærke stubbene igen, når de vokser ud. Voks er ikke en permanent løsning, men gøres det regelmæssigt, vil hårvæksten reduceres så man ikke behøver at få behandlingerne lige så ofte. 

HVOR TIT BØR MAN FÅ UDFØRT EN VOKSBEHANDLING?
Vi anbefaler at du får udført en voksbehandlling hver 4. til 6. uge for at holde behandlingen ved lige. Inden din voksbehandling anbefaler vi, at du exfoliere det område, der skal vokses, sådan at døde hudceller fjernes og indgroede hår kan trænge igennem hudoverfladen. Du bør exfoliere din hud jævnligt mellem hver voksbehandling, for at undgå indgroede hår og afslutte med en god body lotion, uden hudirriterende ingredienser. 

HVORDAN FOREGÅR BIKINI / INTIM VOKSNING?
Ved en bikinivoks fjernes uønsket kønsbehåring, som vokser udenfor trussekanten og derved er synlige når man har enten bikini eller trusser på. Intim hårfjerning og voksning af bikinilinjen kan være grænseoverskridende for mange. Alle vores behandlere er meget professionelle, de har arbejdet med disse intimebehandlinger mange gange før, hvorfor du tryg kan lægge dig i deres hænder.

GØR VOKSBEHANDLING ONDT?
Voksbehandling er kendt for at gøre ondt, og selv om det ikke er rart, behøver det ikke være en smertefuld eller ubehagelig oplevelse at få vokset uønsket hårvækst. Hos Holistic Beauty udføres alle voksbehandlinger af specialiserede behandlere, der sætter en ære i at du føler dig tryg under hele behandlingen. Vores professionelle team arbejder fokuseret og effektivt, så du oplever så lidt ubehag som muligt og forlader klinikken med et tilfredstillende resultat. Jo flere gange du får udført en voksbehandling, jo mindre ubehag vil du samtidig også opleve. 

GODE RÅD OG VEJLEDNING HOS HOLSITIC BEAUTY
Er du i tvivl om, hvilken behandling du skal vælge og om du skal bestille tid til en traditionel voksbehandling eller vælge en behandling med sugaring? Hos Holistic Beauty guider dig igennem din behandlingsproces og sammen med din behandler finder i af hvilken voksbehandling, der passer dig og dine behov bedst. Vi tager din hud og din hud tilstand meget alvorligt og behandler den altid med stor professionalisme, uanset hvilken type behandling vi udfører og om du er ny eller fast kunde i Holistic Beauty. 

BOOK TID TIL VOKSBEHANDLING HER 

LÆS MERE OM SUGARING HER

Kontakt klinikken

Du er også meget velkommen til at besøge eller kontakte os på følgende info, hvis du har nogle spørgsmål vedr. din behandling. 

Holistic Beauty
Ny Østergade 5, 2 sal
1101 København K
+45 31 31 10 03
info@holisticbeauty.dk