Velkommen til HolisticBeauty

Gua Sha Ansigtsbehandling

Book behandlingen

Gua Sha Ansigtsbehandling

En Gua Sha Ansigtsbehandling øger blodcirkulationen i ansigtet med op til 400% og mindsker synligheden af rynker.

Gua betyder at skrabe, og Sha betyder røde pletter. Gua Sha stammer fra Kina og er en tusind ür gammel teknik, hvor man skraber pü huden for at fjerne gift- og affaldsstoffer samt spÌndinger og smerter. 

Gua Sha er en vĂŚsentlig del af traditionel kinesisk medicinsk behandling og er en sĂŚrdeles effektiv holistisk behandlingsform.

Crystal ansigtsbehandling med gua sha og krystalrullemassage 755 DKK 

BOOK TID TIL GUA SHA ANSIGTSBEHANDLING HER


Fordele ved Gua Sha Ansigtsbehandling


Rynker, slap hud og andre alderstegn kommer af dürligt blodomløb, tab af elasticitet samt brugen af musklerne i ansigtet og nür vi er stressede tager kroppen blodcirkulationen vÌk fra huden og ind i vores muskler, hvilket betyder at vores hud Ìldes.

En Gua Sha øger blodcirkulationen pü det sted, hvor du anvender redskabet med op til 400 %. Den øgede blodcirkulation i ansigtet medfører en øget afgiftningsproces, der giver fornyet energi og glød til din hud og skrabene styrker kollagendannelsen i huden, hvilket styrker hudens smidighed og mindsker synligheden af rynker, hvilket gør en Gua Sha Ansigtsbehandling til en yderst effektiv anti-age behandling af ansigtet. 

Gua Sha er desuden ikke kun en mirakelmager for din hud, men ogsĂĽ for en lang rĂŚkke kroniske sygdomme sĂĽsom svimmelhed, migrĂŚne, spĂŚndningshovedpine, stress etc.


BOOK TID TIL GUA SHA ANSIGTSBEHANDLING HER.OBS. 

Nür du vÌlger en mülrettet ansigtsbehandling, har din behandler sit fokus pü det resultat du ønsker at opnü. 

Du kan selv have en idÊ om, hvilken type ansigtsbehandling du mener at have brug for, men vi vil, i nogle tilfÌlde, guide dig til en anden ansigtsbehandling. Vi vil nemlig altid rüdgive dig om din huds udfordringer og hvilken type behandling, der vil gavne dig bedst muligt ud fra din huds tilstand lige nu, samt dit ønskede resultat.

Vi tager din hud og din hud tilstand meget alvorligt, og behandler den altid med stor professionalisme uanset hvilken type ansigtsbehandling vi udfører og hvilke produkter, samt eventuelle maskiner, vi bruger under dine ansigtsbehandlinger. 

Vi guider dig igennem din behandlingsproces, og sÌtter dig grundigt ind i din huds udfordringer. Vi anbefaler altid den rette hjemmepleje og hvilke ingredienser din hud har brug for.

Uanset om du ønsker at købe produkter eller ej, er det vores ansvar at forklare og guide dig igennem hvilke ingredienser, der vil gavne dig derhjemme, südan at du kan opnü det bedste resultat.

Alt noteres under din profil, südan at vi altid kan gü tilbage og se, hvad din behandler har anbefalet dig. 

Alt afhĂŚngig af din huds tilstand og hvilken type ansigtsbehandling du fĂĽr, skal du altid forvente en helingsperiode.

Nogle gange kortere eller lÌngere end andre. Fx kan din hud begynde at skalle meget 24 - 48 timer efter din behandling. Dette afhÌnger af hvilken typer syrer, der bliver brugt under behandlingen og det kan efterlade nogle smü mÌrker, som selvfølgelig forsvinder igen. Det er alt sammen en del af helingen, sü bliv ikke forskrÌkket hvis det sker.

Skulle det ske, bliver du guidet af din behandler om, hvad du selv kan gøre.


HVIS DU SKAL TIL ET STØRRE EVENT

Efter en grundig dybderens vil huden ogsü have brug for nogle dages heling, før man føler at det hele bare spiller igen.

Derfor er det super vigtigt, at du husker at informere din behandler hvis du har et stort event eller andet stort arrangement i den nÌrmeste fremtid, som vi skal tage højde for. 

Vi anbefaler at behandlingen altid lÌgges ca. 1 uge til 10 dage inden dit event, hvis du er ny kunde. 


TIP

For en hurtigere og flottere heling og behandlingsresultat, er det altid godt at du giver huden ekstra meget fugt op til din behandling. Start gerne 48-72 timer inden. Brug gerne nogle fugt sheet-masker eller ekstra af din fugt serum.


Kontakt Klinikken

Du er ogsü meget velkommen til at besøge eller kontakte os pü følgende info, hvis du har spørgsmül vedr. Gua Sha Ansigtsbehandling.

Holistic Beauty

Ny Østergade 5, 2 sal

1101 København K

+45 31 31 10 03

info@holisticbeauty.dk

Bestil behandling

Hudspecialister

Vores team bestĂĽr af erfarne hudspecialister, der forstĂĽr din huds unikke behov.

Høj kvalitet

Vi bruger kun de bedste produkter og teknologier til vores behandlinger.

Kundetilfredshed

Vi strÌber efter at opnü høj kundetilfredshed og synlige resultater.