Velkommen til HolisticBeauty

Gua Sha Ansigtsbehandling

Book behandlingen

Gua Sha Ansigtsbehandling

En Gua Sha Ansigtsbehandling øger blodcirkulationen i ansigtet med op til 400% og mindsker synligheden af rynker.

Gua betyder at skrabe, og Sha betyder røde pletter. Gua Sha stammer fra Kina og er en tusind år gammel teknik, hvor man skraber på huden for at fjerne gift- og affaldsstoffer samt spændinger og smerter. 

Gua Sha er en væsentlig del af traditionel kinesisk medicinsk behandling og er en særdeles effektiv holistisk behandlingsform.

Crystal ansigtsbehandling med gua sha og krystalrullemassage 755 DKK 

BOOK TID TIL GUA SHA ANSIGTSBEHANDLING HER

Fordele ved Gua Sha Ansigtsbehandling

Rynker, slap hud og andre alderstegn kommer af dårligt blodomløb, tab af elasticitet samt brugen af musklerne i ansigtet og når vi er stressede tager kroppen blodcirkulationen væk fra huden og ind i vores muskler, hvilket betyder at vores hud ældes.

En Gua Sha øger blodcirkulationen på det sted, hvor du anvender redskabet med op til 400 %. Den øgede blodcirkulation i ansigtet medfører en øget afgiftningsproces, der giver fornyet energi og glød til din hud og skrabene styrker kollagendannelsen i huden, hvilket styrker hudens smidighed og mindsker synligheden af rynker, hvilket gør en Gua Sha Ansigtsbehandling til en yderst effektiv anti-age behandling af ansigtet. 

Gua Sha er desuden ikke kun en mirakelmager for din hud, men også for en lang række kroniske sygdomme såsom svimmelhed, migræne, spændningshovedpine, stress etc.

BOOK TID TIL GUA SHA ANSIGTSBEHANDLING HER.

OBS. 

Når du vælger en målrettet ansigtsbehandling, har din behandler sit fokus på det resultat du ønsker at opnå. 

Du kan selv have en idé om, hvilken type ansigtsbehandling du mener at have brug for, men vi vil, i nogle tilfælde, guide dig til en anden ansigtsbehandling. Vi vil nemlig altid rådgive dig om din huds udfordringer og hvilken type behandling, der vil gavne dig bedst muligt ud fra din huds tilstand lige nu, samt dit ønskede resultat.

Vi tager din hud og din hud tilstand meget alvorligt, og behandler den altid med stor professionalisme uanset hvilken type ansigtsbehandling vi udfører og hvilke produkter, samt eventuelle maskiner, vi bruger under dine ansigtsbehandlinger. 

Vi guider dig igennem din behandlingsproces, og sætter dig grundigt ind i din huds udfordringer. Vi anbefaler altid den rette hjemmepleje og hvilke ingredienser din hud har brug for.

Uanset om du ønsker at købe produkter eller ej, er det vores ansvar at forklare og guide dig igennem hvilke ingredienser, der vil gavne dig derhjemme, sådan at du kan opnå det bedste resultat.

Alt noteres under din profil, sådan at vi altid kan gå tilbage og se, hvad din behandler har anbefalet dig. 

Alt afhængig af din huds tilstand og hvilken type ansigtsbehandling du får, skal du altid forvente en helingsperiode.

Nogle gange kortere eller længere end andre. Fx kan din hud begynde at skalle meget 24 - 48 timer efter din behandling. Dette afhænger af hvilken typer syrer, der bliver brugt under behandlingen og det kan efterlade nogle små mærker, som selvfølgelig forsvinder igen. Det er alt sammen en del af helingen, så bliv ikke forskrækket hvis det sker.

Skulle det ske, bliver du guidet af din behandler om, hvad du selv kan gøre.

HVIS DU SKAL TIL ET STØRRE EVENT

Efter en grundig dybderens vil huden også have brug for nogle dages heling, før man føler at det hele bare spiller igen.

Derfor er det super vigtigt, at du husker at informere din behandler hvis du har et stort event eller andet stort arrangement i den nærmeste fremtid, som vi skal tage højde for. 

Vi anbefaler at behandlingen altid lægges ca. 1 uge til 10 dage inden dit event, hvis du er ny kunde. 

TIP

For en hurtigere og flottere heling og behandlingsresultat, er det altid godt at du giver huden ekstra meget fugt op til din behandling. Start gerne 48-72 timer inden. Brug gerne nogle fugt sheet-masker eller ekstra af din fugt serum.

Kontakt Klinikken

Du er også meget velkommen til at besøge eller kontakte os på følgende info, hvis du har spørgsmål vedr. Gua Sha Ansigtsbehandling.

Holistic Beauty

Ny Østergade 5, 2 sal

1101 København K

+45 31 31 10 03

info@holisticbeauty.dk

Bestil behandling

+45.000 Avancerede behandlinger er blevet udført
Bedømt til 4,2 / 5 baseret på 38 anmeldelser

Hudspecialister

Vores team består af erfarne hudspecialister, der forstår din huds unikke behov.

Høj kvalitet

Vi bruger kun de bedste produkter og teknologier til vores behandlinger.

Kundetilfredshed

Vi stræber efter at opnå høj kundetilfredshed og synlige resultater.