Hvorfor er eksfoliering vigtigt?🤷🏽‍♀️

Korrekt eksfoliering fjerner barrieren af døde hudceller der tilstopper huden, og dermed kommer de friske nye celler op til overfladen. Det er ét af de vigtigste aspekter i dine hudplejevaner for både ansigt og krop. Eksfoliering giver mulighed for de efterfølgende produkter at trænge dybere ind i huden, hvilket gør dem mere effektive. Men det er ikke alt, for eksfoliering kan også afhjælpe mange hudproblemer, og det øger blodcirkulationen, hvilket igen hjælper dig med at opnå en sund hud med en smuk glød.

Din hud skiller sig af med de døde hudceller helt naturligt, for at give plads til nye celler hver 30. dag eller deromkring. Men ofte har huden brug for din hjælp til dette og især i takt med ældningsprocessen.

Når huden selv har svært ved at skille sig af med de døde hudceller, betyder det, at de bliver fanget på hudens overflade. Når de er fanget, bygger de sig op. Dette kan resultere i tørre, skællende pletter, ru hudtekstur, mere udtalte rynker, irriteret og kløende hud samt tilstoppede porer. Derfor er det vigtigt, at vi hjælper vores hud godt på vej.

Eksfoliering hjælper med at fremskynde hudens naturlige proces og hjælper den med at opføre sig yngre. Eksfoliering sikrer, at døde celler bliver fejet væk, hvilket synliggør den glattere, lysere og mere raffineret hud.Hvordan man eksfolierer sin hud?

Hvordan du skal eksfoliere din hud afhænger af din hudtype, hudproblemer, tal med din behandler. 

Der er to former for eksfoliering: den mekaniske og den kemiske.

For begge typer skal du starte med at rense din hud.

Påfør peeling - mekaniske på fugtig hud og masser forsigtigt i en cirkulær bevægelse.

Sørg for at holde dine bevægelser blide, for hvis du presser for hårdt (eller bruger for hård en scrub) kan du faktisk skade huden og forårsage PIH (post-inflammatorisk hyperpigmentering)

Hvor tit skal man exfoliere?🤷🏽‍♀️

Det er faktisk afhængigt af, hvilken type peeling man anvender, og de guidelines man har fået fra en professionel behandler

Den peeling, jeg bruger i videoen, er fra @zoskinhealthdenmark. Du kan læse mere om produktet herDet er en mekanisk peeling, og vi anbefaler at du bruger den hver morgen.

Læs næste

2 kommentarer

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.