Velkommen til HolisticBeauty

Oxygenlift ansigtsbehandling

Book behandlingen

Oxygenlift ansigtsbehandling

Hvad er Oxygenlift ansigtsbehandling?


Oxygenlift ansigtsbehandling er en fantastisk behandling til livløs og trist hud, der trænger til glød, vitalitet og et fugtboost.

Oxygenlift ansigtsbehandling hjælper også mod fine linjer og begyndende rynker, løfter huden og virker opstrammende. Oxygenlift ansigtsbehandling er også til dig, der har brug for en lindrende behandling, da Oxygenlift har en beroligende effekt på huden. Det er en behandling, der føles nærende, let og kølende på huden.

Hos Holistic Beauty anvender vi et apparat, der arbejder med 90% komprimeret ilt, som indsluser det aktive produkt samt ingredienser ned i det yderste hudlag.

Denne behandling giver hurtige resultater, da huden øjeblikkeligt bliver mere glansfuld, frisk at se på, samt får masser af fugt.

Oxygenlift ansigtsbehandling er velegnet til alle hudtyper og er en applikation af rent ilt, vitaminer, mineraler, antioxidanter og masser af fugt i form af ren hyaluronsyre.


DKK 865,-


Varighed på Oxygenlift ansigtsbehandling 55 min.


Hvad er fordelene ved en Oxygenlift ansigtsbehandling?- En hurtig glow behandling

- Huden ser øjeblikkeligt friskere, yngre og glattere ud

- Stabiliserer fugtbalance

- Hudens elasticitet og hudstruktur forbedres

- Fine linjer og begyndende rynker reduceres

- Beroliget hudbarriere

- Genopliver den triste og tørre vinterhudOBS:Når du vælger en målrettet ansigtsbehandling, har din behandler fokus på det resultat, som du ønsker at opnå. 

Du kan selv have en idé om, hvilken type behandling du mener at have brug for, men vi vil, i nogle tilfælde, guide dig til en anden behandling. Vi vil nemlig altid rådgive dig om din huds udfordringer og hvilken type behandling, der vil gavne dig bedst muligt ud fra din huds tilstand lige nu samt dit ønskede resultat.

Vi tager din hud og din hudtilstand meget alvorligt og behandler den altid med stor professionalisme, uanset hvilken type behandling vi udfører, og hvilke produkter, samt eventuelle maskiner, vi bruger under dine behandlinger. Vi guider dig igennem din behandlingsproces og sætter dig grundigt ind i din huds udfordringer. Vi anbefaler altid den rette hjemmepleje, og hvilke ingredienser din hud har brug for.

Uanset om du ønsker at købe produkter eller ej, er det vores ansvar at forklare og guide dig igennem hvilke ingredienser, der vil gavne dig derhjemme, sådan at du kan opnå det bedste resultat.

Alt noteres under din profil, således at vi altid kan gå tilbage og se, hvad din behandler har anbefalet dig.Alt afhængig af din huds tilstand og hvilken type behandling du får, skal du altid forvente en helingsperiode. Nogle gange kortere eller længere end andre. Eksempelvis kan din hud begynde at skalle meget 24-48 timer efter din behandling.

Dette afhænger af hvilken type syre, der bliver brugt under behandlingen, og det kan efterlade nogle små mærker, som selvfølgelig forsvinder igen.

Det er alt sammen en del af helingen, så bliv ikke forskrækket hvis det sker. Skulle det ske, bliver du guidet af din behandler om, hvad du selv kan gøre. For en hurtigere og flottere heling og behandlingsresultat er det altid godt, at du giver huden ekstra meget fugt op til din behandling. Start gerne 48-72 timer inden. Brug gerne nogle fugt sheetmasker eller ekstra af din fugtserum.Kontakt klinikken:Du er også meget velkommen til at besøge eller kontakte os på følgende info, hvis du har nogle spørgsmål vedr. Oxygenlift ansigtsbehandling:Holistic Beauty

Ny Østergade 5, 2 sal

1101 København K

+45 31 31 10 03

info@holisticbeauty.dkBook tid til Oxygenlift ansigtsbehandling her.Bestil behandling

Hudspecialister

Vores team består af erfarne hudspecialister, der forstår din huds unikke behov.

Høj kvalitet

Vi bruger kun de bedste produkter og teknologier til vores behandlinger.

Kundetilfredshed

Vi stræber efter at opnå høj kundetilfredshed og synlige resultater.