BEHANDLINGER

- MÆRK EFTER, HVAD DU OG DIN HUD HAR BRUG FOR

Bryn & Vipper

Hos Holistic Beauty tilbyder vi lang række behandlinger målrettet Bryn og Vipper, udført af vores dygtige og profesionelle bryn- og vippeteknikere. Vi sætter en ære i skabe bryn og vipper, der stemmer overens med dine ønsker og behov, og som opretholder et højt professionelt niveau. Derfor er god kommunikation nøgleord i vores bryn- og vippebehandlinger, og vi starter altid ud med en indledende snak om, hvilket resultat du ønsker og vejleder dig i forhold til form og farve. På den måde opnår du det bedst mulige resultat, der klæder dig og dine ansigtstræk bedst. Vi er specialiseret i farvning og formning af bryn og vipper, herunder Lift, Shape og Tint. Se vores bryn og vippe behandlinger herunder:

Bryn- og Vippebehandlinger


Forming & Farvning af Bryn & Vipper -
 DKK 455

Retning & Farvning af Bryn & Vipper har en varighed på ca. 30 min.

Retning & Farvning af Bryn & Vipper inkluderer farvning af dine bryn og vipper, samt tilretning af dine naturlige bryn. Behandlingen giver dig et mørkere og tættere-udseende bryn og mere fyldige og mørke vipper. Retning & Farvning af Bryn & Vippergiver mere udtryk til dit ansigt og rammer dine øjne ind for et mere intenst udtryk, der gør mascara og brynblyanter overflødige.
 
BOOK TID TIL RETNING OG FARVNING AF BRYN & VIPPER HER


Bryn og Vipper Farvning DKK 295

Bryn og Vipper Farvning har en varighed på ca. 20 min.

Bryn og Vipper Farvning inkluderer farvning af dine bryn og vipper. Resultatet er mørkere og mere fyldigt udseende bryn og vipper. Behandlingen rammer dit ansigt ind og fremhæver dine naturlige træk på smukkeste vis.
BOOK TID TIL BRYN OG FARVNING HER


Bryn Formning og Farvning - DKK 385

Behandlingens varighed er ca. 30 min.

BOOK TID TIL Brun Formning og Farvning HER

 

Bryn Formning - DKK 285

Behandlingens varighed er ca. 20 min.

BOOK TID TIL BRYN FORMNING HERBryn Farvning - DKK 185

Behandlingens varighed er ca. 15 min.

Bryn Farvning inkluderer farvning af dine bryn og giver dig et mørkere og mere markeret øjenbryn, og giver dig en oplevelse af bryn med mere fylde og tæthed. 

BOOK TID TIL BRYN FARVNING HER


Mænds Bryn/Retning - DKK 195

Behandlingens varighed er ca. 30 min.

Men's Brow er en behandling, der henvender sig til mænd, der ønsker at få ordnet og trimmet sine bryn. Vores brynteknikere er specialiseret i forming af bryn og udfører behandlingen med pincet for at opnå et naturligt og ens resultat. 

BOOK TID TIL MEN'S BROW HER

 

Lash Lift & Farvning af vipper - DKK 545

Behandlingens varighed er ca. 60 min.

Lash Lift & Farvning af vipper er et naturligt alternativ til eyelash extensions. Lash Lift er et semi-permanent buk af dine egne vipper, der åbner øjnene op og giver dig fornemmelsen af længere vipper, der forbliver bukket. Denne behandling inkluderer farvning af vipper, der gør dine vipper mørkere og giver dig en fornemmelse af længere, tykkere og mørkere vipper. Du kan enddog undgå daglig brug af mascara og vippebukker. Lash Lift & Tint behandligen afsluttes med en nærende keratinbehandling.

Lash Lift and Tint holder i 4-6 uger. Efter behandlingen skal dine vipper have ro i 24 timer, og herefter kan du gøre præcis, som du plejer: gnide dine øjne, bruge mascara (hvis ønsket), bruge olieholdige produkter, cremer, sæbe osv.

BOOK TID TIL LASH LIFT & FARVNING HER


Lash Lift - DKK 455

Behandlingens varighed er ca. 45 min.

Lash Lift er en behandling, der giver dig et naturligt alternativ til eyelash extensions og falske øjenvipper. Lash Lift er et semi-permanent buk af dine egne vipper, der giver fornemmelsen af mere åbne og vågne øjne og følelsen af længere og tykkere vipper, der forbliver bukket. Efter behandligen kan du undgå den daglige brug af vippebukker. 

Lash Lift holder i 4-6 uger. Efter behandlingen skal dine vipper have ro i 24 timer, og herefter kan du gøre præcis, som du plejer: gnide dine øjne, bruge mascara (hvis ønsket), bruge olieholdige produkter, cremer, sæbe osv.

BOOK TID TIL LASH LIFT HER


Vipper - Farvning DKK 185

Behandlingens varighed er ca. 15 min.

Vipper Farvning behandlingen inkluderer farvning af dine vipper, der giver et mørkere og mere markeret resultat og fornemmelsen af længere og tykkere vipper. Lash Tint åbner op for din øjne og rammer dem ind for et mere intenst udtryk.

BOOK TID TIL LASH TINT HER

Brow Lamination DKK 445

Behandlingens varighed er ca. 60 min.

 

Kontakt Klinikken

Du er ogå meget velkommen til at besøge eller kontakte os på følgende info, hvis du har spørgsmål vedr. vores bryn- og vippebehandlinger: 

Holistic Beauty
Ny Østergade 5, 2 sal
1101 København K
+45 31 31 10 03
info@holisticbeauty.dk

BOOK ONLINE