Hos Holistic Beauty tilbyder vi lang række behandlinger målrettet Bryn og Vipper, udført af vores dygtige og profesionelle bryn- og vippeteknikere. Vi sætter en ære i skabe bryn og vipper, der stemmer overens med dine ønsker og behov, og som opretholder et højt professionelt niveau. Derfor er god kommunikation nøgleord i vores bryn- og vippebehandlinger, og vi starter altid ud med en indledende snak om, hvilket resultat du ønsker og vejleder dig i forhold til form og farve. På den måde opnår du det bedst mulige resultat, der klæder dig og dine ansigtstræk bedst. Vi er specialiseret i farvning og formning af bryn og vipper, herunder Lift, Shape og Tint. Se vores bryn og vippe behandlinger herunder:

Bryn- og Vippebehandlinger


Retning & Farvning af Bryn & Vipper -
 DKK 395

Retning & Farvning af Bryn & Vipper har en varighed på ca. 30 min.

Retning & Farvning af Bryn & Vipper inkluderer farvning af dine bryn og vipper, samt tilretning af dine naturlige bryn. Behandlingen giver dig et mørkere og tættere-udseende bryn og mere fyldige og mørke vipper. Retning & Farvning af Bryn & Vippergiver mere udtryk til dit ansigt og rammer dine øjne ind for et mere intenst udtryk, der gør mascara og brynblyanter overflødige.
 
BOOK TID TIL RETNING OG FARVNING AF BRYN & VIPPER HER


Brow & Lash Tint - DKK 355

Brow & Lash Tint har en varighed på ca. 15 min.

Brow & Lash Tint inkluderer farvning af dine bryn og vipper. Resultatet er mørkere og mere fyldigt udseende bryn og vipper. Behandlingen rammer dit ansigt ind og fremhæver dine naturlige træk på smukkeste vis.
BOOK TID TIL BROW & LASH TINT HER

Brynbehandlinger


Brow Lift & Shape - DKK 545

Behandlingens varighed er ca. 45 min.

Brow Lift & Shape er en luksuriøs brynbehandling, der giver dine øjenbryn en full-makeover. Brow Lift & Shape inkluderer en indledende konsultation med din bryntekniker, præcisionarbejde med pincet, voksbehandling, farvning af dit bryn, og giver dig et farceagtig bryn. Under denne behandling benyttes der udelukkende produkter med høj kvalitet fra anerkendte mærker, herunder: Anastasia Beverly Hills, Caron Lab og Mac Cosmetics. Vi anbefaler alle førstegangs kunder at starte med denne behandling, hvor vi sammen skaber dit personlige bryn og udvælger den perfekt form og farve til dig.

BOOK TID TIL BROW LIFT & SHAPE HER

Brow Fresh Up (brynvedligeholdelse) - DKK 455

Behandlingens varighed er ca. 30 min.

Brow Fresh Up er en vedligeholdelse af dine bryn og fungerer som en opfølgningsbehandling til din Brow Lift & Shape, hvor vi følger op på din brynfarve- og form. Behandlingen er designet til at bibeholde din forrige behandling i samme tilstand. Vi anbefaler, at du får en Brow Fresh Up (brynvedligeholdelse) behandling 2-4 uger efter din Brow Lift & Shape afhængigt af dit behov for genopfriskning af form og farve. 

Hvis mere end fire uger er passeret efter din Brow Lift & Shape behandling, er Brow Fresh Up (brynvedligeholdelse) ikke længere tilgængelig. 
Brow Fresh Up inkluderer også farvning af brynet.
 
BOOK TID TIL BROW FRESH UP HER


Retning & Farvning af Bryn - DKK 295

Behandlingens varighed er ca. 30 min.

Retning & Farvning af Bryn inkluderer farvning af dine bryn, der giver dig et mørkere og tættere-udseende bryn, samt tilretning af dine naturlige bryn. Resultatet er mere markerede og fyldige øjenbryn.

BOOK TID TIL RETNING OG FARVNING AF BRYN HER


Brow Tint - DKK 185

Behandlingens varighed er ca. 15 min.

Brow Tint inkluderer farvning af dine bryn og giver dig et mørkere og mere markeret øjenbryn, og giver dig en oplevelse af bryn med mere fylde og tæthed. 

BOOK TID TIL BROW TINT HER


Men's Brow - DKK 195

Behandlingens varighed er ca. 30 min.

Men's Brow er en behandling, der henvender sig til mænd, der ønsker at få ordnet og trimmet sine bryn. Vores brynteknikere er specialiseret i forming af bryn og udfører behandlingen med pincet for at opnå et naturligt og ens resultat. 

BOOK TID TIL MEN'S BROW HER

Vippebehandlinger


Lash Lift & Tint 

Masterbehandler DKK 545
Juniorbehandler DKK 495

Behandlingens varighed er ca. 60 min.

Lash Lift & Tint er et naturligt alternativ til eyelash extensions. Lash Lift er et semi-permanent buk af dine egne vipper, der åbner øjnene op og giver dig fornemmelsen af længere vipper, der forbliver bukket. Denne behandling inkluderer farvning af vipper, der gør dine vipper mørkere og giver dig en fornemmelse af længere, tykkere og mørkere vipper. Du kan enddog undgå daglig brug af mascara og vippebukker. Lash Lift & Tint behandligen afsluttes med en nærende keratinbehandling.

Lash Lift and Tint holder i 4-6 uger. Efter behandlingen skal dine vipper have ro i 24 timer, og herefter kan du gøre præcis, som du plejer: gnide dine øjne, bruge mascara (hvis ønsket), bruge olieholdige produkter, cremer, sæbe osv.

BOOK TID TIL LASH LIFT & TINT HER


Lash Lift 

Behandlingens varighed er ca. 45 min.

Masterbehandler DKK 455
Juniorbehandler DKK 395

Lash Lift er en behandling, der giver dig et naturligt alternativ til eyelash extensions og falske øjenvipper. Lash Lift er et semi-permanent buk af dine egne vipper, der giver fornemmelsen af mere åbne og vågne øjne og følelsen af længere og tykkere vipper, der forbliver bukket. Efter behandligen kan du undgå den daglige brug af vippebukker. 

Lash Lift holder i 4-6 uger. Efter behandlingen skal dine vipper have ro i 24 timer, og herefter kan du gøre præcis, som du plejer: gnide dine øjne, bruge mascara (hvis ønsket), bruge olieholdige produkter, cremer, sæbe osv.

BOOK TID TIL LASH LIFT HER


Lash Tint - DKK 185

Behandlingens varighed er ca. 15 min.

Lash Tint behandlingen inkluderer farvning af dine vipper, der giver et mørkere og mere markeret resultat og fornemmelsen af længere og tykkere vipper. Lash Tint åbner op for din øjne og rammer dem ind for et mere intenst udtryk.

BOOK TID TIL LASH TINT HER

Add Ons til Bryn & Vipper


Øjenmaske - DKK 195

Behandlingens varighed er ca. 15 min.

BOOK TID TIL BRYN & VIPPER MED ØJENMASKE HER


Keratin Treatment

Behandlingens varighed er ca. 15 min.

Keratin er et fibrøst protein, der findes naturligt i håret og fungerer som en beskyttende hinde mod fugtighed, den primære årsag til krusning. Over tid mister håret keratin når det udsættes for sol, miljø, styling osv. - hvilket får porøse huller til at udvikle sig (lidt ligesom huller i en vej).

Keratin fungerer i sig selv med hårets porøsitet. Det meste krusede, beskadigede og sammenfiltrede hår skyldes alt for porøst hår. Keratinbehandlinger arbejder på at udfylde hullerne, hvor keratinen er blevet udtømt, så fugtighed bekæmpes, og håret efterlades med et sundere og stærkere udseende. Denne kraftfulde behandling fylder håret med høje koncentrationer af keratin, der trænger gennem hele hårstrukturen og forsegles i hårstrået for at reparere skaden. Dette skærmer for håret for fugtighed, reparerer skader i hårstråene og genopbygger hårets styrke.

BOOK TID TIL BRYN & VIPPER MED KERATIN TREATMENT HER

Se, hvordan en Lash Tint behandling foregår her:Se, hvordan masterbehandler David retter bryn til her:Kontakt Klinikken

Du er ogå meget velkommen til at besøge eller kontakte os på følgende info, hvis du har spørgsmål vedr. vores bryn- og vippebehandlinger: 

Holistic Beauty
Ny Østergade 5, 2 sal
1101 København K
+45 31 31 10 03
info@holisticbeauty.dk