Christina Coco Cournede

 

Jeg bor til dagligt på Østerbro sammen med min skønne datter (Ivy 4 år) og min dejlige mand Anders.

Som 14 årig kom jeg til Danmark efter at have boet med min mor og mine 5 søskende I Asien.

Helt tilbage fra mine bedsteforældres tid har vi haft et familiedrevet hotel med dertil hørende restaurant på en lille ø, der hedder Lamu (Kenya) Det bliver den dag i dag drevet af min tante Carol og min storebror Ray.
Som man nok hurtigt kan regne ud, så kommer jeg fra en meget international familie og vil altid være tæt knyttet til Asien og Afrika da jeg har en masse venner og familie, som stadigvæk bor der.

Jeg startede I beauty branchen da jeg var 17 år gammel og har været en del af branchen i snart 18 år. Interessen for faget har jeg altid haft, jeg kan huske at jeg helt tilbage fra 13 års alderen lagde make-up på mine veninder og deres søstre. Det udviklede sig hurtigt til, at jeg også ordnede hår på dem og begyndte at rette bryn på dem. Jeg ville så gerne hjælpe dem med at se flot ud, især dem der blev drillet med deres udseende som teenager. Det var noget jeg kunne relatere til for jeg havde heller ikke selv den flotteste hud som teenager og prøvede desperat, at skjule det med alt for meget make-up.

Da jeg startede i praktik som 17 årig, fandt jeg hurtigt ud af, at der var en masse ting mand kunne gøre for at få en pænere hud. Endelig kunne jeg lære alle metoderne til at få en smuk hud og ikke bruge alt den make-up hver dag I Was Hooked.
Som årerne gik blev jeg dygtigere og dygtigere, mest af alt fordi jeg har en passion for hudpleje og fordi jeg vil være den bedste. Jeg har arbejdet på nogle af Kbh´s bedste klinikker og jeg har I en årrække været tilknyttet de store Hoteller I Kbh, som hudpleje behandler for deres udenlandske VIP gæster.
Efter en del år i branchen og med en masse erfaring i bagagen følte jeg, at det var tid til at realisere min drøm om at blive klinikejer and so it begins…….

Holistic Beauty er mit andet barn og jeg elsker hvert et minut, som jeg bruger på mine klienter og sammen med mit dygtige personale.
Mine mange års erfaringer og kompetencer har jeg fået igennem en masse efteruddannelser og kurser både i Danmark, men også rundt omkring i Europa, hvor jeg er blevet undervist af nogle af de førende i min branche. Jeg holder mig altid opdateret mht. hvilke nye produkter, behandlinger og maskiner, der dukker op på markedet.
Det er vigtigt for mig, at jeg hele tiden kan tilbyde de bedste behandlinger og produkter til mine klienter.

Hos Holistic Beauty tager vi altid udgangspunkt i den enkelte klients hudtype og problemstilling, så vi sikre os et optimalt behandlingsforløb og en fuldt ud tilfreds klient.
Tilbage til hvad jeg nævnte tidligere, så er jeg meget engageret og motiveret mht. mit arbejde for alle fortjener, at have det godt med sig selv og en flot og en sund hud, er et rigtig godt sted at starte.
Holistic Beauty er for mig en klinik, hvor fagligheden er på plads og hvor alle er velkommen. Det vigtigste for mig er, at klienterne oplever forbedringer, god service og grundig rådgivning både før, under og efter en behandling

Min mission og mit formål med at være i denne branche, er at hjælpe især kvinder. Selvværd og selvforkælelse er vigtigt, for at vi kan trives og udfolde os som de fantastiske kvinder, vi hver især er. Vores hud er vores visitkort. Bag makeup, fancy tøj og smykker, er det grundlaget vi ser og reflekterer vores følelser på. Kvinder er unikke og vi kan klare langt det meste. Være karriere kvinder, føde børn, være gode mødre, døtre, kærester osv. Vi kan føle os friske og Fit for fight, men hvis spejlet viser os noget andet, er det desværre også det, vi begynder at føle.
Når du kommer hos mig og Holistic Beauty, sætter vi altid vores egen signatur på dine behandlinger og hjemmepleje. Vi læser altid din hud, inden vi starter behandling. Vi har ingen standard procedure, da vi alle er unikke og har forskellige behov. Vi skræddersyr derfor alt til lige netop din hud og krops behov, alt efter hvad den går igennem på pågældende tidspunkt. Vi skaber altid synlige resultater, så du igen kan føle at din hud passer bedre til dit spejlbillede, du ønsker.

All women/mothers deserve to look their best

Følg med I mine Beauty hemmeligheder i form af Skønhedstips, mine favorit ritualer og selvforkælelse.

 

Maria 

Maria er uddannet kosmetolog og har mange års erfaring indenfor spa behandlinger, avanceret hudpleje og sugaring.

“Jeg er en meget passioneret behandler og går op i at forene det indre med det ydre.

Jeg fokuserer altid på at mine klienter skal få det bedst mulige resultat ud af deres behandling og samtidig føle sig rigtig forkælet.
Jeg elsker at videregive min viden og passion for hudpleje. Dette gør jeg altid til nye kollegaer og nuværende kollegaer hos Holistic Beauty
Sundhed er rigtig mange ting og derfor er det vigtigt for mig hele tiden at holde mig opdateret mht. nye behandlingsformer og produkter, så jeg kan rådgive mine klienter bedst muligt.
Hudpleje handler rigtig meget om velvære, så min første prioritet er altid et godt resultat og en tilfreds klient, der går smilende ud af døren.
Jeg har arbejdet flere forskelige steder i denne branche, men er vendt hjem til det bedste sted i mine øjne

 

Nathalie

Nathalie er udlært kosmetiker.
Er blevet trænet op hos Holistic Beauty i hudpleje, avanceret hudpleje, hudsygdomme samt sugaring og threading hos Christina Coco.

Mit navn er Nathalie
Jeg stræber efter at opnå ny viden inden for skønhedsbranchen og på at blive så dygtig som muligt indenfor det jeg laver.
Jeg yder altid mit bedste, da det er vigtigt for mig at mine kunder føler sig i trygge hænder, og nyder hvert minut af deres behandling.
Mine kunder skal have følelsen af at de er i centrum, og derfor gør jeg mit for at opfylde deres ønsker og behov.

Min passion for faget kommer af, at jeg selv altid har døjet med hud problemer. Efter at jeg har fået hjælp og den rette vejledning, har det kun motiveret mig endnu mere til at kunne hjælpe andre med deres udfordringer.

Jeg brænder særligt for at lave negle! Jeg synes det er vigtigt at have flotte velplejede hænder samt negle og gør en kunst i at lægge en skarp shellac hver gang.

 

Sofie 

Er elev hos Holistic Beauty.
Bliver trænet op hos Holistic Beauty i hudpleje, avanceret hudpleje, hudsygdomme samt sugaring og threading hos Christina Coco.

“Jeg har altid drømt om at blive uddannet kosmetiker, og elsker alle facetter dette skønne fag har at byde på. Min store drøm er at rejse ud i verden som behandler, og jeg arbejder derfor målretter på at dygtiggøre mig. Som behandler er jeg utroligt nærværende og opmærksom på min kundes ønsker og behov, og jeg stræber efter at opnå de bedst mulige resultater.

Ordet ‘holistic’ har stor betydning for mig som behandler, da jeg mener, at skønhed skabes gennem en god balance mellem det indre og det ydre. Jeg har derfor også stor interesse inden for kost og mindfulness, såvel som jeg har for at udføre resultatorienteriet behandlinger.

Jeg er meget spændt på at starte i Holistic Beauty, og glæder mig til at hilse på Jer alle sammen!”

 

Tanya 

Tanya er ved at blive udlært i at udføre sugar-behandlinger, blive brow-designer samt at lave lashlift.

 

David Møller

David har mange års erfaring i beautybranchen; det være sig både som frisør og makeup artist, hvor han blandt andet har arbejdet hos Gunbritt og Kenny Anker Brows.

David fortæller følgende om sig selv:
"Jeg har altid nydt at arbejde med mennesker, og det ligger helt naturligt til mig at lytte og kunne forstå andre folks behov.

Jeg er uddannet frisør, makeup artist og Brow stylist.

Mit job er min passion, og jeg elsker at arbejde med bryn og vipper og være i kontakt med mine kunder og få dem til at se smukkere ud.

God kommunikation i samspil med mennesker omkring mig er nøgleordet for mig.

Jeg har mange års erfaring i at arbejde på et højt professionelt niveau, og er stolt af at være med til at sætte standarden indenfor bryn, vipper og i makeup verdenen". 

Helene


Mit navn er Helene, og jeg er Holistic Beautys nye receptionist.

Det er mig en stor ære at få lov til at arbejde sammen med dette stærke team, og jeg glæder mig særligt til at byde alle Holistic Beautys faste såvel som nye kunder indenfor i en verden af selvforkælelse.

Jeg er en grønskolling i beautybranchen, og jeg kommer fra en helt anden verden. Jeg har en bachelor i jura, har tidligere arbejdet med ældre mennesker og har også lidt butikserfaring. Men nu er tiden kommet til, at jeg skal prøve noget nyt.

I kan tro, at jeg glæder mig meget til at lære jer og beautybranchen at kende, og jeg håber altid, at I vil gå hjem med et stort smil og en god fornemmelse i maven.
KONTAKT OS 

Holistic Beauty
Ny Østergade 5, 2 sal
1101 København K


Bestil din næste behandling via vores online booking. BOOK DIN TID HER

Vi sender en påmindelse til din e-mailadresse 25 timer før behandlingen. Således bliver du informeret om din aftale hos os.