Ansigtsbehandlinger

 
Forkæl dig selv eller én du holder af med en ansigtsbehandling hos Holistic Beauty og Spa i København K. Vi arbejder ud fra en holistisk tilgang til hudpleje med dig i fokus, målrettet dine individuelle udfordringer og behov. Eksklusive behandlinger og rådgivning til dig, der ønsker at opnå det bedste resultat for din hud. Vi tilbyder profesionelle ansigtsbehandlinger til både kvinder og mænd - inkl. gratis hudanalyse - i hjertet af København. 

En lindrende wellness-ansigtsbehandling er afstressende, godt for huden, for blodcirkulationen og for dit generelle velvære. En dybderensende og plejende behandling af ansigtet forebygger for tidlig ældning ved at stimulere hudens cellefornyelse, kollagenproduktion og elastin i huden. En målrettet ansigtsbehandling kan rense og fjerne urenheder fra huden, afhjælpe akne og behandle akne-ar og rødme i huden, pleje rosacea og sensitiv hud, mindske pigmentpletter, ujævn hudtonen og modvirke en trist, grå og livløs hud, rynker og fine linjer og meget meget mere. Hos Holistic Beauty, kan vi hjælpe dig med alle slags hudproblemer, der skulle opstå og skræddersyer hver behandling efter din individuelle hud og behov. 

BOOK DIN TID TIL ANSIGTSBEHANDLING HER

Første gang du skal have en ansigtsbehandling hos Holistic Beauty? LÆS MERE HER

 

Tilpasset ansigtsbehandling til dine behov - til både kvinder og mænd

Vi skræddersyr alle vores ansigtsbehandlinger efter dine individuelle behov og efter din hudtype. Alle ansigtsbehandlinger inkluderer en hudanalyse. Har du blot brug for ren wellness afslapning og masser af fugt til huden, er dette også en mulighed. Man behøver ikke at have et problem for at få en ansigtsbehandling. Massagen kan f.eks. være afslappende, lymfedrænende, en trykpunktsmassage eller en kombinationsmassage, så du får den ansigtsbehandling, som netop du har brug for og lyst til lige den dag.

Ansigtsbehandlinger er ikke kun for kvinder. En flot, sund og velplejet hud er også vigtigt for mænd. Derfor tilbyder vi i Holistic Beauty selvfølgelig også ansigtsbehandlinger til mænd. 

Bedste ansigtsbehandling i København med gode råd

Vi giver altid gode råd om, hvordan du plejer din hud derhjemme. Vi gør vores del, men det, du gør derhjemme, er alfa omega. Det er nemlig de ingredienser, du påfører din hud i hverdagen, der er de vigtigste i forhold til det, du ønsker at opnå. Men en regelmæssig ansigtsbehandling (ca. hver 6. uge) er yderst værdifuld for din hud, og så er det samtidig en dejlig måde at koble af på fra en stressende hverdag.

 

En ansigtsbehandling hos Holistic Beauty indeholder altid:

- Konsultation
- Afrensning
- Varme håndklæder kompresser
- Peeling af ansigt i form af frugtsyrer eller enzymer
- Maske
- Serum og øjencreme
- Individuel rådgivning om hjemmeplejeritualer der passer til dig og din hudtype


Nedenstående punkter er mulige, men ikke altid med i den valgte ansigtsbehandling hos Holistic Beauty:

- Hovedbundsmassage
- Ansigts-, nakke-, og skuldermassage
- Hånd- eller fodmassage
- Lysterapi
- Dybderens


Add Ons til Ansigtsbehandlinger

Add on – Cupping Massage DKK 195

Add on - Ansigts-, hals-, nakke- og hovedbundsmassage DKK 195

Add on - Gua Sha Massage DKK 195

Add on – Indvendig / Udvendig Mundmassage DKK 195

Indvendig/udvendig mundmassage add on inkluderer formning af kæbelinjen og mini ansigtsløft indefra og ud. Mund og kæbemassage gavner både dit helbred og hjælper med at forme dit ansigt. Når du masserer dine ansigts-, mund- og kæbemuskler fjerner du stress og spændinger og forbedrer konturerne i dit ansigt. Samtidig vil dit lymfesystem gå i gang med at arbejde, hvilket holder kroppen fri fra toxiner og frigører ophobninger af væske. Derudover vil dit blodomløb forbedres væsentligt, og ved at stimulere ansigtsmusklerne med massage bliver effekten som et mini ansigtsløft. 

Alle Add Ons har en behandlingstid på 15 minutter. 


Første Ansigtsbehandling hos Holistic Beauty? Læs her

Du behøver ikke bruge tid på at overveje, hvad din hud mon har behov for, før du booker tid. Du skal ikke gå og spekulere over, hvilken behandling du skal vælge. Vi har gjort det nemt for dig, du skal blot booke behandlingen:

Ny kunde - 1. ansigtsbehandling - Fra DKK 795

Sammen med din behandler vil I så finde en behandling, som passer til dine behov når du møder op til din tid på klinikken. Prisen afhænger af behandlingstype.

BOOK DIN TID TIL 1. ANSIGTSBEHANDLING HER

Kom 5-10 min før for at udfylde et konsultations kort


Hudanalyse

Er du i tvivl om din hudtype eller din huds tilstand og ønsker du blot at få større indsigt i din hud, så kan vi hjælpe dig ved at lave en hudanalyse. Det første du skal gøre når du møder op til en hudanalyse er at udfylde et konsultationskort. Dette giver din behandler et godt og hurtigt overblik over dine hudrutiner og eventuelle problemer. Herefter vil din behandler lave hudanalysen, og I vil sammen have en dialog om, hvad du ønsker at arbejde med, i forhold til din hud.

Hudanalyse DKK 299

Denne behandling er gratis, når du booker en ansigtsbehandling

BOOK TID TIL HUDANALYSE HER


Se hvordan en ansigtsbehandling kan foregå her

Du kan også læse mere om, hvorfor det er vigtigt at få en professionel ansigtsbehandling på bloggen her


Kontakt

Ønsker du at bestille en tid til en ansigtsbehandling er du ogå meget velkommen til at besøge eller kontakte os på følgende info:

Holistic Beauty
Ny Østergade 5, 2 sal
1101 København K
+45 31 31 10 03
info@holisticbeauty.dk