TEAMET

Holistic Beauty`s team

Alle er specialister og avancerede behandlere i hud og hudtilstande

Det er et dedikeret hold, der står bag Holistic Beauty.

Et team, der deler den samme passion for avanceret hudpleje. Der ligger nemlig enormt meget nørderi bag vores fag – og dét værner vi om. Vi brænder nemlig alle for hud, og vi er specialister inden for vores branche.

Vi nørder hud og ingredienser, både når vi er på arbejde, og når vi holder fri, og vi følger med i den nyeste forskning på området, lige som vi konstant dygtiggør os ved hele tiden at udvikle os fagligt med såvel kurser som videreuddannelser.

Alle Holistic Beauty`s behandlinger er opbygget ud fra en formel, som, vi ved, skaber synlige og transformerende resultater for vores kunder, uanset hvilken medarbejder du vælger.

Derfor betyder det ikke så meget, hvilken behandler du kommer ind til, da vi alle behandler på samme måde og har samme faglighed bag os.

Book derfor den næste ledige tid, der passer ind i din kalender, i stedet for at vente til en specifik medarbejder er ledig.

Når du mærker, at din hud har behov for kærlig opmærksomhed, er det vigtigt, at du reagerer herpå.

CHRISTINA COCO

Founder af Holistic Beauty
Uddannet kosmetolog & hudspecialist
Specialist i hudsygdomme
Specialist i anatomi & Fysiologi
Specialist i sygdomslære & farmakologi
Underviser i hudpleje & avancerede behandlinger
Udannet i permanent make-up 


‘’Når du kommer hos mig & Holistic Beauty, sætter vi altid vores egen
signatur på dine behandlinger og hjemmepleje. Vi læser altid din hud, inden vi starter behandlingen.

Vi har ingen standard procedure, da vi alle er unikke og har forskellige behov. Vi skræddersyer derfor alt til lige netop din hud og krops behov, alt efter hvad den går igennem på det pågældende tidspunkt. Vi skaber altid synlige resultater, så du igen kan føle, at din hud passer bedre til dit spejlbillede, du ønsker." 

Skønhed kommer indefra, men spottes udefra. Derfor synes vi, at alle fortjener en sund og smuk hud!

Følg med i mine Beauty hemmeligheder i form af skønhedstips, mine
favoritritualer og selvforkælelse.’’


Læs mere om Christina Coco her >

Mød Christina Coco   

AMANDA

Kosmetolog

"Som kæmpe hud- & keminørd har jeg et stort kendskab til ingredienser, produkter & hudens evne til at arbejde med dem.

Med den viden kan jeg på bedst mulig vis hjælpe dig på vej mod din drømme hud.

Jeg er et meget empatisk menneske & det absolut vigtigste for mig er, at du som gæst føler dig tryg og godt tilpas, uanset hvilken behandling du kommer til.
Jeg stræber efter at gøre dit besøg til din lille pause fra den travle hverdag, så du kan gå herfra med ro i sindet og fornyet energi "

   

KAROLINE

Kosmetolog - Elev
Karoline har været igennem intens oplæring af Holistic Beauty og deres samarbejds lærer/træner

Med min store passion for kosmetikerfaget og interesse for hudpleje brænder jeg for at vejlede og hjælpe mine kunder med den bedst mulige behandling og hudplejerutine, som er skræddersyet præcist til hudens behov og dine ønsker og mål for din hud.


Jeg er rolig og empatisk og går meget op i at du, som kunde hos mig, føler dig afslappet og tryg i mine hænder. Jeg ser det hele menneske, og det vigtigste for mig er, at du går herfra med en mærkbar effekt og følelse af velvære.

Jeg nyder at være med til at gøre en forskel for dig, så du kan opretholde kroppen og hudens sundhed og give din hud den kærlighed, den fortjener

   

AMALIE

ORLOV

Kosmetolog

   

DAVID

ORLOV

Hudterapeut

   

DET SIGER KUNDERNE

Alle Holistic Beauty`s behandlinger er opbygget ud fra en formel, som vi ved skaber synlige og transformerende resultater for vores kunder uanset, hvilken medarbejder du vælger.

Derfor betyder det ikke så meget, hvilken behandler du kommer ind til, da vi alle behandler på samme måde og har samme faglighed bag os.

Nedenfor kan du booke den næste ledige tid, der passer ind i din kalender, i stedet for at vente til en specifik medarbejder er ledig.

Når du mærker, at din hud har behov for kærlig opmærksomhed, er det vigtigt, at du reagerer herpå.

BOOK ONLINE

Vi sender en påmindelse til din e-mailadresse 25 timer før behandlingen. Således bliver du informeret om din aftale hos os.

TIL ONLINE BOOKING