Velkommen til HolisticBeauty

Fitness Ansigtsbehandling

Book behandlingen

Fitness Ansigtsbehandling

Fitness Ansigtsbehandling

En Fitness Ansigtsbehandling er en mund- og kæbemassage, der både gavner dit helbred og hjælper med at forme dit ansigt. Ansigtsbehandlingen fungerer som en træning af ansigtet, der former kæbelinje og løfter ansigtet indefra og ud. 

Fitness Ansigtsbehandling - inde i mund massage 755 DKK 

BOOK TID TIL FITNESS ANSIGTSBEHANDLING HER

Fordele ved Fitness Ansigtsbehandling:

En Fitness Ansigtsbehandling er en unik træning af ansigtet, der udføres ved at massere mund- og kæbe og giver ansigtet et synligt løft.

Fitness Ansigtsbehandling hjælper til, at: 

- Styrke dit helbred- Forme dit ansigt og opstramme konturerne i dit ansigt - Fjerne stress og spændinger - Aktivere lymfesystemet og fjerne toxiner - Frigøre ophobning af væske - Forbedre blodomløbet i ansigtet og stimulerer og løfter ansigtsmusklerne

Vi bruger altid handsker, når vi udfører en Fitness Ansigtsbehandling.

OBS. Når du vælger en målrettet ansigtsbehandling, har din behandler sit fokus på det resultat du ønsker at opnå. 

Du kan selv have en idé om, hvilken type ansigtsbehandling du mener at have brug for, men vi vil, i nogle tilfælde, guide dig til en anden ansigtsbehandling.

Vi vil nemlig altid rådgive dig om din huds udfordringer og hvilken type behandling, der vil gavne dig bedst muligt ud fra din huds tilstand lige nu, samt dit ønskede resultat.

Vi tager din hud og din hud tilstand meget alvorligt, og behandler den altid med stor professionalisme uanset hvilken type ansigtsbehandling vi udfører og hvilke produkter, samt eventuelle maskiner, vi bruger under dine ansigtsbehandlinger. 

Vi guider dig igennem din behandlingsproces, og sætter dig grundigt ind i din huds udfordringer. Vi anbefaler altid den rette hjemmepleje og hvilke ingredienser din hud har brug for.

Uanset om du ønsker at købe produkter eller ej, er det vores ansvar at forklare og guide dig igennem hvilke ingredienser, der vil gavne dig derhjemme, sådan at du kan opnå det bedste resultat.

Alt noteres under din profil, sådan at vi altid kan gå tilbage og se, hvad din behandler har anbefalet dig.  Alt afhængig af din huds tilstand og hvilken type ansigtsbehandling du får, skal du altid forvente en helingsperiode.

Nogle gange kortere eller længere end andre. Fx kan din hud begynde at skalle meget 24 - 48 timer efter din behandling.

Dette afhænger af hvilken typer syrer, der bliver brugt under behandlingen og det kan efterlade nogle små mærker, som selvfølgelig forsvinder igen.

Det er alt sammen en del af helingen, så bliv ikke forskrækket hvis det sker. Skulle det ske, bliver du guidet af din behandler om, hvad du selv kan gøre.

HVIS DU SKAL TIL ET STØRRE EVENT

Efter en grundig dybderens vil huden også have brug for nogle dages heling, før man føler at det hele bare spiller igen.

Derfor er det super vigtigt, at du husker at informere din behandler hvis du har et stort event eller andet stort arrangement i den nærmeste fremtid, som vi skal tage højde for. 

Vi anbefaler at behandlingen altid lægges ca. 1 uge til 10 dage inden dit event, hvis du er ny kunde. 

TIP: For en hurtigere og flottere heling og behandlingsresultat, er det altid godt at du giver huden ekstra meget fugt op til din behandling. Start gerne 48-72 timer inden.

Brug gerne nogle fugt sheet-masker eller ekstra af din fugt serum.

Kontakt Klinikken

Du er også meget velkommen til at besøge eller kontakte os på følgende info, hvis du har spørgsmål vedr. Fitness Ansigtsbehandling.

Holistic BeautyNy Østergade 5, 2 sal 1101 København K +45 31 31 10 03 info@holisticbeauty.dk

Bestil behandling
Pris

755


+45.000 Avancerede behandlinger er blevet udført
Bedømt til 4,2 / 5 baseret på 38 anmeldelser

Hudspecialister

Vores team består af erfarne hudspecialister, der forstår din huds unikke behov.

Høj kvalitet

Vi bruger kun de bedste produkter og teknologier til vores behandlinger.

Kundetilfredshed

Vi stræber efter at opnå høj kundetilfredshed og synlige resultater.