Sugar hårfjerning

Jeg har i nu 7 år arbejdet med hårfjerning på mænd og kvinder. Min opfattelse er, at det at få fjernet hår på skønhedsklinikker stadigvæk er et relativt tabubelagt emne hos mænd. Derimod er kvinder ganske åbne omkring at få hårfjerning udført professionelt.

Hårfjerning på mænd kan være svært at finde

Mange af de mænd, jeg har behandlet, har givet udtryk for, at de har haft svært ved at finde et ordentligt sted, hvor de følte sig tilpas, som tilbyder hårfjerning på mænd. Derudover har adskillige af mine mandlige kunder, der ønskede at få en mere langtidsholdbar løsning på uønsket hårvækst i de nedre regioner, beskrevet forgæves at lede efter professionel hjælp. Mange klinikker udfører kun intim-hårfjerning på kvinder. Derfor opgav mange af disse mænd og fandt derfor skraberen eller trimmeren frem igen.

 

Hårfjerning på mænd

Jeg har gennem mine mange års arbejde med hårfjerning på mænd, behandlet mænd i alle aldre. Mændene er fra mange forskellige brancher. På trods af, at hårfjerning ikke virker til at være det mest fremherskende samtaleemne hos mænd, ser jeg dog en stigende efterspørgsel. Nogle mænd finder selv frem til mig. Andre kommer henvist af kæresten, som allerede er kunde, eller de er henvist igennem en veninde. Flere af mine kvindelige kunder fortæller, at deres mænd spørger interesseret ind til, hvordan det foregår ”det der hårfjerning på skønhedsklinikken”. Ofte ender det med, at de bestiller tid til behandling af uønsket hårvækst, hvor end på kroppen, det generer dem.

Jeg har arbejdet både med voks og sugaring og vil sige, at jeg sagtens kan bruge voks på hele kroppen, men til intime områder som armhuler, baller og ikke mindst brazilian (skridtet), bruger jeg kun sugaring, af den grund, at det bare er mere skånsomt for huden. Flere af mine nuværende mandlige kunder er tidligere blevet behandlet med voks på andre skønhedsklinikker, men er blevet hos mig efter de prøvede sugaring.

Gode grunde til at vælge sugaring:

  • Huden ikke er så medtaget og øm efter behandlingen.
  • Sukkermassen binder ikke til den levende hud, som voks kan gøre. På denne måde undgår man hudafskrabninger og får en lækker silkeblød hud bagefter.
  • Sukkermassen arbejder på kroppens egen temperatur, hvorimod voks skal opvarmes. Voks kan blive så varmt, at det kan brænde eller skade huden, hvis behandleren ikke er opmærksom eller rutineret nok. Det vil aldrig kunne ske ved behandling med sukker.
  • Sukkermassen er 100% økologisk og består kun af sukker, vand og citronsaft.
  • Metoden fjerner håret med groretningen og resultatet er færre knækkede hår. Voks bliver fjernet imod hårets groretning, hvorved risikoen for knækkede hår øges markant. Jo færre knækkede hår, jo bedre resultat.
  • Med tiden mindskes hårvæksten, idet hårene svækkes, jo flere gange hårsækken bliver tømt helt.
  • Den høje koncentration af sukker gør, at sukkermassen er fuldstændig antibakteriel.
  • Med sugaring vil du opleve færre indgroede hår og røde knopper sammenlignet med shaving. Ved shaving er hårene på vej ud efter et par dage, hvorimod det tager omkring 3 uger for hårene at vokse ud igen efter professionel hårfjerning.
  • Ved trimning eller shaving skæres håret midt over, hvorved de kort tid efter føles som kraftige stikkende stubbe. Hårene vokser derimod blødere og finere ud efter sugaring.

Bare spring ud i det!

Der er altså masser af fordele for mænd i at benytte professionel hårfjerning frem for at finde skraberen eller trimmeren frem. Derudover er det på tide, at vi en gang for alle får aflivet myten om, at mænd og professionel hårfjerning ikke kan gå hånd i hånd. Så mænd! Spring ud i det – you’re not alone!

Derfor anbefaler jeg sugaring og professionel hårfjerning på mænd.

SE VORES SUGARING BEHANDLING HER

BOOK DIN TID TIL EN BEHANDLING HER

Læs næste

2 kommentarer

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.