Her kan du læse om behandlinger og oplevelser hos Holistic Beauty i pressen.

Christina Coco Cournede, Udtalelse om VITA A-cremen fra pHformula som et mirakelprodukt i Eurowoman, december 2019
Holistic Beauty Eurowoman December 2019


pHformula 369 treatment vinder BeautySpacePrisen, Årets Behandling, 27. november 2019. Shop pHformula hos Holistic Beauty.


Mathilde Gøhler, Beauty musthaves ”Sådan er min skønhedsrutine”, Elle.dk, 22. oktober 2019.
Mathilde Gøhler om Holsitic Beauty

Min hud er ret sensitiv, så jeg er forsigtig med, hvilken rens jeg bruger på min hud. En der dog virkelig fungerer godt for mig er DermaQuests C, som jeg køber hos Holistic Beauty på Ny Østergade 5. Der får jeg en ansigtsbehandling hver anden måned, hvor Christina ligesom nulstiller min hud. Det er jeg meget afhængig af. Hun har virkelig genopbygget min hud, efter jeg begyndte at blive ret rød i huden….. Jeg troede faktisk, at jeg havde fået rosacea, men det har jeg heldigvis ikke. Det var bare en stresset og sensitiv hud. Læs artiklen her.


Christina Coco Cournede, Udtalelse om hår som en af eksperterne i Alt for damerne, 17. oktober 2019
Christina Coco i Alt for Damerne | Holistic Beauty

Christina Coco Cournede, Artikel om “God hudpleje starter med god ernæring" i Alt for Damerne, Beauty 2019.
Christina Coco Cournede i Alt for Damerne

BEAUTYspace anbefaler, Landets bedste behandlinger, Holistic Beauty, “BONUS: Christina Coco er generøs med brugbare hjemmepleje-fif på pædagogisk, ikke-sælgende vis”, beautyspace.dk, 30. august 2019.

Landets bedste behandlinger BeautySpace | Holistic Beauty

 "Book 60 eller 90 minutter afhængig af hvor meget saliggørende massage, du vil have med. I hænderne på ansigtsspecialist Christina Coco bliver der først sammensat en individuel peeling, som vrister huden fri for grove forhorninger og dermed baner vej for mere glød. I mit tilfælde blev der taget højde for sarte kinder. Bagefter masserende lymfedrænage for at blive hævelser kvit (mit spejlbillede viste et lidt skævvredet ansigtet, som kan komme af at sove på den samme side) og som afslutning: Indslusning af udglattende peptider (små proteindele) der sammen med en høj mængde C-vitamin er med til at øge mængden af hudens vigtigste byggesten, kollagen. BONUS: Christina Coco er generøs med brugbare hjemmepleje-fif på pædagogisk, ikke-sælgende vis".


Fit Living

 

 

Skøn

 

Chri Chri 

 

 

Eurowoman

Billed Bladet

 

 

Se & Hør

Costume

 

Go Beauty

 

Beauty Talk

Brigidamartinez

 

Christinna Højholt, Purewellness.dk

Christinna har prøvet vores diamantslibning med en HB diamant dermabration behandling. Læs hendes anmeldelse af behandlingen her:
http://purewellness.dk/anmeldelse-hb-diamant-dermabration-inkl-dybrerens-holistic-beauty

PureWellness