Få bedre søvn og smukkere hud med anti-age hovedpude

Få bedre søvn og smukkere hud med anti-age hovedpude

Hos Holistic Beauty forhandler vi de populære anti-age Save My Face hovedpuder. Vi kigger nærmere på de innovative puder i dagens blog-indlæg.

Hvorfor skal du vælge en Save My Face hovedpude? 

De patenterede hovedpuders unikke udforming sikrer optimal støtte og komfort til ansigt og nakke samt minimum belastning af hud og ansigtsmuskler - uanset om du sover på maven, på siden eller på ryggen. På grund af ansigtets frie placering på puden forebygges rynker, hævelse, fine linjer, allergi, snorken og hudproblemer som akne og uren hud. Ømhed og spændinger i nakke, skuldre og ryg reduceres, da trykket på muskler og led mindskes. Samtidig sikrer du at dine hudplejeprodukter forbliver på din hud og ikke tørres af i puden. 

Save My Face hovedpuderne er desuden lavet af 100% bomuld, uden kemi eller blegemidler, og fyldt med allergivenlige syntetiske fibre. 

Det er det man kan kalde skønhedssøvn!

Hvilken Save My Face skal du vælge?

Save My Face anti-age hovedpuden kommer i to forskellige størrelser, en lille og en stor. Save My Face Le Grand måler ca. 56 cm x 38 cm x 6 cm og kan anvendes i stedet for din sædvanlige hovedpude. Save My Face La Petite måler ca. 48 cm x 25,5 cm x 4 cm og kan anvendes som supplement til din normale hovedpude eller ovenpå Save My Face Le Grand hovedpude. Save My Face La Petite er desuden ideel til at have liggende i sofaen eller som hovedpude til dit barn. La Petite er også den perfekte rejsemakker, lige til at tage med i kufferten. 

Hvordan passer jeg på min Save My Face hovedpude? 

Selve puden skal vaskes ved 40 grader i maskinen, men det er vigtigt at du vælger en lav omdrejningshastighed så fyldet holder sig jævnt fordelt i puden. Husk at tage betrækket af inden du vasker den. 
Derefter skal puden tørres i en tørretumbler for at holde sig dejlig luftig. Dette sikrer også at fylder holder sig godt fordelt. Puden bør ikke vaskes i hånden eller lufttørres, da dette kan medføre at fyldet klumper sammen.

Puden skal være fuldstændig tør før du tager den i brug, så den ikke bliver flad. Vi anbefaler også at du ca. en gang om ugen, puffer den godt igennem så den bevarer sin fylde bedst muligt.

Vær opmærksom på, at hvis du tidligere har købt en Oeko-Tex økologisk Save My Face hovedpude (ikke i vores sortiment), må du ikke vaske den. Følg de anvisninger du har fået sammen med din pude.

Når du vasker dit betræk, så husk at luk lynlåsen så den ikke bliver beskadiget.

Bomuldsbetrækket kan vaskes ved 40 grader i maskine, og kan tørretumbles eller lufttørres efterfølgende.

Hvor længe holder en Save My Face pude? 

Det afhænger helt af hvor meget, og hvordan, du bruger den og hvordan du vasker den. Hvis du kun bruger din pude som almindelig hovedpude om natten, d.v.s. sover på den som en hvilken som helst anden pude, uden ofte at bruge den sammenfoldet eller medbringe den på rejser og lign., så behøver du sikkert ikke skifte den ud før efter 3-4 år. Hvis du jævnligt bruger den sammenfoldet for ekstra støtte, bringer den med dig rundt i dit hjem eller på rejser og lign, eller hvis, du ikke får den maskinevasket og tørretumblet efter vaskeanvisningerne så vil du måske synes at den skal skiftes efter 1 eller 2 år. Holdbarhed afhænger altså af hvordan du bruger puden og hvordan du vasker og vedligeholder den.

Hvordan bruger jeg min Save My Face hovedpude korrekt? 

Holistic Beautys ejer og masterbehandler, Christina Coco, guider dig her i, hvordan du skal bruge din Save My Face hovedpude: 

Sov godt!

Læs næste

Få synligt glattere og mere spændstig hud med tørbørstning
Hvordan og hvor ofte skal du bruge du din Dermaroller?

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.