Med oxygenlift genopleves den triste og tørre vinterhud. Denne behandling reducerer rynker, løfter og strammer op i huden, men vigtigst af alt giver den huden en helt ny glød og masser af vitalitet og fugt. 

Denne ansigtsbehandling blev først populær af "Vogue" lady selv, Madonna.  Oxygenlift behandlingen, også kaldet Madonnabehandling, er udviklet af Madonnas personlige kosmetolog, Michelle Perch.

Behandlingen er helt uden kemikalier eller kirurgi, og i følge Michelle Perch er det den eneste behandling, der har en øjeblikkelig effekt på huden.

Oxygenlift er velegnet til alle hudtyper og er en applikation af rent ilt, vitaminer, mineraler, antioxidanter og masser af fugt i form af ren hyaluronsyre. 

Nogle af skønhedsfordelene er et øjeblikkeligt løftet, glattere og friskere udseende, og den øger kollagen- og elastinproduktionen, som holder huden fast og tæt.

* Huden ser yngre og friskere ud og føles glat
* Fugtighedsbalancen i huden genoprettes
* Huden er fyldt med liv, vitalitet og udstråling
* Hudens elasticitet og struktur forbedres
* Fine linjer og rynker er synligt reduceret

Man ved i dag, at oxygenlift er gavnlig og virker helende på huden. Behandlingen holder huden ung, giver ny vitalitet og små rynker og linjer udviskes. Huden føles glat, frisk, spændstig og fuld af fugtighed. Giver et hurtigt og synligt markant løft til huden.

Denne behandling inkluderer hudanalyse, dobbelt afrensening, diamantslibning eller enzym peeling, oxygenlift med maskine (vi bruger en serum efter din huds behov), øjencreme og afsluttes med dagcreme og solcreme. 

Oxygenlift 

Juniorbehandler DKK 699,-
Masterbehandler DKK 799,-
Direktør og Underviser DKK 949,-

Oxygenlift behandling har en behandlingstid på 45 minutter.

BOOK TID TIL OXYGENLIFT HER