Hvad er homøopati, og hvordan arbejder vi med homøopatiske ampuller?

Homøopatiens historie stammer helt tilbage til den græske læge Hippokratis, der udviklede lighedens princip, der var baseret på idéen om at "lige helbreder lige". Lighedens princip siger, at det, der kan forårsage sygdomssymptomer i raske mennesker, kan helbrede de samme sygdomme i syge mennesker. Det vil sige, at lighedens princip stimulerer patientens egne helbredende mekanismer.

Efterfølgende er princippet afviklet og afprøvet, og ca. 300 år tilbage i tiden er homøopatien grundlagt af den tyske læge Hahnemann.

Når vi arbejder med homøopatien, ser vi ikke kun på de håndgribelige, isolerede symptomer alene. Symptomerne er et udslag af bagvedliggende ubalancer, som viser sig på flere planer hos det enkelte menneske både fysisk, følelsesmæssigt og mentalt.

Når vi arbejder med homøopati, arbejder vi ikke kun med at fjerne de isolerede symptomer. Det handler om at genoprette den dybereliggende ubalance og starte en gennemgående reetblering af kroppens balance.

Homøopati er stoffer udvundet fra planter, mineraler eller dyreriget, som opnår deres særlige virkning efter potensering ved gentagne fortyndinger og rytmiske opblandinger. Potenseringen gør det muligt at fremstille stærkt virkende midler, som kan give en medicinsk impuls til krop, sind og sjæl. Homøopatien kan regulere de steder i kroppen, hvor der er en ubalance, og derved styrke menneskets evne til selvhelbredelse.

 

Hvordan kan vi arbejde med homøopatiske ampuller i forhold til ubalancer i kroppen?

Vi kan arbejde på alle ubalancer i kroppen ved at sammensætte en kur, der støtter lige netop dine symptomer og ubalancer. Vi bruger konsultationen og journalen som et vigtigt redskab til at klarlægge dine ubalancer.

Vi kan arbejde med følgende områder:

- Leverudrensning og -opbygning
- Nyreudrensning og -opbygning
- Mave-tarm-, slimhindeudrensning og -opbygning
- Betændelse-, inflammation-, virus-, infektion-, cellulitisudrensning og -opbygning
- Lymfesystem
- Energiniveau
- Svimmelhed
- Hudproblemer
- Hormonproblemer
- Depression
- Kredsløbsproblematikker
- Knogle-, led- og muskelproblemer   

Vi sammensætter aldrig en ampulkur uden en forudgående konsultation med en udvidet journal.

Ampulkuren er en 3 måneders kur, og den sammensættes unikt til hver person.

Prisen for en 3 måneders ampulkur er DKK 2755,-.
Prisen kan betales 1 måned ad gangen.

Homøopati | Holistic BeautyHomøopati | Holistic BeautyHomøopati | Holistic BeautyHomøopati | Holistic Beauty