BEHANDLINGER

- MÆRK EFTER, HVAD DU OG DIN HUD HAR BRUG FOR

Kemisk Peeling Ansigtsbehandling

En kemisk peeling er en dybderensende ansigtsbehandling, der fjerner døde og beskadigede hudceller og urenheder, der befinder sig dybt i porerne og på hudoverfladen. En Kemisk Peeling Ansigtsbehandling regenerer huden og accelerer cellefornyelsen, hvilket resulterer i en glattere, mere opstrammet hud med mere glød. Ved en Kemisk Peeling Ansigtsbehandling, behandles der også ar, pigmentering, solskadet og usund hud som måske har fået en kedelig/grålig hudtone.

Kemisk Peeling Ansigtsbehandling: Peptide Resurfacer DKK 1295

Kemisk Peeling Ansigtsbehandling: Primary Pumpkin Peel DKK 1295

Kemisk Peeling Ansigtsbehandling: Glycolsyre Peeling 30% DKK 1295

Kemisk Peeling Ansigtsbehandling: Mangobrite Resurfacer DKK 1295

Kemisk Peeling Ansigtsbehandling: Primary Alpha Peptide Peel DKK 1295

BOOK TID TIL KEMISK PEELING ANSIGTSBEHANDLING HER

Fordele ved Kemisk Peeling Ansigtsbehandling

Kemisk Peeling Ansigtsbehandling har en dybderensende effekt og giver din hud fornyet vitalitet, glød og styrke ved at: 

- Fjerne døde hudceller og rense porerne. 
- Mindske linjer, rynker, store og grove porer
- Afhjælpe røde ar, pigmentering og solskader

Ved en Kemisk Peeling Ansigtsbehandling skal man være opmærksom på, at huden vil begynde at skalle efter ca. 48 timer, er rød og sensitiv efterfølgende produkter kan svie. Dette er en del af processen, og det er vigtigt at du har de korrekte hjemmeplejeprodukter, til at pleje og fugte din hud. 

OBS.

Når du vælger en målrettet ansigtsbehandling, har din behandler sit fokus på det resultat du ønsker at opnå. 

Du kan selv have en idé om, hvilken type behandling du mener at have brug for, men vi vil, i nogle tilfælde, guide dig til en anden behandling. Vi vil nemlig altid rådgive dig om din huds udfordringer og hvilken type behandling, der vil gavne dig bedst muligt ud fra din huds tilstand lige nu, samt dit ønskede resultat. Vi tager din hud og din hud tilstand meget alvorligt, og behandler den altid med stor professionalisme uanset hvilken type behandling vi udfører og hvilke produkter, samt eventuelle maskiner, vi bruger under dine behandlinger. 

Vi guider dig igennem din behandlingsproces, og sætter dig grundigt ind i din huds udfordringer. Vi anbefaler altid den rette hjemmepleje og hvilke ingredienser din hud har brug for. Uanset om du ønsker at købe produkter eller ej, er det vores ansvar at forklare og guide dig igennem hvilke ingredienser, der vil gavne dig derhjemme, sådan at du kan opnå det bedste resultat. Alt noteres under din profil, sådan at vi altid kan gå tilbage og se, hvad din behandler har anbefalet dig. 

Alt afhængig af din huds tilstand og hvilken type behandling du får, skal du altid forvente en helingsperiode. Nogle gange kortere eller længere end andre. Fx kan din hud begynde at skalle meget 24 - 48 timer efter din behandling. Dette afhænger af hvilken typer syrer, der bliver brugt under behandlingen og det kan efterlade nogle små mærker, som selvfølgelig forsvinder igen. Det er alt sammen en del af helingen, så bliv ikke forskrækket hvis det sker. Skulle det ske, bliver du guidet af din behandler om, hvad du selv kan gøre.

HVIS DU SKAL TIL ET STØRRE EVENT
Efter en grundig dybderens vil huden også have brug for nogle dages heling, før man føler at det hele bare spiller igen. Derfor er det super vigtigt, at du husker at informere din behandler hvis du har et stort event eller andet stort arrangement i den nærmeste fremtid, som vi skal tage højde for. 

Vi anbefaler at behandlingen altid lægges ca. 1 uge til 10 dage inden dit event, hvis du er ny kunde. 

TIP
For en hurtigere og flottere heling og behandlingsresultat, er det altid godt at du giver huden ekstra meget fugt op til din behandling. Start gerne 48-72 timer inden. Brug gerne nogle fugt sheet-masker eller ekstra af din fugt serum.

Kontakt Klinikken

Du er ogå meget velkommen til at besøge eller kontakte os på følgende info, hvis du har nogle spørgsmål til Kemisk Peeling Ansigtsbehandling:

Holistic Beauty
Ny Østergade 5, 2 sal
1101 København K
+45 31 31 10 03
info@holisticbeauty.dk

BOOK ONLINE