Velkommen til HolisticBeauty

Microneedling Ansigtsbehandling

Book behandlingen

Microneedling Ansigtsbehandling

Hvad er Microneedling Resurfacing ansigtsbehandling?


Microneedling Resurfacing ansigtsbehandling er en innovativ behandling med et leveringssystem, der er designet til at genoplive og forynge huden. Microneedling Resurfacing ansigtsbehandling er en behandlingsmetode, der sætter gang i hudfornyelsesprocessen via skabelsen af mikrokanaler i huden. Behandlingen foretages ved, at der bliver lavet mikroskopiske punkteringer i hudens overflade, hvilket stimulerer huden til at forny sig selv og til hudens naturlige kollagen- og elastinproduktion. Det hjælper med at forebygge huden og har en helbredende effekt.


DKK 1595


Varighed på Microneedling Resurfacing ansigtsbehandling 55 min.


Hvad er fordelene ved en Microneedling Resurfacing ansigtsbehandling?


- Booster kollagen- og elastinproduktionen

- Fornyer og genskaber huden

- Reducerer forekomsten af fine linjer og rynker

- Reducerer forstørrede porer

- Øger absorberingen af produkter gennem huden

- Genskaber øjeblikkeligt hudens glød og udstråling

- Forbedrer vævet og overfladens struktur og pigmentering

- Reducerer forekomsten af aknear, dybe ar og strækmærker

- Styrker hudens naturlige barriere

- Indeholder anti-inflammatoriske og brightening egenskaber

- En behandling der giver glød

- En nærende behandling der gennemfugter huden

- Hjælper med sårheling


OBS:


Når du vælger en målrettet ansigtsbehandling, har din behandler fokus på det resultat, som du ønsker at opnå. Du kan selv have en idé om, hvilken type behandling du mener at have brug for, men vi vil, i nogle tilfælde, guide dig til en anden behandling. Vi vil nemlig altid rådgive dig om din huds udfordringer og hvilken type behandling, der vil gavne dig bedst muligt ud fra din huds tilstand lige nu samt dit ønskede resultat. Vi tager din hud og din hudtilstand meget alvorligt og behandler den altid med stor professionalisme, uanset hvilken type behandling vi udfører, og hvilke produkter, samt eventuelle maskiner, vi bruger under dine behandlinger. 


Vi guider dig igennem din behandlingsproces og sætter dig grundigt ind i din huds udfordringer. Vi anbefaler altid den rette hjemmepleje, og hvilke ingredienser din hud har brug for. Uanset om du ønsker at købe produkter eller ej, er det vores ansvar at forklare og guide dig igennem hvilke ingredienser, der vil gavne dig derhjemme, sådan at du kan opnå det bedste resultat. Alt noteres under din profil, således at vi altid kan gå tilbage og se, hvad din behandler har anbefalet dig.


Alt afhængig af din huds tilstand og hvilken type behandling du får, skal du altid forvente en helingsperiode. Nogle gange kortere eller længere end andre. Eksempelvis kan din hud begynde at skalle meget 24-48 timer efter din behandling. Dette afhænger af hvilken type syre, der bliver brugt under behandlingen, og det kan efterlade nogle små mærker, som selvfølgelig forsvinder igen. Det er alt sammen en del af helingen, så bliv ikke forskrækket hvis det sker. Skulle det ske, bliver du guidet af din behandler om, hvad du selv kan gøre. 


For en hurtigere og flottere heling og behandlingsresultat er det altid godt, at du giver huden ekstra meget fugt op til din behandling. Start gerne 48-72 timer inden. Brug gerne nogle fugtsheetmasker eller ekstra af din fugtserum.


Kontakt klinikken:


Du er også meget velkommen til at besøge eller kontakte os på følgende info, hvis du har nogle spørgsmål vedr. Microneedling Resurfacing ansigtsbehandling:


Holistic Beauty

Ny Østergade 5, 2 sal

1101 København K

+45 31 31 10 03

info@holisticbeauty.dk


Book tid til Microneedling Resurfacing ansigtsbehandling her.

Bestil behandling
Pris

1595


Hudspecialister

Vores team består af erfarne hudspecialister, der forstår din huds unikke behov.

Høj kvalitet

Vi bruger kun de bedste produkter og teknologier til vores behandlinger.

Kundetilfredshed

Vi stræber efter at opnå høj kundetilfredshed og synlige resultater.