Her kan du læse et udsnit af, hvad der er skrevet om behandlinger og oplevelser hos Holistic Beauty - Avanceret Hudpleje i pressen.


Holistic Beauty, i To The Moon Honey, April 2022


Holistic Beauty, i Alt for Damerne, December 2021


Christina Coco Cournede, del af FIT LIVINGs ekspertpanel, marts 2021


Christina Coco Cournede, del af FIT LIVINGs ekspertpanel, marts 2021


Christina Coco Cournede, del af FIT LIVINGs ekspertpanel, januar 2021


Christina Coco Cournede, del af FIT LIVINGs ekspertpanel, juni 2020


"Q. Hvordan vænner jeg mit hår til færre hårvaske uden at få fedtet hår?" "A. 1. Brug tørshampoo et par gange om ugen, især i afvænningsperioden. Brug det ikke hver dag. 2. Lav en god stram hestehale, så håret kommer væk fra ansigtet. Det vil næsten se ud til, at håret blot er stylet. 3. Brug ikke hårkur og balsam i hovedbunden. De er kun egnet til længderne (der findes dog enkelte, som kan kommes i hovedbunden). 4. En rigtig god hårbørste som for eksempel Mason Pearson er med til at fordele fedtet i håret, så det ikke er så synligt. (CC)".


Christina Coco Cournede, del af FIT LIVINGs ekspertpanel, maj 2020


Christina Coco Cournede, Udtalelse om VITA A-cremen fra pHformula som et mirakelprodukt i Eurowoman, december 2019


pHformula 369 treatment vinder BeautySpacePrisen, Årets Behandling, 27. november 2019.
Shop pHformula hos Holistic Beauty


"VITA A-cremen fra pHformula gør virkelig en forskel for mig. Jeg bruger den om natten et par gange om ugen også på “kragetærerne” ved siden af øjnene. Den er fantastisk, og når jeg vågner om morgenen, føles min hud ligeså frisk og glat som en nystrøget skjorte”.Læs mere om pHformula VITA A 24 Hour Cream, DKK 729,- her.


Mathilde Gøhler, Beauty musthaves ”Sådan er min skønhedsrutine”, Elle.dk, 22. oktober 2019

"Min hud er ret sensitiv, så jeg er forsigtig med, hvilken rens jeg bruger på min hud. En der dog virkelig fungerer godt for mig er DermaQuests C, som jeg køber hos Holistic Beauty på Ny Østergade 5. Der får jeg en ansigtsbehandling hver anden måned, hvor Christina ligesom nulstiller min hud. Det er jeg meget afhængig af. Hun har virkelig genopbygget min hud, efter jeg begyndte at blive ret rød i huden….. Jeg troede faktisk, at jeg havde fået rosacea, men det har jeg heldigvis ikke. Det var bare en stresset og sensitiv hud." Læs artiklen her.


Christina Coco Cournede, Udtalelse om hår som en af eksperterne i Alt for damerne, 17. oktober 2019


Christina Coco Cournede, Artikel om “God hudpleje starter med god ernæring" i
Alt for Damerne, Beauty 2019


BEAUTYspace anbefaler, Landets bedste behandlinger, Holistic Beauty, “BONUS: Christina Coco er generøs med brugbare hjemmepleje-fif på pædagogisk, ikke-sælgende vis”, beautyspace.dk, 30. august 2019

"Book 60 eller 90 minutter afhængig af hvor meget saliggørende massage, du vil have med. I hænderne på ansigtsspecialist Christina Coco bliver der først sammensat en individuel peeling, som vrister huden fri for grove forhorninger og dermed baner vej for mere glød. I mit tilfælde blev der taget højde for sarte kinder. Bagefter masserende lymfedrænage for at blive hævelser kvit (mit spejlbillede viste et lidt skævvredet ansigtet, som kan komme af at sove på den samme side) og som afslutning: Indslusning af udglattende peptider (små proteindele) der sammen med en høj mængde C-vitamin er med til at øge mængden af hudens vigtigste byggesten, kollagen. BONUS: Christina Coco er generøs med brugbare hjemmepleje-fif på pædagogisk, ikke-sælgende vis".


Artikel om Holistic Beauty på gobeauty.dk, 11. april 2019


Børsen, Gør huden klar til forår: “Lakridsekstrakt, mandel- og mælkesyre, peptider og hyaluronsyre. For skønheden må man lide, men heldigvis også nyde en del. Her er fem behandlinger, der gør din hud pæn og klar til forår”. Fredag 8. marts 2019

Artikel om Holistic Beauty i Fit Living, Marts 2019

I en stor, lys herskabslejlighed i indre by finder du Holistic Beauty, hvor du kan forkæle dig selv med byens bedste ansigtsbehandling. Stedet er populært blandt både kendte og kongelige og bestemt ikke uden grund. Alle ansigtsbehandlinger bliver skræddersyet til netop dig, ligesom der bliver ført journal over dine behov og nyttige produkter til dig, hvis du kommer forbi til en opfølgende behandling. Ny Østergade 5, 2. sal, Holisticbeauty.dk

Chrichri.dk, Kropsbehandling med 100% fokus på forkælelse, Af magasinredaktør Mette Truelsen, 28. januar 2019

Costume.dk, Ansigtsbehandlinger – de bedste klinikker i Danmark: En ansigtsbehandling giver smukkere hud og ultimativ selvforkælelse, og besøger du en af disse hudplejeklinikker i København, Århus og Odense, er du sikret ren velvære, 27. januar 2019

Fit Living. Ansigtsbehandling: Dig, der vil forkæle ansigt og bryst med en professionel, grundig behandling

Fit Living, It’s a (body)wrap: “Hvis jeg kunne lægge mig på en sky og flyve direkte fra massagebriksen ned i min seng, ville det have været absolut topmål. Jeg er helt afspændt og med en hud, der er så fugtmættet, at jeg i flere dage efter ikke behøver at supplere morgenbadet med en body oil”, Oktober 2018

Eurowoman, Selvfed December. Her bliver Holistic Beauty valgt ud som en af 24 steder, man skal besøge i julemåneden for at gøre sig klar til julen, December 2018. 

Brigidamartinez, Sugaring, Silky Legs, 8. maj 2018. 

Powder.dk, Her får stjernerne ansigtsbehandlinger! Læs her om skuespiller Laura Christensen og forfatter Katrine Engbergs udtalelser om Holistic Beauty, 6. marts 2017.

Purewellness.dk, Anmeldelse: HB Diamant Dermabration inkl. dyberens Holistic Beauty af magasinredaktør Christinna Højholt, 17. juli 2017.

Christina Coco Cournede, Få din viden omkring hudpleje fra den bedste på Beautifice.dk,
9 november, 2016.

Beautifice.dk, Anmeldelse af Eyelash Extensions, 18 oktober 2016.

Beautifice.dk, Anmeldelse, 6. maj 2016..