Med en Oxygenlift Ansigtsbehandling genopleves trist og kedelig hud. Oxygenlift, også kaldet Madonna-behandlingen, er udviklet af Madonnas personlige kosmetolog Michelle Perch. Ansigtsbehandlingen er helt uden kemikalier eller kirurgi og, i følge Michelle Perch, er det den eneste behandling, der har en øjeblikkelig effekt på hudens udsende. En Oxygenlift Ansigtsbehandling reducerer rynker, løfter og strammer huden op, men vigtigst af alt giver den huden ny glød og masser af vitalitet og fugt. 

Oxygenlift Ansigtsbehandling:
Masterbehandler DKK 845
Juniorbehandler DKK 745

Oxygenlift behandling har en behandlingstid på 45 minutter.

BOOK TID TIL OXYGENLIFT ANSIGTSBEHANDLING HER

Fordele ved Oxygenlift Ansigtsbehandling

Oxygenlift Ansigtsbehandling inkluderer hudanalyse, dobbelt afrensening, diamantslibning eller enzym peeling, oxygenlift med maskine (vi bruger en serum efter din huds behov), øjencreme og afsluttes med dagcreme og solcreme. 

Oxygenlift Ansigtsbehandling er velegnet til alle hudtyper og er en applikation af rent ilt, vitaminer, mineraler, antioxidanter og masser af fugt i form af ren hyaluronsyre. Oxygen er gavnlig og virker helende på huden. Behandlingen holder huden ung, giver ny vitalitet og små rynker og linjer udviskes. Huden føles glat, frisk, spændstig og fuld af fugtighed og giver et hurtigt og synligt markant løft til huden.

Oxygenlift Ansigtsbehandling hjælper til, at: 

- Huden ser yngre og friskere ud og føles glattere
- Fugtighedsbalancen i huden genoprettes
- Huden er fyldt med liv, vitalitet og udstråling
- Hudens elasticitet og struktur forbedres
- Fine linjer og rynker synligt reduceres
- Øger hudens kollagen- og elastinproduktion.

Add Ons til Oxygenlift Ansigtsbehandling

Add on – Cupping Massage DKK 195

Add on - Ansigts-, hals-, nakke- og hovedbundsmassage DKK 195

Add on - Gua Sha Massage DKK 195

Add on – Indvendig / Udvendig Mundmassage DKK 195

Indvendig/udvendig mundmassage add on inkluderer formning af kæbelinjen og mini ansigtsløft indefra og ud. Mund og kæbemassage gavner både dit helbred og hjælper med at forme dit ansigt. Når du masserer dine ansigts-, mund- og kæbemuskler fjerner du stress og spændinger og forbedrer konturerne i dit ansigt. Samtidig vil dit lymfesystem gå i gang med at arbejde, hvilket holder kroppen fri fra toxiner og frigører ophobninger af væske. Derudover vil dit blodomløb forbedres væsentligt, og ved at stimulere ansigtsmusklerne med massage bliver effekten som et mini ansigtsløft. 

Alle Add Ons har en behandlingstid på 15 minutter.

BOOK TID TIL OXYGENLIFT ANSIGTSBEHANDLING MED ADD ONS HER 

OBS. 

Når du vælger en målrettet ansigtsbehandling, har din behandler sit fokus på det resultat du ønsker at opnå. 

Du kan selv have en idé om, hvilken type behandling du mener at have brug for, men vi vil, i nogle tilfælde, guide dig til en anden behandling. Vi vil nemlig altid rådgive dig om din huds udfordringer og hvilken type behandling, der vil gavne dig bedst muligt ud fra din huds tilstand lige nu, samt dit ønskede resultat. Vi tager din hud og din hud tilstand meget alvorligt, og behandler den altid med stor professionalisme uanset hvilken type behandling vi udfører og hvilke produkter, samt eventuelle maskiner, vi bruger under dine behandlinger. 

Vi guider dig igennem din behandlingsproces, og sætter dig grundigt ind i din huds udfordringer. Vi anbefaler altid den rette hjemmepleje og hvilke ingredienser din hud har brug for. Uanset om du ønsker at købe produkter eller ej, er det vores ansvar at forklare og guide dig igennem hvilke ingredienser, der vil gavne dig derhjemme, sådan at du kan opnå det bedste resultat. Alt noteres under din profil, sådan at vi altid kan gå tilbage og se, hvad din behandler har anbefalet dig. 

Alt afhængig af din huds tilstand og hvilken type behandling du får, skal du altid forvente en helingsperiode. Nogle gange kortere eller længere end andre. Fx kan din hud begynde at skalle meget 24 - 48 timer efter din behandling. Dette afhænger af hvilken typer syrer, der bliver brugt under behandlingen og det kan efterlade nogle små mærker, som selvfølgelig forsvinder igen. Det er alt sammen en del af helingen, så bliv ikke forskrækket hvis det sker. Skulle det ske, bliver du guidet af din behandler om, hvad du selv kan gøre.

HVIS DU SKAL TIL ET STØRRE EVENT
Efter en grundig dybderens vil huden også have brug for nogle dages heling, før man føler at det hele bare spiller igen. Derfor er det super vigtigt, at du husker at informere din behandler hvis du har et stort event eller andet stort arrangement i den nærmeste fremtid, som vi skal tage højde for. 

Vi anbefaler at behandlingen altid lægges ca. 1 uge til 10 dage inden dit event, hvis du er ny kunde. 

TIP
For en hurtigere og flottere heling og behandlingsresultat, er det altid godt at du giver huden ekstra meget fugt op til din behandling. Start gerne 48-72 timer inden. Brug gerne nogle fugt sheet-masker eller ekstra af din fugt serum.

Se her, hvordan en Oxygenlift Ansigtsbehandling kan foregå hos i klinikken hos Holistic Beauty

Kontakt Klinikken

Du er ogå meget velkommen til at besøge eller kontakte os på følgende info, hvis du har spørgsmål vedr. Oxygenlift Ansigtsbehandling:

Holistic Beauty
Ny Østergade 5, 2 sal
1101 København K
+45 31 31 10 03
info@holisticbeauty.dk