MØD VORES TEAM

Mød vores team

Mød Holistic Beauty-teamet

- de er alle specialister og avancerede behandlere i hud og hudtilstande

Det er et dedikeret hold, der står bag Holistic Beauty. Et team, der deler den samme passion for avanceret hudpleje. Der ligger nemlig enormt meget nørderi bag vores fag – og dét værner vi om.

Vi brænder nemlig alle for hud, og vi er specialister inden for vores branche. Vi nørder hud og ingredienser – både når vi er på arbejde, og når vi holder fri – og vi følger med i den nyeste forskning på området, lige som vi konstant dygtiggør os ved hele tiden at udvikle os fagligt med såvel kurser som videreuddannelser.

Alle Holistic Beauty-behandlinger er opbygget ud fra en formel, som, vi ved, skaber synlige og transformerende resultater for vores kunder – uanset, hvilken medarbejder du vælger. Derfor betyder det ikke så meget, hvilken behandler du kommer ind til, da vi alle behandler på samme måde og har samme faglighed bag os.

Book derfor den næste ledige tid, der passer ind i din kalender, i stedet for at vente til en specifik medarbejder er ledig. Når du mærker, at din hud har behov for kærlig opmærksomhed, er det vigtigt, at du reagerer herpå.

CHRISTINA COCO

Founder af Holistic Beauty

Uddannet kosmetolog & hudspecialist
Specialist i hudsygdomme
Specialist i anatomi & Fysiologi
Specialist i sygdomslære & farmakologi
Underviser i hudpleje & avancerede behandlinger
Udannet i permanent make-up 

‘’Når du kommer hos mig & Holistic Beauty, sætter vi altid vores egen
signatur på dine behandlinger og hjemmepleje. Vi læser altid din hud, inden vi starter behandlingen.

Vi har ingen standard procedure, da vi alle er unikke og har forskellige behov. Vi skræddersyer derfor alt til lige netop din hud og krops behov, alt efter hvad den går igennem på det pågældende tidspunkt. Vi skaber altid synlige resultater, så du igen kan føle, at din hud passer bedre til dit spejlbillede, du ønsker." 

Skønhed kommer indefra, men spottes udefra. Derfor synes vi, at alle fortjener en sund og smuk hud!

Følg med i mine Beauty hemmeligheder i form af skønhedstips, mine
favoritritualer og selvforkælelse.’’


Læs mere om Christina Coco her >

AMALIE

Kosmetolog - Masterbehandler

‘’Jeg har en kæmpe passion for kosmetolog- & beautyfaget og blev i 2015 uddannet make-up artist hos Sine Ginsborg og i 2022 uddannet Cidesco kosmetolog.

Jeg vil gøre alt i min magt for, at du, som min klient, skal føle dig tilpas og yde mit absolut bedste for, at du får en skræddersyet behandling til netop din hudtype.

Jeg har selv haft acne i 8 år, så jeg elsker at hjælpe andre med deres hudproblemer, uanset hvad det kan være, vil jeg have folk skal være glade for deres ydre, og hvis jeg kan hjælpe med det, vil jeg gå glad hjem hver dag’’.

AMANDA

Kosmetolog - Masterbehandler

NICOLINE

Kosmetiker - Masterbehandler

KAROLINE

Kosmetolog - Elev

DAVID

Hudterapeut - Masterbehandler

‘’Jeg har været i skønhedsbrancen i 22 år, hvilket har givet mig en
masse erfaring med i bagagen. Jeg er meget passioneret, når det kommer til hud og elsker at arbejde med hudlidelser og -problemer. 

Jeg holder mig altid opdateret om de nyeste behandlingsformer og produkter, og jeg stræber altid efter at dygtiggøre mig indenfor faget via. videreuddannelser og evige kurser.

Jeg gør mig altid umage med at finde de rette behandlinger og hjemmeplejeprodukter, så du vil altid være i tryggeog professionelle hænder hos mig’’. 

DET SIGER KUNDERNE

Se videoen

Alle Holistic Beauty-behandlinger er opbygget ud fra en formel, som vi ved skaber synlige og transformerende resultater for vores kunder – uanset, hvilken medarbejder du vælger. Derfor betyder det ikke så meget, hvilken behandler du kommer ind til, da vi alle behandler på samme måde og har samme faglighed bag os.

Nedenfor kan du booke den næste ledige tid, der passer ind i din kalender, i stedet for at vente til en specifik medarbejder er ledig. Når du mærker, at din hud har behov for kærlig opmærksomhed, er det vigtigt, at du reagerer herpå.

BOOK ONLINE

Vi sender en påmindelse til din e-mailadresse 25 timer før behandlingen. Således bliver du informeret om din aftale hos os.