Her kan du læse et lille udsnit af vores behandlinger af kendte og deres respons på disse hos Holistic Beauty. 

Udtalelse om Holistic Beauty, Trine Kjær:
"Efter en fødsel, amning og lidt for meget arbejde var min hud ærligt talt stresset, da jeg første gang besøgte Coco i november 2018. Coco analyserede min hud grundigt og fandt ud af jeg havde perioral dermatitis. Jeg skulle stoppe med at overpleje min hud og kun bruge PH serum og en fugtighedscreme. Det kombineret med behandlinger hos Coco fik lidelsen til at forsvinde og nu et halvt år senere har min hud det fantastisk".


 

Udtalelse om Holistic Beauty, Carla Chloe

"Efter min forskrækkelse over hvad laser-behandlinger og den hårde LA sol gjorde for min hud (pigmentpletter über alles) fandt jeg i DK Coco fra @holistic_beauty_copenhagen hvor jeg i nu snart 2 år har fået kemiske peel-behandlinger. I starten fik jeg 3 hver 6. uge, men nu er det nok nærmere en hver 3. måned eller sjældnere. Resultaterne taler for sig selv. Jeg bruger, som jeg har vist her på IG for nylig, faktor 50 fra Dermaquest, som kan købes hos min kosmetolog. Og så selvfølgelig daglige pleje, som jeg har lavet en video om på YouTube, søg efter "Min renserutine". Et andet tip er at bruge selvbruner i ansigtet og gå med solhat😎"

"Tog lige dette screenshot af en video jeg har lagt op for tre år siden... Den gang havde jeg både pigmentpletter og tørhedsrynker om øjnene. Pigmentpletterne er stort set væk nu, jeg har dog stadig lidt rynker om øjnene, men fylder altså også 30 næste år! Udover at jeg hver dag at plejer min hud med serum, øjencreme og creme til at beskytte min hud, har jeg fået kemisk peel-behandlinger hos @holisticbeautydk og diamant slibninger, altid tilpasset den tilstand min hud har. Der er mange der spørger til min hud - derfor deler jeg mine erfaringer, selvom det ikke er reklame eller sponsoreret🙏🏻 Der er bare forskel på spabehandlinger og en kosmetolog - det er ikke altid særlig behageligt at få disse behandlinger, fordi huden skaller af og bliver rød. Men hellere det end ingen effekt, tænker jeg".

 


Ditte Julie Jensen, Iværksætter og forfatter
"I sensommeren/efteråret 2018 gik min hud helt bananas. Jeg fik mere og mere uren hud, og jeg kunne slet ikke kende mig selv og min egen hud. Jeg var helt igennem flov, og det trykkede bestemt også på selvværdsknappen. Jeg har været så heldig, at jeg aldrig har kæmpet med uren hud i teenageårene og i mit voksenliv – lige indtil efteråret 2018. Urenhederne sad hovedsageligt på kæbe- og hagepartiet. De kloge hoveder fortæller, at det er hormonelt betinget, når huden reagerer her. Langsomt begyndte urenheder dog også at vokse opad, fordi jeg brugte dermaroller og pillede. Jeg var i PANIK, og gjorde alt for at gå min hud tilbage, men skadet den kun endnu mere. Fordi huden var så betændt, skulle der ikke meget til, før huden “smittede” sig selv – det vidste jeg bare ikke. Jeg tog kontakt til de dygtige damer hos Holistic Beauty, som straks satte en behandling i gang. Hver behandling blev skræddersyet til min hud og dens tilstand. Efter 5 behandlinger på 4 måneder var min hud så ren og fin, at man ikke kunne se skyggen af de urenheder jeg havde kæmpet med så kort tid inden. Dog efterladt med en del ar, som vi idag arbejder på at få væk. Jeg kan varmt anbefale Holistic Beauty, og lad endelig dem vurdere, hvad du skal og ikke skal".
 
BRYN
"Efter lang tids overvejelse og grublen tog jeg endelig beslutningen om at få tegnet mine bryn op hos Holistic Beauty. Jeg gik hver dag og tegnede dem op, og min bekymringer gik på, om det ville blive ligeså pænt og naturligt, som når jeg selv tegnede dem op. Min bekymring blev dog gjort godt og grundigt til skamme. Jeg er blevet så tilfreds med resultatet, og jeg synes at det ser helt naturligt ud. Nøjagtig som jeg selv ville tegne det op. Det er en befrielse at vågne op og have flotte bryn."
Laura Christensen, Skuespiller

Ren Selvforkælelse 
"Min hud har været meget plaget af hormonelle forandringer OG allergi, men det er der kommet styr på bla. med STOR hjælp fra Christina Coco hos Holistic Beauty. TUSIND TAK!!".
 


Michèle Bellaiche, 
TV-Vært/Journalist/Direktør
"I mit arbejde som TV-vært bliver der brugt meget make-up, og det er derfor ekstra vigtigt for mig at få renset og plejet min hud. Jeg har gennem tiden besøgt mange forskellige hudplejeklinikker, men aldrig har jeg oplevet så kompetent og professionel rådgivning og behandling som hos Holistic Beauty. Christina Coco er eminent til at spotte, hvad lige præcis min hud har brug for, og jeg går altid fra klinikken med følelsen af, at min hud har fået helt ny vitalitet".
 
Julie Zangenberg, Skuespiller

Jeg har haft fornøjelsen af at afprøve spa’er og hudpleje verden over, men INGEN kommer i nærheden af Holistic Beauty og Coco. For mig fungerer det på samme måden som at tage til lægen. Hos Holistic får du den rigtige og dybdegående diagnose af din hud, og behandlinger skræddersyet til dig, der VIRKER. Jeg har primært gjort brug af deres ansigtsbehandlinger og massager, men også deres hårfjerning og tandblegning, der også er fantastisk. Jeg kan ikke anbefale ansigtsbehandlingerne her nok. Det er hvad du har brug for. Punktum.
Danmarks skønneste website GoBeauty.dk har talt med Julie Zangenberg om, hvilke skønhedsprodukter hun ikke kan leve uden:
https://www.gobeauty.dk/skab-looket-forsiden-julie-zangenberg/#prettyPhoto
julie-zangenberg

Sara Jin Smidt, Chefredaktør FIT LIVING, Blogger på Healthyskinnybitch.dkKostvejleder, personlig træner og holdinstruktør

"Jeg fik anbefalet Coco fra flere af mine veninder, der gik hos hende. Nogle kaldte hende huddoktor, andre dronningen af sugaring, men fælles for dem var, at de alle var helt vilde med hende. Så da jeg skulle teste en ansigtsbehandling i forbindelse med en artikel meldte jeg mig straks til at teste Holistic Beauty. 

Jeg har fået mange ansigtsbehandlinger igennem årerne, men aldrig som denne. Det var uden tvivl den bedste, mest effektive og samtidig afslappende og forkælende facial i de skønneste omgivelser, der altid er lækre, rene, pæne og hyggelige. 

Siden har jeg udelukkende fået ansigtsbehandlinger hos Coco, men ingen af dem har været ens. Hun kigger på min hud og tager stilling til, hvad den har brug for på dagen. Hun holde nøje øje og skriver rapport efter hver behandling, så hun kan følge udviklingen og så er hun samtidig ikke bange for at dele sin viden på en måde, der er til at forstå og uden, at den bliver selvhøjtidelig og sælgeragtig. Jeg har fået vejledning til, hvordan jeg får mest muligt ud af min beautyrutine ved brug af de produkter og brands, som jeg i forvejen brugte og var glad for. Samtidig har jeg fået forklaret og set effekten af, at bruge lidt nye produkter som serum og øjencreme.

Ydermere er jeg også gået fra den klassiske voksbehandling til at få sugaring hos Holistic Beauty. Jeg har tidligere sværget til voks, men oplever, at denne sugaring giver færre irritationer og indgroede hår... og så holder det ca. en uge længere end almindelige voksbehandlinger.

Jeg kan på det varmeste anbefale dig at få en behandling hos Holistic Beauty, hvis du ønsker professionel og kvalificeret vejledning. Jeg er ihvertfald blevet hooked og føler mig i de tryggeste og mest kompetente hænder hos Coco".

Anne Mette Voss, Selvstændig erhvervskvinde og vinder af den store bagedyst i 2013.

Annemette Voss har besøgt os og fortæller her om hendes oplevelse:
http://annemettevoss.dk/mine-tips-til-tv-makeup/
Læs også denne artikel:
http://annemettevoss.dk/adventskonkurrence-vind-luksusbehandling-hos-holistic-beauty/
Annemettevoss

Carla Mickelborg, Blogger
Læs Carla’s skønne blog om hendes liv og med massere af inspiration. Link til Carla’s blogpost om Holistic Beauty:
http://www.carlachloe.dk/skonhedsbehandling-som-virker-min-hemmelighed-bag-smuk-hud/
CarlaMickelborg


Viola Tranelund, Blogger hos Frk. Blomst
Viola Tranelund fortæller om hendes besøg hos Christina og hendes erfaringer med vores Sugaring behandling:
http://frkblomst.dk/tag/sugaring/
Frk-Blomst

Beautifice.dk, Blogger
Beautifice har besøgt os en masse gange, og her kan du læse 3 fantastiske anmeldelser af hendes oplevelser hos os:
http://www.beautifice.dk/dansk/?p=6002 
http://www.beautifice.dk/dansk/?p=5024 
http://www.beautifice.dk/dansk/?p=5844
Beautifice
Sara Rostrup, Skønhedsblogger
Skønhedsbloggeren Sara Rostrup har besøgt os og skrevet nogle skønne artikler om hendes besøg – læs med her:
http://youblush.com
http://youblush.com/om-fole-sig-lidt-gammel/
Sara-Rostrup-youblush

Saseline, Sangerinde og Blogger
Saseline har besøgt os og fortæller i det her blog indlæg om hvordan hun oplevede vores dybdeborende massage behandling:
http://nouw.com/wuhuw/holistic-beauty—gaw-28062153
Saseline

Elisa Lykke, PR agent
"Holistic Beauty er for mig altid en sikker havn at vende tilbage til. Jeg har kommet hos dem gennem en lang årrække og elsker deres kyndige hænder, hjertevarme dygtige medarbejdere der brænder for deres arbejde og deres tilgang til deres behandlinger. 
Deres kendskab og tilgang til ens hud, deres massager og noget så personligt som sugar behandlinger udføres med stor professionalisme og giver een en stor tryghedsfølelse og lyst til at læne sig tilbage og nyde alt ved det her åndehul midt i Kbh K´s pulserende hjerte".


https://www.gobeauty.dk/qa-moed-elisa-lykke/
elisa-1