VORES FOUNDER

Christina Coco`s uddannelser & specialer 

Uddannet kosmetolog og hudspecialist

Specialist i hudsygdomme

Specialist i anatomi og fysiologi

Specialist i sygdomslære og farmakologi

Uddannet i permanent makeup

Underviser i hudpleje og avancerede behandlinger


"Jeg startede i kosmetolog branchen som 17 årig og er nu 40 år. Mine mange år i branchen og de utroligt mange ansigter jeg har haft mellem mine hænder, har givet mig al den erfaring, som jeg har i dag. 

Det er en erfaring som sidder på rygraden, og som der gør, at jeg kan hjælpe mange forskellige mennesker hver eneste dag i deres individuelle rejse til en pænere og sundere hud."


   

Mine egne hudproblemer kickstartede min passion for at hjælpe andre

Som ung døjede jeg selv med hudproblemer, og det begrænsede mig meget. Jeg var utilpas i min hud og følte mig anderledes.

Da jeg fik styr på min hud, begyndte jeg at hjælpe nogen af de piger på skolen, der blev mobbet ved at give dem en lille makeover, som styrkede deres selvtillid og deres tro på dem selv. 

Allerede dengang gav det virkelig mening og værdi for mig at hjælpe kvinder, og derfor har jeg også været i branchen siden jeg var bare 17 år gammel.

Og jeg er så taknemmelig for al den erfaring, som jeg har med i min rygsæk.

Fra min tid som chefsekretær hos en dygtig psykolog lærte jeg for eksempel, hvordan jeg taler om følelser med mine kunder, og den læring har jeg siden brugt hver eneste dag i min klinik, lige som jeg har givet det videre til mit team.

Hos Holistic Beauty møder vi nemlig kvinderne lige dér, hvor de er. Vi ser deres følelser, og hvordan negative tanker og et dårligt selvværd påvirker hele deres udstråling og mindset.

Derfor ønsker vi at bidrage positivt til, at alle kvinder bliver den bedste udgave af sig selv! 

Startskuddet til Holistic Beauty

I 2014 fik jeg min første datter, og lige dér skete der noget med mig. Jeg havde brug for at være et stærkt forbillede som mor ved også at turde at gå efter min egen drøm, og stoppe med at gemme mig bag en skal.

Jeg skulle jo også være den bedste udgave af mig selv. Mens jeg var på barsel, var jeg så heldig at finde de mest fantastiske lokaler til at danne rammerne om min egen klinik, og herfra så Holistic Beauty dagens lys. 

I dag er vi et dedikeret og dybt passioneret team, som hver dag fortsat arbejder på den livsmission, der har stået mig så nær siden min ungdom;

At hjælpe kvinder med at få en pæn og sund hud! 

Din hud er på mange måder dit visitkort

Den er der altid og kan ikke bare udskiftes, og den har det med at afspejle dit indre.

Derfor tænker vi holistisk hos Holistic Beauty. Det vidner vores navn også om. Det indre og det ydre hænger sammen, og derfor arbejder vi ikke kun med din hud, men med hele dit system.

For der er desværre ikke noget quick fix, når det kommer til hud. 

Du kan sagtens få lavet hår, vipper, bryn, permanent makeup, og man kan ændre alt med kosmetiske indgreb.

Men de hudtilstande eller problemer, du oplever kan ikke ændres med quick fixes.

Derfor hjælper vi dig, så du igen har det godt i din hud. Vi mener nemlig, at alle fortjener at føle sig smukke og unikke både kvinder og mænd.

Målrettet Ansigtsbehandling   

Sund hud

Vores dygtige team af hudspecialister guider og rådgiver dig til, hvad du kan gøre for at få en hud, der stråler.

Behandlinger og de rigtige hjemmepleje produkter er en stor del af det, men der er også små justeringer, som du kan gøre i din hverdag for at nære din hud indefra. Dét rådgiver vi dig også om, når du er i et behandlingsforløb hos os.

Når du kommer ind ad døren til vores klinik, skal du vide, at du er i trygge hænder. Vi forstår godt, hvis du er forvirret eller frustreret over endnu ikke at have fundet den vej, der virker og skaber de resultater, som du inderligt drømmer om. Men vid, at du er kommet til det rette sted, så du kan roligt sænke skuldrene!

Hudens tilstand ændrer sig løbende, særligt når du er kvinde.

Der sker noget med din hud, når du er ung, når du har født, og når du bliver ældre. Vi er dine hudpleje guider, og vi er med dig hele vejen. Når vi behandler din huds tilstand, er det nemlig et samarbejde mellem os som behandlere og dig som kunde.

Vi glæder os utrolig meget til at møde dig, forkæle dig og afhjælpe de problemer, du oplever med din hud.

BOOK ONLINE

Vi sender en påmindelse til din e-mailadresse 25 timer før behandlingen. Således bliver du informeret om din aftale hos os.

TIL ONLINE BOOKING