Forkæl dig selv eller én du holder af med en ansigtsbehandling hos Holistic Beauty i København. En ansigtsbehandling er afstressende, godt for huden, for blodcirkulationen og for dit velvære generelt.

En ansigtsbehandling forebygger for tidlig ældning ved at stimulere cellefornyelsen, collagen og elastin i huden. Den kan rense og fjerne urenheder fra huden. Det kan modvirke en trist, grå og livløs hud og meget mere. Vi kan hjælpe dig med alle slags hudproblemer, der skulle opstå.

BOOK DIN TID TIL ANSIGTSBEHANDLING HER

Tilpasset ansigtsbehandling til dine behov - til både kvinder og mænd

Vi skræddersyr alle vores ansigtsbehandlinger efter dine individuelle behov og efter din hudtype. Alle ansigtsbehandlinger inkluderer en hudanalyse. Har du blot brug for ren wellness afslapning og masser af fugt til huden, er dette også en mulighed. Man behøver ikke at have et problem for at få en ansigtsbehandling. Massagen kan f.eks. være afslappende, lymfedrænende, en trykpunktsmassage eller en kombinationsmassage, så du får den ansigtsbehandling om netop du har brug for og lyst til lige den dag.

Ansigtsbehandlinger er ikke kun for kvinder. En flot, sund og velplejet hud er også vigtigt for mænd. Derfor tilbyder vi i Holistic Beauty selvfølgelig også ansigtsbehandlinger til mænd. 

Bedste ansigtsbehandling i København med gode råd

Vi giver altid gode råd om, hvordan du plejer din hud derhjemme. Vi gør vores del, men det, du gør derhjemme, er alfa omega. Det er nemlig de ingredienser, du påfører din hud i hverdagen, der er de vigtigste i forhold til det, du ønsker at opnå. Men en regelmæssig ansigtsbehandling (ca. hver 6. uge) er yderst værdifuld for din hud, og så er det samtidig en dejlig måde at koble af på fra en stressende hverdag.

En ansigtsbehandling hos Holistic Beauty indeholder altid:

- Konsultation
- Afrensning
- Varme håndklæder kompresser
- Peeling af ansigt i form af frugtsyrer eller enzymer
- Maske
- Serum og øjencreme
- Individuel rådgivning om hjemmeplejeritualer der passer til dig og din hudtype

Nedenstående punkter er mulige, men ikke altid med i den valgte ansigtsbehandling hos Holistic Beauty:

- Hovedbundsmassage
- Ansigts-, nakke-, og skuldermassage
- Hånd- eller fodmassage
- Lysterapi
- Dybderens

Kontakt Holistic Beauty på +45 31 31 10 03, hvis du ønsker at booke tid til en ansigtsbehandling i København eller book din tid online her