Her på siden kan du læse mere om Holistic Beautys behandlinger ud fra kendte/influencers oplevelser hos os

Section
Drop element here!

UDTALELSE OM HOLISTIC BEAUTY
Af iværksætter & forfatter - Ditte Julie Jensen
12 Maj, 2020

Jeg ligner mig selv, bare uden de små fejl, som jeg brugte tid på at rette hver morgen"

Jeg har været heldig fra naturens side af, og fået nogle kraftige bryn, dog synes jeg altid der var huller, eller en ujævn kant eller andet. (Småfejl kan vi altid finde). En dag overtalte Coco mig til at få dem lavet ved hende - var så bange for de skulle se unaturlige ud eller for voldsomme - MEN nixen bixen. Jeg ligner mig selv, bare uden de små fejl, som jeg brugte tid på at rette hver morgen. Men farver dem ikke eller gør noget andet (jo retter dem til), men ellers ikke. TAK fordi du lokkede Coco! Så svaret er, jeg har fået lagt en skygge under mine bryn med permanent make up, som jeg får frisket op 1 gang om året ca.

Følg med i DItte Julies kreative verden her

Section
Drop element here!

UDTALELSE OM HOLISTIC BEAUTY
Af model & influencer - Mathilde Gøhler
22 Oktober, 2019

"Hun har virkelig genopbygget min hud"

Min hud er ret sensitiv, så jeg er forsigtig med, hvilken rens jeg bruger på min hud. En der dog virkelig fungerer godt for mig er DermaQuests C, som jeg køber hos Holistic Beauty på Ny Østergade 5. Der får jeg en ansigtsbehandling hver anden måned, hvor Christina ligesom nulstiller min hud. Det er jeg meget afhængig af. Hun har virkelig genopbygget min hud, efter jeg begyndte at blive ret rød i huden….. Jeg troede faktisk, at jeg havde fået rosacea, men det har jeg heldigvis ikke. Det var bare en stresset og sensitiv hud.

Læs hele artiklen om Mathilde Gøhler og hendes skønhedsrutine her og følg hende på Instagram her 

Section
Drop element here!

UDTALELSE OM HOLISTIC BEAUTY
Af model & influencer - Sofie Bording

"Coming for you @holisticbeautydk - min hud og jeg har savnet dig"

Jeg elsker en rigtig beauty nørd, og Coco fra Holistic Beauty er en af de bedste. Jeg forlader altid klinikken med den mest fantastiske følelse og den bedste vejledning.

Følg smukke Sofie Bording her

Section
Drop element here!

UDTALELSE OM HOLISTIC BEAUTY
Af business owner & influencer - Trine Kjær

"Jeg skulle stoppe med at overpleje min hud"

Efter en fødsel, amning og lidt for meget arbejde var min hud ærligt talt stresset, da jeg første gang besøgte Coco i november 2018. Coco analyserede min hud grundigt og fandt ud af jeg havde perioral dermatitis. Jeg skulle stoppe med at overpleje min hud og kun bruge PH serum og en fugtighedscreme. Det kombineret med behandlinger hos Coco fik lidelsen til at forsvinde og nu et halvt år senere har min hud det fantastisk

Mød og læs mere om den seje forretningskvinde og influencer her

Section
Drop element here!

UDTALELSE OM HOLISTIC BEAUTY
Af iværksætter & forfatter - Ditte Julie Jensen
26 Marts, 2019

"Hver behandling blev skræddersyet til min hud og dens tilstand"

I sensommeren/efteråret 2018 gik min hud helt bananas. Jeg fik mere og mere uren hud, og jeg kunne slet ikke kende mig selv og min egen hud. Jeg var helt igennem flov, og det trykkede bestemt også på selvværdsknappen. Jeg har været så heldig, at jeg aldrig har kæmpet med uren hud i teenageårene og i mit voksenliv – lige indtil efteråret 2018. Urenhederne sad hovedsageligt på kæbe- og hagepartiet. De kloge hoveder fortæller, at det er hormonelt betinget, når huden reagerer her. Langsomt begyndte urenheder dog også at vokse opad, fordi jeg brugte dermaroller og pillede. Jeg var i PANIK, og gjorde alt for at få min hud tilbage, men skadede den kun endnu mere. Fordi huden var så betændt, skulle der ikke meget til, før huden “smittede” sig selv – det vidste jeg bare ikke. Jeg tog kontakt til de dygtige damer hos Holistic Beauty, som straks satte en behandling i gang. Hver behandling blev skræddersyet til min hud og dens tilstand. Efter 5 behandlinger på 4 måneder var min hud så ren og fin, at man ikke kunne se skyggen af de urenheder jeg havde kæmpet med så kort tid inden. Dog efterladt med en del ar, som vi idag arbejder på at få væk. Jeg kan varmt anbefale Holistic Beauty, og lad endelig dem vurdere, hvad du skal og ikke skal.

Læs mere om Ditte Julies behandling, og se billeder, her

Section
Drop element here!

UDTALELSE OM HOLISTIC BEAUTY
Af skuespiller & blogger - Carla Chloe

"Resultaterne taler for sig selv".

Efter min forskrækkelse over hvad laserbehandlinger og den hårde LA sol gjorde for min hud (pigmentpletter über alles) fandt jeg i Danmark Coco fra Holistic Beauty, hvor jeg i nu snart 2 år har fået kemiske peelbehandlinger. I starten fik jeg 3 hver 6. uge, men nu er det nok nærmere en hver 3. måned eller sjældnere. Resultaterne taler for sig selv. Pigmentpletterne er stort set væk nu, jeg har dog stadig lidt rynker om øjnene, men fylder altså også 30 næste år! Udover, at jeg hver dag at plejer min hud med serum, øjencreme og creme til at beskytte min hud, har jeg fået kemisk peelbehandlinger og diamant slibninger, altid tilpasset den tilstand min hud har. Der er mange der spørger til min hud - derfor deler jeg mine erfaringer, selvom det ikke er reklame eller sponsoreret. Der er bare forskel på spabehandlinger og en kosmetolog - det er ikke altid særlig behageligt at få disse behandlinger, fordi huden skaller af og bliver rød. Men hellere det end ingen effekt, tænker jeg.

Mød søde Carla Chloe og læs mere om hendes behandlinger her 

Section
Drop element here!

UDTALELSE OM HOLISTIC BEAUTY
Af skuespiller - Laura Christensen

"Ren Selvforkælelse"

Min hud har været meget plaget af hormonelle forandringer OG allergi, men det er der kommet styr på bla. med STOR hjælp fra Christina Coco hos Holistic Beauty. TUSIND TAK!

Se mere til den skønne skuespiller her

Section
Drop element here!

UDTALELSE OM HOLISTIC BEAUTY
Af TV-vært, journalist & direktør - Michèle Bellaiche

"Ren oxygen - balsam for hud og sjæl"

I mit arbejde som TV-vært bliver der brugt meget make-up, og det er derfor ekstra vigtigt for mig at få renset og plejet min hud. Jeg har gennem tiden besøgt mange forskellige hudplejeklinikker, men aldrig har jeg oplevet så kompetent og professionel rådgivning og behandling som hos Holistic Beauty. Christina Coco er eminent til at spotte, hvad lige præcis min hud har brug for, og jeg går altid fra klinikken med følelsen af, at min hud har fået helt ny vitalitet.

Læs mere om den talentfulde tv-vært her

Section
Drop element here!

UDTALELSE OM HOLISTIC BEAUTY
Af skuespiller og iværksætter - Julie Zangenberg

"INGEN kommer i nærheden af Holistic Beauty og Coco"

Jeg har haft fornøjelsen af at afprøve spa’er og hudpleje verden over, men INGEN kommer i nærheden af Holistic Beauty og Coco. For mig, fungerer det på samme måden som at tage til lægen. Hos Holistic får du den rigtige og dybdegående diagnose af din hud, og behandlinger skræddersyet til dig, der VIRKER. Jeg har primært gjort brug af deres ansigtsbehandlinger og massager, men også deres hårfjerning og tandblegning, der også er fantastisk. Jeg kan ikke anbefale ansigtsbehandlingerne her nok. Det er hvad du har brug for. Punktum.

Se mere til den smukke skuespiller og hendes cozy designs her

Section
Drop element here!

UDTALELSE OM HOLISTIC BEAUTY
Af blogger, fitnessinstruktør & kostvejleder - Sara Jin Smidt

"Nogle kaldte hende huddoktor, andre dronningen af sugaring, men fælles for dem var, at de alle var helt vilde med hende"

Jeg fik anbefalet Coco af flere af mine veninder, der gik hos hende. Nogle kaldte hende huddoktor, andre dronningen af sugaring, men fælles for dem var, at de alle var helt vilde med hende. Jeg har fået mange ansigtsbehandlinger igennem årerne, men aldrig som denne. Det var uden tvivl den bedste, mest effektive og samtidig afslappende og forkælende facial i de skønneste omgivelser, der altid er lækre, rene, pæne og hyggelige. Siden har jeg udelukkende fået ansigtsbehandlinger hos Coco, men ingen af dem har været ens. Hun kigger på min hud og tager stilling til, hvad den har brug for på dagen. Hun holder nøje øje og skriver rapport efter hver behandling, så hun kan følge udviklingen og så er hun samtidig ikke bange for at dele sin viden på en måde, der er til at forstå. Jeg har fået vejledning til, hvordan jeg får mest muligt ud af min beautyrutine ved brug af de produkter, som jeg i forvejen brugte og var glad for. Samtidig har jeg fået forklaret og set effekten af at bruge lidt nye produkter som serum og øjencreme. Ydermere er jeg også gået fra voksbehandling til at få sugaring hos Holistic Beauty. Jeg har tidligere sværget til voks, men oplever, at denne sugaring giver færre irritationer og indgroede hår, og så holder det ca. en uge længere end almindelige voksbehandlinger. Jeg kan på det varmeste anbefale dig, at få en behandling hos Holistic Beauty, hvis du ønsker professionel og kvalificeret vejledning. Jeg er ihvertfald blevet hooked og føler mig i de tryggeste og mest kompetente hænder hos Coco.

Følg den seje fitness guru her

Section
Drop element here!

UDTALELSE OM HOLISTIC BEAUTY
Af iværksætter & vinder af den store bagedyst - Annemette Voss

"Det er altså meget godt lige at alliere sig med én, der ved, hvad hun laver"

Jeg er som udgangspunkt en ret naturlig type. Jeg kan godt lide at gå uden makeup, og jeg bruger ikke voldsomt meget parfume og dén slags. Men jeg elsker alligevel, at jeg hver tirsdag, når jeg tager på job og skal på skærmen, skal lægge fuld tv-makeup, for inderst inde er jeg en rigtig pige-pige. Sådan én, der er vild med glimmer, høje hæle og røde læber. Tv-makeup er meget mere krævende end bare almindelig hverdagsmakeup - den skal kunne holde hele natten, som igennem den vildeste bytur. Når man laver tv, så er man på i mange timer, og der er masser af varmt spotlys. Man sveder og blive blank i hovedet, for ikke at nævne, at man i løbet af en dag får sorte render under øjnene mm. Så der skal en meget holdbar makeup til. Derfor fik jeg hjælp hos min kosmetolog Christina Coco, hos Holistic Beauty i hjertet af København. Det er altså meget godt lige at alliere sig med én, der ved, hvad hun laver.

Mød den skønne bager i hendes online univers her

Section
Drop element here!

UDTALELSE OM HOLISTIC BEAUTY
Af Make Up Artist & Skønhedsblogger - Sara Rostrup
September 5, 2016

"Hårfrie ben på ferie"

Det har virkelig været en fornøjelse, ikke at ha haft skraberen fremme en eneste morgen. Hårfjerning med sukker er meget hygiejnisk og skånsom mod huden. Så skånsomt, at det til og med kan gøres på eksem og psoriasis hud! Fordelerne er mange. Det er hygiejnisk, da sukker er antibakterielt og du tømmer hårsækken for alle faser hår, som på sigt giver mindre og meget tyndere/finere hår, fremfor hvis du bruger skraber, hvor du kutter håret af og får stive, kraftige hår allerede 1-2 dage efter barbering.

Læs resten af Saras oplevelse med sugaring her

Section
Drop element here!

UDTALELSE OM HOLISTIC BEAUTY
Af PR Agent - Elisa Lykke

"Holistic Beauty er for mig altid en sikker havn at vende tilbage til"

Jeg har kommet hos dem gennem en lang årrække og elsker deres kyndige hænder, hjertevarme dygtige medarbejdere, der brænder for deres arbejde og deres tilgang til deres behandlinger. Deres kendskab og tilgang til ens hud, deres massager og noget så personligt som sugaring behandlinger udføres med stor professionalisme og giver én en stor tryghedsfølelse og lyst til at læne sig tilbage og nyde alt ved det her åndehul, midt i Kbh K's pulserende hjerte.

Læse mere om den ultra cool Elisa her

Section
Drop element here!

UDTALELSE OM HOLISTIC BEAUTY
Af sangerinde & blogger - Saseline
December 7, 2016

"Hvis man i forvejen er stresset, så kommer man hurtigt ind på en hel anden frekvens"

Jeg tog ind forbi Holistic Beauty og fik en halvanden times dybdeborende massage. Det er så godt givet ud, når man er god ved sig selv, for så rummer man bare meget mere overskud til alle omkring en - især sine børn. Det er vigtigt at give sig selv plads i en travl hverdag til at koble af og forkæle sig selv, så du får overskud til at være der for familien og blive den bedste version af dig. Holistic Beauty ligger i hjertet af københavn, men selvom man kommer direkte fra larm og støj fra gaden, mærker du hurtig en ro og afslappende følelse, så snart du er gået ind af døren. Hvis man i forvejen er stresset, så kommer man hurtigt ind på en hel anden frekvens. Og det er virkelig dejligt. 

Læs resten af Saselines oplevelse med den afslappende massage her

Section
Drop element here!