Sugaring behandling – Hvorfor?


Her er grundene til at jeg selv elsker at få lavet en Sugaring behandling.

Det er den bedste og mest naturlige hårfjerning på markedet. Det holder fantastisk godt! Sukkermassen består kun af sukker og vand og er 100% naturlig og økologisk. Derfor er den mild mod huden og helt uden skadelige bivirkninger.

Med en Sugaring behandling kan man – i modsætning til voks – fjerne selv de mindste hår, og hårene bliver fjernet fuldstændigt fra hårsækken, hvilket gør behandlingen langt mere effektiv og holdbar. Sukkermassen varmes ikke op på samme måde som voks. Der er derfor ingen risiko for forbrændinger, ardannelse eller andet ubehag i forbindelse med en Sugaring behandling.

 

Vær forberedt på sommeren med en Sugaring behandling

Hårene bliver fjernet i deres naturlige vækstretning, og man undgår dermed knækkede hår og irritation, samt minimerer chancen for efterfølgende indgroede hår. Derudover eksfolieres huden samtidig for døde hudceller, og huden efterlades blød og lækker efter behandling.

Så inden du hopper i bikinien på ferien, så prøv at få lavet en brasiliansk. Du vil undgå de røde, irriterede knopper og indgroede hår, man kan få langs trussekanten.

Se her en kort video, der viser hvordan en Sugaring behandling foregår:

Jeg anbefaler Sugaring behandling hver gang!

Fra kvinde til kvinde så har jeg selv døjet med indgroede hår. Og af denne grund har jeg store erfaringer med, hvad der er bedst i forhold til klinikbehandling og hjemmepleje. Det kan godt være du synes, det er ret grænseoverskridende at tale om. Men jeg har arbejdet med sugaring samt undervist i det i rigtig mange år efterhånden, så intet er pinligt for mig. Og husk på at alle vi kvinder ofte døjer med de samme problemer, nogen mere end andre. Derfor kan det nogle gange være rigtig rart at få talt om problemet sammen med en anden kvinde, og få nogle gode tips og tricks der rent faktisk virker.

LÆS MERE OM SUGARING HER

BOOK DIN TID TIL EN BEHANDLING HER

Læs næste

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.