Velkommen til HolisticBeauty

Cupping Ansigtsbehandling

Book behandlingen

Cupping Ansigtsbehandling

Cupping er en Ìldgammel behandlingsmetode som bliver brugt til at styrke vÌvet og øge blodgennemstrømningen.

Med en Cupping Ansigtsbehandling vÌkkes huden til live pü en skünsom og naturlig müde, der giver fornyet glød og vitalitet.

Detox Facial med cupping Ansigtsbehandling 755 DKK

BOOK TID TIL CUPPING ANSIGTSBEHANDLING HER

Fordele ved Cupping Ansigtsbehandling

Rynker, slap hud og andre aldringstegn kommer büde af dürligt blodomløb, tab af elasticitet samt brugen af musklerne i ansigtet.

Cupping er en Ìldgammel behandlingsmetode, der styrker kropsvÌvet og øger blodgennemstrømingen gennem huden. En Cupping Ansigtsbehandling har dermed mange healende egenskaber og afhjÌlper blandt andet muskelspÌndinger i ansigtet og hjÌlper med fjerne affaldsstoffer ud gennem lymfebanerne.

Med en Cupping Ansigtsbehandling vÌkkes huden til live pü en skünsom og naturlig müde, der kan gøre undervÌrker for din hud og virker opstrammende og foryngende.

BOOK TID TIL CUPPING ANSIGTSBEHANDLING MED ADD ONS HER


OBS.

Nür du vÌlger en mülrettet ansigtsbehandling, har din behandler sit fokus pü det resultat du ønsker at opnü.
Du kan selv have en idĂŠ om, hvilken type ansigtsbehandling du mener at have brug for, men vi vil, i nogle tilfĂŚlde, guide dig til en anden ansigtsbehandling.

Vi vil nemlig altid rüdgive dig om din huds udfordringer og hvilken type behandling, der vil gavne dig bedst muligt ud fra din huds tilstand lige nu, samt dit ønskede resultat. Vi tager din hud og din hud tilstand meget alvorligt, og behandler den altid med stor professionalisme uanset hvilken type ansigtsbehandling vi udfører og hvilke produkter, samt eventuelle maskiner, vi bruger under dine ansigtsbehandlinger.

Vi guider dig igennem din behandlingsproces, og sĂŚtter dig grundigt ind i din huds udfordringer. Vi anbefaler altid den rette hjemmepleje og hvilke ingredienser din hud har brug for.

Uanset om du ønsker at købe produkter eller ej, er det vores ansvar at forklare og guide dig igennem hvilke ingredienser, der vil gavne dig derhjemme, südan at du kan opnü det bedste resultat.

Alt noteres under din profil, sĂĽdan at vi altid kan gĂĽ tilbage og se, hvad din behandler har anbefalet dig.
Alt afhĂŚngig af din huds tilstand og hvilken type ansigtsbehandling du fĂĽr, skal du altid forvente en helingsperiode.

Nogle gange kortere eller lÌngere end andre. Fx kan din hud begynde at skalle meget 24 - 48 timer efter din behandling. Dette afhÌnger af hvilken typer syrer, der bliver brugt under behandlingen og det kan efterlade nogle smü mÌrker, som selvfølgelig forsvinder igen.

Det er alt sammen en del af helingen, sü bliv ikke forskrÌkket hvis det sker. Skulle det ske, bliver du guidet af din behandler om, hvad du selv kan gøre.


HVIS DU SKAL TIL ET STØRRE EVENT

Efter en grundig dybderens vil huden ogsü have brug for nogle dages heling, før man føler at det hele bare spiller igen.

Derfor er det super vigtigt, at du husker at informere din behandler hvis du har et stort event eller andet stort arrangement i den nÌrmeste fremtid, som vi skal tage højde for.
Vi anbefaler at behandlingen altid lĂŚgges ca. 1 uge til 10 dage inden dit event, hvis du er ny kunde.


TIP

For en hurtigere og flottere heling og behandlingsresultat, er det altid godt at du giver huden ekstra meget fugt op til din behandling. Start gerne 48-72 timer inden.

Brug gerne nogle fugt sheet-masker eller ekstra af din fugt serum.


Kontakt Klinikken

Du er ogsü meget velkommen til at besøge eller kontakte os pü følgende info, hvis du har spørgsmül vedr. Cupping Ansigtsbehandling.

Holistic Beauty

Ny Østergade 5, 2 sal

1101 København K

+45 31 31 10 03

info@holisticbeauty.dk

Bestil behandling

Hudspecialister

Vores team bestĂĽr af erfarne hudspecialister, der forstĂĽr din huds unikke behov.

Høj kvalitet

Vi bruger kun de bedste produkter og teknologier til vores behandlinger.

Kundetilfredshed

Vi strÌber efter at opnü høj kundetilfredshed og synlige resultater.