Velkommen til HolisticBeauty

Kemisk Peeling ansigtsbehandling

Book behandlingen

Kemisk Peeling ansigtsbehandling

Hvad er Kemisk Peeling ansigtsbehandling?


En Kemisk Peeling ansigtsbehandling er en dybderensende ansigtsbehandling, der fjerner døde og beskadigede hudceller samt de urenheder, der befinder sig både dybt i porerne og på hudoverfladen. 

En Kemisk Peeling ansigtsbehandling regenererer huden og accelerer cellefornyelsen, hvilket resulterer i en glattere, mere opstrammet hud med mere glød. Ved en Kemisk Peeling ansigtsbehandling behandles der også for ar, pigmentering, solskadet og usund hud som måske har fået en kedelig/grålig hudtone.

Ved en Kemisk Peeling ansigtsbehandling skal man være opmærksom på, at huden vil begynde at skalle efter ca. 48 timer. Huden i ansigtet kan opleves som værende lidt rød og sensitiv efterfølgende, hvorfor ansigtsprodukter kan svie.

Dette er en del af processen, og det er vigtigt, at du har de korrekte hjemmeplejeprodukter for at kunne pleje og fugte din optimalt efter en Kemisk Peeling ansigtsbehandling.DKK 1495


Varighed på Kemisk Peeling ansigtsbehandling 60 min.


Hvad er fordelene ved en Kemisk Peeling ansigtsbehandling?


- Giver fornyet vitalitet og glød

- Fjerner døde hudceller og renser porerne

- Mindsker linjer, rynker, store og grove porer

- Afhjælper røde ar

- Forbedrer pigmentering og solskader

- Afhjælper med at standse inflammerende bylder


OBS:


Når du vælger en målrettet ansigtsbehandling, har din behandler fokus på det resultat, som du ønsker at opnå. 

Du kan selv have en idé om, hvilken type behandling du mener at have brug for, men vi vil, i nogle tilfælde, guide dig til en anden behandling.

Vi vil nemlig altid rådgive dig om din huds udfordringer og hvilken type behandling, der vil gavne dig bedst muligt ud fra din huds tilstand lige nu samt dit ønskede resultat.

Vi tager din hud og din hudtilstand meget alvorligt og behandler den altid med stor professionalisme, uanset hvilken type behandling vi udfører, og hvilke produkter, samt eventuelle maskiner, vi bruger under dine behandlinger. 


Vi guider dig igennem din behandlingsproces og sætter dig grundigt ind i din huds udfordringer. 

Vi anbefaler altid den rette hjemmepleje, og hvilke ingredienser din hud har brug for. Uanset om du ønsker at købe produkter eller ej, er det vores ansvar at forklare og guide dig igennem hvilke ingredienser, der vil gavne dig derhjemme, sådan at du kan opnå det bedste resultat.

Alt noteres under din profil, således at vi altid kan gå tilbage og se, hvad din behandler har anbefalet dig.


Alt afhængig af din huds tilstand og hvilken type behandling du får, skal du altid forvente en helingsperiode. Nogle gange kortere eller længere end andre.

Eksempelvis kan din hud begynde at skalle meget 24-48 timer efter din behandling. Dette afhænger af hvilken type syre, der bliver brugt under behandlingen, og det kan efterlade nogle små mærker, som selvfølgelig forsvinder igen.

Det er alt sammen en del af helingen, så bliv ikke forskrækket hvis det sker. Skulle det ske, bliver du guidet af din behandler om, hvad du selv kan gøre. 


For en hurtigere og flottere heling og behandlingsresultat er det altid godt, at du giver huden ekstra meget fugt op til din behandling. Start gerne 48-72 timer inden. Brug gerne nogle fugtsheetmasker eller ekstra af din fugtserum.


Kontakt klinikken:


Du er også meget velkommen til at besøge eller kontakte os på følgende info, hvis du har nogle spørgsmål vedr. Kemisk Peeling ansigtsbehandling:


Holistic Beauty

Ny Østergade 5, 2 sal

1101 København K

+45 31 31 10 03

info@holisticbeauty.dk


Book tid til Kemisk Peeling ansigtsbehandling her.

Bestil behandling

Hudspecialister

Vores team består af erfarne hudspecialister, der forstår din huds unikke behov.

Høj kvalitet

Vi bruger kun de bedste produkter og teknologier til vores behandlinger.

Kundetilfredshed

Vi stræber efter at opnå høj kundetilfredshed og synlige resultater.