Cupping er en ældgammel behandlingsmetode som bliver brugt til at styrke vævet og øge blodgennemstrømningen. Med en Cupping Ansigtsbehandling vækkes huden til live på en skånsom og naturlig måde, der giver fornyet glød og vitalitet.

Detox Facial med cupping Ansigtsbehandling 755 DKK 

Detox Facial med cupping Ansigtsbehandling har en behandlingstid på ca. 50 minutter.

BOOK TID TIL CUPPING ANSIGTSBEHANDLING HER

Fordele ved Cupping Ansigtsbehandling

Rynker, slap hud og andre aldringstegn kommer både af dårligt blodomløb, tab af elasticitet samt brugen af musklerne i ansigtet. Cupping er en ældgammel behandlingsmetode, der styrker kropsvævet og øger blodgennemstrømingen gennem huden. En Cupping Ansigtsbehandling har dermed mange healende egenskaber og afhjælper blandt andet muskelspændinger i ansigtet og hjælper med fjerne affaldsstoffer ud gennem lymfebanerne. Med en Cupping Ansigtsbehandling vækkes huden til live på en skånsom og naturlig måde, der kan gøre underværker for din hud og virker opstrammende og foryngende.

Add Ons til Cupping Ansigtsbehandling

Add on - Ansigts-, hals-, nakke- og hovedbundsmassage DKK 195

Add on - Gua Sha Massage DKK 195

Add on – Indvendig / Udvendig Mundmassage DKK 195

Indvendig/udvendig mundmassage add on inkluderer formning af kæbelinjen og mini ansigtsløft indefra og ud. Mund og kæbemassage gavner både dit helbred og hjælper med at forme dit ansigt. Når du masserer dine ansigts-, mund- og kæbemuskler fjerner du stress og spændinger og forbedrer konturerne i dit ansigt. Samtidig vil dit lymfesystem gå i gang med at arbejde, hvilket holder kroppen fri fra toxiner og frigører ophobninger af væske. Derudover vil dit blodomløb forbedres væsentligt, og ved at stimulere ansigtsmusklerne med massage bliver effekten som et mini ansigtsløft. 

Alle Add Ons har en behandlingstid på 15 minutter.

BOOK TID TIL CUPPING ANSIGTSBEHANDLING MED ADD ONS HER 

OBS. 

Når du vælger en målrettet ansigtsbehandling, har din behandler sit fokus på det resultat du ønsker at opnå. 

Du kan selv have en idé om, hvilken type ansigtsbehandling du mener at have brug for, men vi vil, i nogle tilfælde, guide dig til en anden ansigtsbehandling. Vi vil nemlig altid rådgive dig om din huds udfordringer og hvilken type behandling, der vil gavne dig bedst muligt ud fra din huds tilstand lige nu, samt dit ønskede resultat. Vi tager din hud og din hud tilstand meget alvorligt, og behandler den altid med stor professionalisme uanset hvilken type ansigtsbehandling vi udfører og hvilke produkter, samt eventuelle maskiner, vi bruger under dine ansigtsbehandlinger. 

Vi guider dig igennem din behandlingsproces, og sætter dig grundigt ind i din huds udfordringer. Vi anbefaler altid den rette hjemmepleje og hvilke ingredienser din hud har brug for. Uanset om du ønsker at købe produkter eller ej, er det vores ansvar at forklare og guide dig igennem hvilke ingredienser, der vil gavne dig derhjemme, sådan at du kan opnå det bedste resultat. Alt noteres under din profil, sådan at vi altid kan gå tilbage og se, hvad din behandler har anbefalet dig. 

Alt afhængig af din huds tilstand og hvilken type ansigtsbehandling du får, skal du altid forvente en helingsperiode. Nogle gange kortere eller længere end andre. Fx kan din hud begynde at skalle meget 24 - 48 timer efter din behandling. Dette afhænger af hvilken typer syrer, der bliver brugt under behandlingen og det kan efterlade nogle små mærker, som selvfølgelig forsvinder igen. Det er alt sammen en del af helingen, så bliv ikke forskrækket hvis det sker. Skulle det ske, bliver du guidet af din behandler om, hvad du selv kan gøre.

HVIS DU SKAL TIL ET STØRRE EVENT
Efter en grundig dybderens vil huden også have brug for nogle dages heling, før man føler at det hele bare spiller igen. Derfor er det super vigtigt, at du husker at informere din behandler hvis du har et stort event eller andet stort arrangement i den nærmeste fremtid, som vi skal tage højde for. 

Vi anbefaler at behandlingen altid lægges ca. 1 uge til 10 dage inden dit event, hvis du er ny kunde. 

TIP
For en hurtigere og flottere heling og behandlingsresultat, er det altid godt at du giver huden ekstra meget fugt op til din behandling. Start gerne 48-72 timer inden. Brug gerne nogle fugt sheet-masker eller ekstra af din fugt serum.

Se hvordan en Cupping Ansigtsbehandling foregår her: 

Kontakt Klinikken

Du er også meget velkommen til at besøge eller kontakte os på følgende info, hvis du har spørgsmål vedr. Cupping Ansigtsbehandling.

Holistic Beauty
Ny Østergade 5, 2 sal
1101 København K
+45 31 31 10 03
info@holisticbeauty.dk