Forsendelse

FORSENDELSE

1. FRAGT 

Pakke med omdeling - Postnord

Vi afleverer din pakke til din adresse. Når pakken er afsendt, modtager du et forsendelsesnummer, så du kan følge den fra vores lager til din dør. 

Levering til pakkeshop DKK 50, og prisen på hjemmelevering er DKK 73. 

Fri fragt når du handler for over 1000 DKK

1.2 LEVERINGSVILKÅR

Holisticbeauty.dk sender pakker indenfor Danmark. Vi sender ingen pakker til Færøerne, Grønland eller udlandet.

Du vil altid få en e-mail, når din ordre er afsendt fra os, der indeholder informationer, så du kan spore din pakke.

Vi har retten til at kræve de reelle returomkostninger, såfremt pakken bliver uafhentet, eller hvis modtagelsen af pakken nægtes. Disse omkostninger ved returfragten vil vi således fratrække ved en kreditering af ordren.

2. RETURPOLITIK

Du kan returnere en vare inden for 14 dage efter du har modtaget den. Varen skal være ubrugt. Hvis varen er ødelagt eller brugt, kan du ikke få dine penge retur.

Sådan returnerer du dit dit produkt: 

Skriv til os på info@holisticbeauty.dk, hvis du ønsker at sende produktet retur, oplys dit ordrenummer der fremgår af ordrebekræftelsen. Herefter pakker du produktet forsvarligt ind, og sender det retur til vores adresse:
Holistic Beauty, Ny Østergade 5, 2 sal, 1101 København K. Varen skal være uåbnet og ubrugt.

Sørg for at vedlægge kontaktoplysninger sammen med returpakken.

Holistic Beauty anbefaler, at du får en kvittering og et pakke-id for returpakken fra leveringstjenesten, da det gør det lettere at følge returforsendelsen, hvis der er behov for det. Du modtager en tilbagebetaling fra Holistic Beauty, hvis varen kan returneres. 


2.2 VARER DER IKKE KAN RETURNERES

Adskillige typer varer kan ikke returneres. Letfordærvelige varer som mad, blomster, aviser eller magasiner kan ikke returneres. Vi accepterer heller ikke produkter til intim brug eller hygiejneartikler, farlige materialer eller brandbare væsker eller gasser. Af yderligere varer, der ikke kan returneres, er: Gavekort og software, der downloades.

2.3 LEVERING

Hvis du vil returnere din vare, skal du kunne fremvise en kvittering eller et købsbevis. Du må ikke sende varen til producenten. Du skal sende din vare til: Holistic Beauty, Ny Østergade 5, 2 sal, 1101 København K.

Du er ansvarlig for betaling af dine egne forsendelsesomkostninger, når du returnerer varen. Forsendelsesomkostningerne refunderes ikke. Hvis du modtager en tilbagebetaling, trækkes omkostningerne forbundet med returforsendelsen fra tilbagebetalingen. Det varierer, hvor lang tid det tager at bytte et produkt, afhængigt af hvor du bor.

Hvis du sender en vare med en værdi på mere end DKK 500,-, bør du sende den som pakke, så den kan spores, eller købe leveringsforsikring. Vi garanterer ikke, at vi modtager returforsendelsen.

3. TILBAGEBETALINGSPOLITIK

Vores politik gælder i 30 dage. Hvis der er gået 30 dage siden dit køb, kan vi hverken tilbyde at refundere eller bytte varen. Varen kan returneres, hvis den er ubrugt og i samme stand, som da du modtog den. Den skal også være i den originale emballage.

3.1 TILBAGEBETALINGER

Så snart vi har modtaget og gennemgået din returvare, sender vi en mail om, at vi har modtaget returvaren. Vi informerer også om, hvorvidt returvaren godkendes eller afvises.

Hvis den godkendes, behandles din tilbagebetaling, og pengene sættes ind på dit betalingskort eller tilbagebetales via den oprindelige betalingsmetode inden for et bestemt antal dage.

3.2 DELVISE TILBAGEBETALINGER

I visse situationer ydes kun delvise tilbagebetalinger (hvis relevant): Bøger med tydelige brugspræg, cd'er, dvd'er, software, videospil eller plader, der er blevet åbnet. En vare, der ikke er i den oprindelige stand, som er ødelagt eller mangler dele af årsager, der ikke skyldes vores fejl. Varer, der returneres mere end 30 dage efter leveringen.

3.3 FORSINKEDE ELLER MANGLENDE TILBAGEBETALINGER

Hvis du ikke har modtaget en tilbagebetaling endnu, skal du tjekke din bankkonto igen. Kontakt derefter din kreditkortudbyder. Det kan tage noget tid, før tilbagebetalingen vises. Kontakt derefter din bank. Der er ofte behandlingstid, før en returbetaling sættes ind. Hvis du har foretaget dig alt dette, og du stadigvæk ikke har modtaget tilbagebetalingen, kan du kontakte os på info@holisticbeauty.dk.

3.4 UDSALGSVARER

Varer til normal pris kan refunderes. Det kan vores udsalgsvarer desværre ikke.

3.5 OMBYTNINGER

Vi bytter kun varer, hvis de er fejlbehæftede eller ødelagte. Hvis du vil bytte varen til den samme vare, skal du sende en mail til os på info@holisticbeauty.dk og sende din vare til: Holistic Beauty, Ny Østergade 5, 2 sal, 1101 København K.

3.6 GAVER

Hvis varen blev angivet som en gave, da den blev købt, og sendes direkte til dig, modtager du et gavekort på beløbet for returneringen. Når vi modtager den returnerede vare, sender vi et gavekort til dig via mail.

Hvis varen ikke blev angivet som en gave, da den blev købt, eller hvis gavegiveren fik gaven sendt til sig selv for senere at give dig den, sender vi en tilbagebetaling til gavegiveren, og vedkommende informeres om din returnering.