Gua Sha & Tørbørstning ansigt og krop 755,-
Behandlingen starter med tørbørstning. Tørbørstning hjælper til, at du let og enkelt kommer af med de affaldsstoffer, som sidder ophobet i dit lymfesystem, da der kommer en øgning i gennemstrømningen af blod og lymfe. Desuden hjælper tørbørstning med at forbedre hudens elasticitet og dit generelle immunforsvar da der bliver sat gang i celleproduktionen. Kroppens muskler og væv vil blive tonet fordi fedtdepoterne vil blive fordelt ligeligt i forbindelse med en tørbørstning, og sætter ligeså meget gang i kroppens lymfesystem som 20-25 minutters fysisk træning. Tørbørstning vil derfor efterlade din krop opstrammet og med fornyet glød. Derefter forsætter behandlingen med afslappende Gua Sha. Gua Shua betyder “at skrabe”, og hjælper til afspændning af musklerne – selv de helt små vi har i ansigtet, og som ofte er på overarbejde. Musklerne efterlades afslappede og afspændte, og huden vil syne mindre hævet og med fornyet glød.
Varighed: 60 min. 

Cocoon Indulgence Face & Body treatment 1595,-
Ønsker du den totale spa-oplevelse, så er dette behandlingen for dig. Behandlingen starter med AromaWorks signatur åbningsritual. Body Brilliance bruges til blidt at eksfoliere kroppen og fjerne det døde hud. Huden efterlades blød og fornyet, hvorefter den pakkes ind inden massagen påbegyndes. Kropsmassage bliver udført i Purify Body Oil med aktive ingredienser som E vitamin, koriander og Cypres. Purify Body Oil har en forbedrende effekt på ømme muskler,cellulite og inflammation. Kropsmassagen efterfølges af en afslappende ansigtsbehandling med AromaWorks Facial Range ansigtsprodukter med fokus på afslapning, fugt og fornyelse af huden. Behandlingen afsluttes med AromaWorks signatur afslutningsritual.
Varighed: 105 min.  

Golden Body Treatment   1295,-
Så fortyllende som det er, er guld et mineral hvor det er videmskabeligt bevist at det har antiinflammatoriske egenskaber. Det hjælper med at reparere daglige mikro-skader og revitalisere huden. Behandlingen starter med Oromovicza officielle velkomstritual, hvor Queen of Hungary Mist bliver brugt. Derefter eksfolieres kroppen i Gold Sugar Scrub, hvorfter det blidt vaskes af med varme håndklæder. Du masseres derefter ind i Gold Shimmer Oil. En velduftende olie af ylan-ylang, som indeholder små guldpartikler som med garanti vil efterlade din hud med en gylden, ungdommelig glød. Afsluttes med 60 min Mineral stone massage med opvarmede Rose Kvarts sten.*
Varighed: 90 min.  

Herbal Ball Massage
Herbal Ball er et supplement til den almindelige massage. Herball Ball massage bliver udført med små stofbolde fyldt med urter som varmes op vha. damp og derefter vil de varme urtebolde blive masseret rundt på kroppen. Kombinationen af varme og tryk er effektivt til at afspænde og smidiggøre ømme muskler og led. Urterne bliver optaget af huden og har en antiinflammatorisk virkning på vævet. Herbal Ball massage sætter også gang i cirkulationen af blod og lymfe, og din krop vil derfor stråle med ny vitalitet og glød efter behandlingen. Du vil ikke kun føle dig afslappet i muskler og led, men også føle dig mentalt afstresset pga. de aromaterapeutiske egenskaber fra urterne, og din hud vil syne frisk og forynget.

Herbal Ball Massage – 60 min 695,-

Herbal Ball Massage – 90 min   995,-

Massage 15 min walk in nakke og skuldre massage – 255,-
Varighed: 15 min. 

Moor Scrub Treatment – 1295,-
Denne rensende og afgiftende behandling begynder med den aktive, men dog effektive eksfoliering af hele kroppen ved af bruge Sea Salt, Ungarsk Moor Mudder og Paprika Peptider der forfiner hudens struktur og efterlader den strålende og blød. 60 min massage som bliver udføret i Friming Body oil. En forfriskende opstrammende krops olie skal gøre følgende, tone og forbedre hudens elasticitet mens den afbalancere og beroliger krop og sind.
Varighed: 90 min. 

Diamantslibning af ryggen            795,-             
Sportmassage
Henvender sig til personer med ømme muskler eller spændinger i mindre eller større områder af kroppen efter fysisk aktivitet.
Varighed: 75 min.

Sportmassage –       799,-
Varighed: 45 min. 

Sportmassage –    549,-
Varighed: 25 min.

Lysterapi 

Lysterapi - 445,-
Varighed: 30 min. 

 

Lysterapi - 895,-
Varighed: 75min. 

 

Ultimativ Forkælelse

Wellness Massage Nakke, ryg og skuldre    379,-
Varighed: 25 min. 

Wellness Massage Nakke, ryg og skuldre  669,-
Varighed: 55 min 

Wellness Massage Full body inkl. baller, mave, ansigt og hovedbund   829,-
Varighed: 85 min 

Klippekort- full body x 6      3999,-
Du sparer 975,-