Mød Holistic Beauty-teamet

- de er alle specialister og avancerede behandlere i hud og hudtilstande 

 

Det er et dedikeret hold, der står bag Holistic Beauty. Et team, der deler den samme passion for avanceret hudpleje. Der ligger nemlig enormt meget nørderi bag vores fag – og dét værner vi om. 

Vi brænder nemlig alle for hud, og vi er specialister inden for vores branche. Vi nørder hud og ingredienser – både, når vi er på arbejde, og når vi holder fri – og vi følger med i den nyeste forskning på området, lige som vi konstant dygtiggør os ved hele tiden at udvikle os fagligt med såvel kurser som videreuddannelser.

Alle Holistic Beauty-behandlinger er opbygget ud fra en formel, som vi ved skaber synlige og transformerende resultater for vores kunder – uanset, hvilken medarbejder du vælger. Derfor betyder det ikke så meget, hvilken behandler du kommer ind til, da vi alle behandler på samme måde og har samme faglighed bag os.

Book derfor den næste ledige tid, der passer ind i din kalender, i stedet for at vente til en specifik medarbejder er ledig. Når du mærker, at din hud har behov for kærlig opmærksomhed, er det vigtigt, at du reagerer herpå.

Book tid til behandling >