Kendte/Influencers oplevelser hos os

Hos Holistic Beauty & Spa er vi så priviligerede at have en hel del kunder, der er kendte i den bredere offentlighed, herunder skuespillere, modeller, virksomhedsejere og bloggere/influencere, som har været så søde at dele ud af deres behandlinger hos Holistic Beauty. Du kan læse om deres oplevelser med klinikken her.

Section
Drop element here!

Udtalelse om Holistic Beauty, model og influencer Sofie Bording

"Hey, jeg er på vej til Holistic Beauty – min hud og jeg har savnet jer.Jeg elsker en god beauty specialist, og Coco fra Holistic Beauty er klart én af de bedste. Jeg går altid derfra med den mest fantastiske følelse og de bedste beautyråd".

Section
Drop element here!

Udtalelse om Holistic Beauty, influencer Trine Kjær

"Efter en fødsel, amning og lidt for meget arbejde var min hud ærligt talt stresset, da jeg første gang besøgte Coco i november 2018. Coco analyserede min hud grundigt og fandt ud af jeg havde perioral dermatitis.

Jeg skulle stoppe med at overpleje min hud og kun bruge PH serum og en fugtighedscreme. Det kombineret med behandlinger hos Coco fik lidelsen til at forsvinde og nu et halvt år senere har min hud det fantastisk".

Section
Drop element here!

Udtalelse om Holistic Beauty, skuespiller og Blogger Carla Chloe

"Efter min forskrækkelse over hvad laser-behandlinger og den hårde LA sol gjorde for min hud (pigmentpletter über alles) fandt jeg i DK Coco fra @holistic_beauty_copenhagen hvor jeg i nu snart 2 år har fået kemiske peel-behandlinger. I starten fik jeg 3 hver 6. uge, men nu er det nok nærmere en hver 3. måned eller sjældnere.

Resultaterne taler for sig selv. Jeg bruger, som jeg har vist her på IG for nylig, faktor 50 fra Dermaquest, som kan købes hos min kosmetolog.

Og så selvfølgelig daglige pleje, som jeg har lavet en video om på YouTube, søg efter "Min renserutine". Et andet tip er at bruge selvbruner i ansigtet og gå med solhat😎"

"Tog lige dette screenshot af en video jeg har lagt op for tre år siden... Den gang havde jeg både pigmentpletter og tørhedsrynker om øjnene.

Pigmentpletterne er stort set væk nu, jeg har dog stadig lidt rynker om øjnene, men fylder altså også 30 næste år! Udover at jeg hver dag at plejer min hud med serum, øjencreme og creme til at beskytte min hud, har jeg fået kemisk peel-behandlinger hos @holisticbeautydk og diamant slibninger, altid tilpasset den tilstand min hud har.

Der er mange der spørger til min hud - derfor deler jeg mine erfaringer, selvom det ikke er reklame eller sponsoreret🙏🏻 Der er bare forskel på spabehandlinger og en kosmetolog - det er ikke altid særlig behageligt at få disse behandlinger, fordi huden skaller af og bliver rød. Men hellere det end ingen effekt, tænker jeg".

Hør Carlas egen historie, om hvordan hun kom hendes solskadet hud til livs, via ansigtsbehandlinger hos Christina Coco fra Holistic Beauty. I videoen giver Carla også andre beautytips, som hun benytter sig af:

Section
Drop element here!

Udtalelse om Holistic Beauty, iværksætter og forfatter Ditte Julie Jensen

 "I sensommeren/efteråret 2018 gik min hud helt bananas. Jeg fik mere og mere uren hud, og jeg kunne slet ikke kende mig selv og min egen hud. Jeg var helt igennem flov, og det trykkede bestemt også på selvværdsknappen.

Jeg har været så heldig, at jeg aldrig har kæmpet med uren hud i teenageårene og i mit voksenliv – lige indtil efteråret 2018. Urenhederne sad hovedsageligt på kæbe- og hagepartiet.

De kloge hoveder fortæller, at det er hormonelt betinget, når huden reagerer her. Langsomt begyndte urenheder dog også at vokse opad, fordi jeg brugte dermaroller og pillede. Jeg var i PANIK, og gjorde alt for at gå min hud tilbage, men skadet den kun endnu mere. Fordi huden var så betændt, skulle der ikke meget til, før huden “smittede” sig selv – det vidste jeg bare ikke. Jeg tog kontakt til de dygtige damer hos Holistic Beauty, som straks satte en behandling i gang.

Hver behandling blev skræddersyet til min hud og dens tilstand. Efter 5 behandlinger på 4 måneder var min hud så ren og fin, at man ikke kunne se skyggen af de urenheder jeg havde kæmpet med så kort tid inden. Dog efterladt med en del ar, som vi idag arbejder på at få væk.

Jeg kan varmt anbefale Holistic Beauty, og lad endelig dem vurdere, hvad du skal og ikke skal".

BRYN
"Efter lang tids overvejelse og grublen tog jeg endelig beslutningen om at få tegnet mine bryn op hos Holistic Beauty. Jeg gik hver dag og tegnede dem op, og min bekymringer gik på, om det ville blive ligeså pænt og naturligt, som når jeg selv tegnede dem op. Min bekymring blev dog gjort godt og grundigt til skamme. Jeg er blevet så tilfreds med resultatet, og jeg synes at det ser helt naturligt ud. Nøjagtig som jeg selv ville tegne det op. Det er en befrielse at vågne op og have flotte bryn."

Section
Drop element here!

Udtalelse om Holistic Beauty, skuespiller Laura Christensen

"Ren Selvforkælelse. Min hud har været meget plaget af hormonelle forandringer OG allergi, men det er der kommet styr på bla. med STOR hjælp fra Christina Coco hos Holistic Beauty.

TUSIND TAK!!".

Section
Drop element here!

Udtalelse om Holistic Beauty, TV-Vært/Journalist/Direktør Michèle Bellaiche

"I mit arbejde som TV-vært bliver der brugt meget make-up, og det er derfor ekstra vigtigt for mig at få renset og plejet min hud. Jeg har gennem tiden besøgt mange forskellige hudplejeklinikker, men aldrig har jeg oplevet så kompetent og professionel rådgivning og behandling som hos Holistic Beauty. Christina Coco er eminent til at spotte, hvad lige præcis min hud har brug for, og jeg går altid fra klinikken med følelsen af, at min hud har fået helt ny vitalitet".

Section
Drop element here!

Udtalelse om Holistic Beauty, skuespiller Julie Zangenberg


“Jeg har haft fornøjelsen af at afprøve spa’er og hudpleje verden over, men INGEN kommer i nærheden af Holistic Beauty og Coco.
For mig fungerer det på samme måden som at tage til lægen.

Hos Holistic får du den rigtige og dybdegående diagnose af din hud, og behandlinger skræddersyet til dig, der VIRKER.

Jeg har primært gjort brug af deres ansigtsbehandlinger og massager, men også deres hårfjerning og tandblegning, der også er fantastisk.

Jeg kan ikke anbefale ansigtsbehandlingerne her nok. Det er hvad du har brug for. Punktum.”

Section
Drop element here!

Udtalelse om Holistic Beauty, Chefredaktør FIT LIVING, Blogger på Healthyskinnybitch.dk, Kostvejleder, personlig træner og holdinstruktør Sara Jin Smidt:

"Jeg fik anbefalet Coco fra flere af mine veninder, der gik hos hende. Nogle kaldte hende huddoktor, andre dronningen af sugaring, men fælles for dem var, at de alle var helt vilde med hende. Så da jeg skulle teste en ansigtsbehandling i forbindelse med en artikel meldte jeg mig straks til at teste Holistic Beauty. Jeg har fået mange ansigtsbehandlinger igennem årerne, men aldrig som denne. Det var uden tvivl den bedste, mest effektive og samtidig afslappende og forkælende facial i de skønneste omgivelser, der altid er lækre, rene, pæne og hyggelige.

Siden har jeg udelukkende fået ansigtsbehandlinger hos Coco, men ingen af dem har været ens. Hun kigger på min hud og tager stilling til, hvad den har brug for på dagen. Hun holde nøje øje og skriver rapport efter hver behandling, så hun kan følge udviklingen og så er hun samtidig ikke bange for at dele sin viden på en måde, der er til at forstå og uden, at den bliver selvhøjtidelig og sælgeragtig. Jeg har fået vejledning til, hvordan jeg får mest muligt ud af min beautyrutine ved brug af de produkter og brands, som jeg i forvejen brugte og var glad for. Samtidig har jeg fået forklaret og set effekten af, at bruge lidt nye produkter som serum og øjencreme.

Section
Drop element here!

Udtalelse om Holistic Beauty, Selvstændig erhvervskvinde og vinder af den store bagedyst i 2013
Annemette Voss

Annemette Voss har besøgt os og fortæller her om sin oplevelse:
”Jeg er som udgangspunkt en ret naturlig type. Jeg kan godt lide at gå uden makeup, og jeg bruger ikke voldsomt meget parfume og dén slags. Men jeg elsker alligevel, at jeg hver tirsdag, når jeg tager på job og skal på skærmen, skal lægge fuld tv-makeup for inderst inde er jeg en rigtig pige-pige. Sådan én, der er vild med glimmer, høje hæle og røde læber.

Tv-makeup er meget mere krævende end bare den almindelige hverdagsmakeup, den skal kunne holde hele natten, som igennem den vildeste bytur.

Når man laver tv, så er man på i mange timer, og der er masser af varmt spotlys. Man sveder og blive blank i hovedet, for ikke at nævne, at man i løbet af en dag får sorte render under øjnene mm…

Så der skal en meget holdbar makeup til – Derfor fik jeg hjælp hos min kosmetolog Christina Coco hos Holistic Beauty, i hjertet af København. Det er altså meget godt lige at alliere sig med én, der ved, hvad hun laver.”

Section
Drop element here!

Beautifice har besøgt Holistic Beauty en masse gange, og her kan du læse 3 fantastiske anmeldelser af hendes oplevelser hos os:Christina Coco // Få din viden omkring hudpleje fra den bedste.


By Beautifice | November 9, 2016

Christina Coco, som er CEO og Co-founder af klinikken Holistic Beauty, som har beliggenhed i hjertet af København og 1 minut fra Kgs. Nytorv, har med sine 15 års erfaring indenfor skønhedsbrancen, en utrolig stor viden omkring hudpleje og dermed også lært ikke at gå på kompromis med kvaliteten af både behandlinger samt produkterne, der bliver benyttet.

Det er meget simpelt, resultatgivende hudpleje starter først med den rigtige behandling til den individuelle kunde, og Christina har fra dag 1 af – givet mig en skræddersyet plan for min hud, hvor jeg har haft problemer med talgproduktionen i min hud og dermed sat mig på den helt rigtige kurs for den langvarende effekt og resultat af sund hud.

Det hele handler primært om, at man der bliver benyttet de rigtige behandlinger til hver enkelt kunde og derefter, blive vejledt i at bruge de rette produkter på egen hånd – og det får man netop hos Christina.


Spørgsmål og svar med Christina Coco:

1. 
Fortæl lidt om din baggrund inde for hudpleje og hvor længe du har været i faget evt. hvad du specifikt arbejder med når det kommer til huden?
– Mit speciale er – akne hud, Anti-aging. Jeg startede som 17 årig og har dermed været i branchen i ca. 15 år. Jeg arbejdede tidligere for nogle psykologer, der skrev jeg journalerne for dem.Jeg gik og savnede faget og ville gøre en forskel for mine kunder, derfor vendte jeg tilbage. Jeg har en stor passion for hud og dermed se mine kunder glade, og hvor man kan se resultaterne på huden.

2. Hvordan kan man opnå en delvis til helt ren hud ?
– Det bedste råd er, brug ikke for mange penge på forskellige produkter. Det er ret simpelt: rens huden og giv den en masse fugt. Få en eksempelvis en hudanalyse det er som regel gratis og få skræddersyet en plan derefter.Brug en Cleansing olie – Olien er specialt formuleret til at kunne fjerne makeup helt ned i porerne (til at opløse alt makeup til ansigt samt øjenene)

3. Hvor ofte skal man have en dybderens ? Og hvad er den mest hyppige grund til akne eller uren hud?
– Talg knopper skal renses 1 gang om måned – 1 gang hver 4 til 5 uge, så længe man har renset det hele ud. Så kan man holde det ved lige. Når det akne kommer det an på om det er passiv eller aktiv akne. Man skal derfor være forsigtig, da det kræver en helt anden form for behandling samt produkter. Man laver derfor et kurforløb.Husk at undersøge din behandler grundigt, da nogle blot sætter huden i bero, og ligger derfor stadig inden under huden og vil derfor bluse op igen.

4. Din top 3 – 5 hudpleje produkter enhver burde eje ?
– Det er skiftende for årstiderne og den hudtilstand jeg har. Men lige pt. bruger jeg disse produkter: renser med Dermaquest Peptide Glyco Cleanser/Peptide Vitality. Bruger Mini Pumpkin Mask 3 gange om ugen – da den giver den reneste hud, kommer af med den forhornede hinde som kan være grå.Bruger Retinol Peptide Youth Serum, den er god til både anti-aging og dem, som har tendens til udbrud. Bruger den morgen og aften under ansigts cremen. Nourishing Peptide Rich cremen over serum både aften og morgen.Bruger Vita A som er en vitamin A creme 4 nætter om ugen i vinteren. Og den bruges alene uden serum eller creme. Bruger C infusion Tx Mask for at bringe en masse glød til huden om vinteren. C-vitamin lysner pigmentforandringer. 1 gang om ugen eller 1 gang hver 14 dag og lader den sidde i ca. 1 time. Denne maske er som slik for huden da vi alle har brug for C-vitamin.Besøg klinikken Holistic Beauty her og start dit forløb om en sundere hud

Section
Drop element here!ANMELDELSE HOLISTIC BEAUTY
 // En oase af velvære og med fokus på dig – og din hud !

By Beautifice | May 6, 2016

Christina Coco som er ejer af Holistic Beauty er den eneste, der ved hvad hun gør og har en ekspertise som består af 15 års erfaring indenfor skønhedsbranchen.

Hun er simpelthen den eneste, som har givet min hud den rette behandling, præcis dette har været grunden til, at hun er den eneste som må røre mit ansigt – eftersom hun ved hvad min hud kan klare mht. frugtsyrebehandlinger, afrensning, masker m.m. – så har hun kunne komme helt ned i ‘Dermis’ – som er der hvor talgproduktionen starter og netop dette har været et stort problem for min hud.

Jeg har før beskrevet hvor glad jeg er, for at komme hos Christina – pt. står den på en afrensning hver 14 dag, da jeg ikke fik renset mit ansigt i dybden i et godt stykke tid. Mit sidste besøg hos Holistic Beauty, fik jeg en frugtsyre-behandling, som gik helt ned i huden for at rense af og på længere sigt, vil dette formindske mine udbrud i huden af talg. Det er ret stort, da makeup bare lægger sig pænere på huden uden de ‘små knopper’, som ingen foundation vil kunne dække.

Huden er vores største organ og vi skal blot huske at pleje det, jeg anbefaler Holistic Beauty som simpelthen er et besøg værd – både for den professionelle service, klinikkens beliggenhed, indretningen som tog pusten for mig og det vigtigste – din HUD. Vi skal leve med vores hud hele livet, om du er teenager som har problemer med ar, akne, pigmentforandringer eller som ældre og mangler den sunde glød – vil stramme huden op vha. behandlinger som eksempelvis en Oxygenbehandling, der løfter – så kan du finde det hele under et tag. 

Udover ansigtsbehandlinger så tilbyder Holistic Beauty en oase af velvære –

Mine negle er ret svage af natur og derfor knækker de tit og når aldrig at blive lange nok. Jeg fik mulighed for at prøve Shellac med et af mine favorit mærker CND, som Simone stod for og sidder med stærkere negle efter 14 dage – for mig er det en stor forandring at kunne lakere min egne lange negle UDEN at de knækker i løbet af dagen.

Er benene ikke klar til sommerkjolerne eller skal du blot forkæle dig selv med en Brazilian Wax, så finder du også det sammen med en masse andre skønne behandlinger fra det mest fantastiske og professionelle mennesker hos Holistic Beauty.

Forhistorie på min hud

Min hud producerer masser af talg-knopper på både min pande, kinder samt hage. Talg-knopper er de helt små af slagsen, som man ikke selv kan komme af med, medmindre man får en dybderens af en, som er uddannet inde for faget og har en erfaring med syrebehandlinger, her kan jeg kun anbefale de dygtige og professionelle medarbejdere inde fra Holistic Beauty Copenhagen.

Hvis det ikke havde været for Christina og hendes viden, samt præcision – så havde jeg ikke den glatte og rene hud den dag i dag. Man ser en øjeblikkelig forandring efter behandlingerne, også selvom dybderens efterlader huden rød – så hjælper diamant-peelingen som jeg altid får, til at gøre min hud mere glad og ensartet – jeg kommer altid glad ud og min hud stråler med både makeup – og UDEN.Man kan altid booke en konsultation og få kigget på sin hud, hvis du bare har det mindste, som du gerne vil have rettet på – så kan du kigge forbi klinikken på Ny Østergade 5, 2 sal, 1101 København K eller booke tid direkte på hjemmesiden.

Section
Drop element here!


BEAUTY
HOLISTIC BEAUTY COPENHAGEN
// Min første gang med eyelash extensions ..

By Beautifice | October 18, 2016

Jeg har længe gået og overvejet at få lavet øjenvipper, jeg har læst mig frem til både de positive og negative oplevelser og kom derfor frem til – så længe personen er udlært og ved hvad de laver, samt har den rigtige indstilling på hvordan de skal sættes på, så burde jeg springe ud i det.
Jeg fik en tid i den bedste klinik Holistic Beauty.Jeg vidste hvordan de skulle se ud og jeg ville ikke have, at de lignede en vifte på mit øjenlåg – jeg søgte noget naturligt, som gav mig mine øjenvipper, men med mascara på.

Grunden til det er, at jeg gerne vil lade mascaraen stå lidt, da det nogle gange kan være den mest kedelige del af makeup-rutinen. Jeg gik efter det man kalder ‘Whispy lashes’, som kort fortalt er en sammensætning af både lange øjenvipper samt korte, på den måde opnår man det helt naturlige look – og det er uden det ser tungt ud på øjet.

Jeg har ikke prøvet at få sat vipper på og har altid hørt en masse historier, at man kan mærke dem og at de kan være i vejen – det er helt den modsatte oplevelse jeg har haft. Min oplevelse har været utrolig positiv, mine øjne føles helt frie og det er bestemt ikke i vejen for noget.

Hvordan jeg passer på dem:
Det er faktisk nemmere end man tror, du kan vaske dit ansigt som du plejer – hvis du bruger ansigtsrens, så skal det blot være uden olie, en god rens er Micellar vand, jeg bruger den fra Bioderma. Skyl ansigtet med vand, lad vandet løbe gennem vipperne – på den måde holder du også holdbarheden på dem.Efter rens, så kan du lige børste dem igennem, lidt ligesom når du børste håret – således adskiller du dem fra hinanden. Det gøres blot når du vasker ansigtet og når du står op. Den vigtigste tommel-regel er, sov ikke på maven ellers er der ikke andet.Eyelash extensions holder i op til 4 uger, og vil du holde dem ved lige, så kræver det en opfyldning hver 3-4 uge, vil du gerne lave en lille opfyldning og ikke igennem den store tur igen, så anbefales det at gøre det 2 uger efter påsætning af vipperne.

Jeg kan klart anbefale at prøve Holistic Beauty, som har den skønneste klinik i Ny Østergade 5, 2 sal 1101 København K. For mig har det været essentielt at finde nogle som forstod mig og det gjorde de bestemt, jeg behøvede ikke at rette om på noget, da alt blev præcis som jeg ønskede mig.

Section
Drop element here!

Udtalelse om Holistic Beauty, sangerinde og Blogger SaselineUdtalelse om Holistic Beauty, PR agent Elisa Lykke

"Holistic Beauty er for mig altid en sikker havn at vende tilbage til.

Jeg har kommet hos dem gennem en lang årrække og elsker deres kyndige hænder, hjertevarme dygtige medarbejdere der brænder for deres arbejde og deres tilgang til deres behandlinger.

Deres kendskab og tilgang til ens hud, deres massager og noget så personligt som sugar behandlinger udføres med stor professionalisme og giver een en stor tryghedsfølelse og lyst til at læne sig tilbage og nyde alt ved det her åndehul midt i Kbh K´s pulserende hjerte".

Section
Drop element here!
Section
Drop element here!
Section
Drop element here!