Velkommen til HolisticBeauty

ZO SkinHealth Microneedling Ansigtsbehandling

Book behandlingen

ZO SkinHealth Microneedling Ansigtsbehandling

Hvad er ZO Skin Health Microneedling ansigtsbehandling?


ZO Skin Health Microneedling ansigtsbehandling er en ansigtsbehandling, som udføres med en protonpen med mikronåle. Hos Holistic Beauty arbejder vi med nåle, der går fra 0,25 mm til 1,5 mm. Den sikrer en kontinuerlig “stempling” af huden med 50-100 gange pr. sekund og laver små kanaler i huden. Denne ansigtsbehandling medfører ikke sårdannelse, men i stedet trickes huden til at starte en healingsproces, hvor produktionen af kollagen og elastin stimuleres. En ZO Skin Health Microneedling ansigtsbehandling er særlig god til arbejde med acnear, rynker, strækmærker og pigmenteringer samt fordybninger i huden, grov hudstruktur og grove porer.


DKK 2.395


Varighed på ZO Skin Health Oxygen ansigtsbehandling 60 min.


Hvad er fordelene ved en ZO Skin Health Microneedling ansigtsbehandling med de tre forskellige ZO acceleratorer, som vi anvender hos Holistic Beauty?


Med ZO Skin Health Brightalive:


- Tilføjes brightening effekt og blokere, at ny pigment fremkommer

- Gives antiinflammatoriske fordele, som beroliger huden

- Gives hydrering og støtter en sund barrierefunktion

- Hjælpes med at mindske eksisterende pigment


Med ZO Skin Health Rozatrol:


- Mindskes eksisterende rødme i huden samtidig med, at det forhindrer inflammation

- Bidrages til at minimere inflammation og skadet hud

- Støttes hudens barrierefunktion


Med ZO Skin Health Firming:


- Regenereres tab af kollagen og elastin

- Bidrages til en hudfornyelsesprocess

- Genoprettes hydrering og hudens barrierefunktion styrkes


OBS:


Når du vælger en målrettet ansigtsbehandling, har din behandler fokus på det resultat, som du ønsker at opnå. Du kan selv have en idé om, hvilken type behandling du mener at have brug for, men vi vil, i nogle tilfælde, guide dig til en anden behandling. Vi vil nemlig altid rådgive dig om din huds udfordringer og hvilken type behandling, der vil gavne dig bedst muligt ud fra din huds tilstand lige nu samt dit ønskede resultat. Vi tager din hud og din hudtilstand meget alvorligt og behandler den altid med stor professionalisme, uanset hvilken type behandling vi udfører, og hvilke produkter, samt eventuelle maskiner, vi bruger under dine behandlinger. 


Vi guider dig igennem din behandlingsproces og sætter dig grundigt ind i din huds udfordringer. Vi anbefaler altid den rette hjemmepleje, og hvilke ingredienser din hud har brug for. Uanset om du ønsker at købe produkter eller ej, er det vores ansvar at forklare og guide dig igennem hvilke ingredienser, der vil gavne dig derhjemme, sådan at du kan opnå det bedste resultat. Alt noteres under din profil, således at vi altid kan gå tilbage og se, hvad din behandler har anbefalet dig.


Alt afhængig af din huds tilstand og hvilken type behandling du får, skal du altid forvente en helingsperiode. Nogle gange kortere eller længere end andre. Eksempelvis kan din hud begynde at skalle meget 24-48 timer efter din behandling. Dette afhænger af hvilken type syre, der bliver brugt under behandlingen, og det kan efterlade nogle små mærker, som selvfølgelig forsvinder igen. Det er alt sammen en del af helingen, så bliv ikke forskrækket hvis det sker. Skulle det ske, bliver du guidet af din behandler om, hvad du selv kan gøre. 


For en hurtigere og flottere heling og behandlingsresultat er det altid godt, at du giver huden ekstra meget fugt op til din behandling. Start gerne 48-72 timer inden. Brug gerne nogle fugt sheetmasker eller ekstra af din fugtserum.


Kontakt klinikken:


Du er også meget velkommen til at besøge eller kontakte os på følgende info, hvis du har nogle spørgsmål vedr. ZO Skin Health Microneedling ansigtsbehandling:


Holistic Beauty

Ny Østergade 5, 2 sal

1101 København K

+45 31 31 10 03

info@holisticbeauty.dk


Book tid til ZO Skin Health Microneedling ansigtsbehandling her.

Bestil behandling
Pris

2395


Hudspecialister

Vores team består af erfarne hudspecialister, der forstår din huds unikke behov.

Høj kvalitet

Vi bruger kun de bedste produkter og teknologier til vores behandlinger.

Kundetilfredshed

Vi stræber efter at opnå høj kundetilfredshed og synlige resultater.