Hos Holistic Beauty i København tilbyder vi en lang række kropsbehandlinger, forskellige effektive og afslappende massager og andre luksuriøse spabehandlinger - herunder Gua Sha og tørbørstning, Herbal Ball massage og eksfolierende Moor Scrub. Læs mere om de forskellige behandliger herunder og bestil tid til en dag med ultimativ forkælelse i hjertet af København. Der vil være mulighed for at komme i bad efter visse behandlingstyper.

Kropsbehandlinger


Gua Sha & Tørbørstning af Ansigt og Krop - DKK 755

Denne behandling starter med tørbørstning. Tørbørstning hjælper til, at du let og enkelt kommer af med de affaldsstoffer, som sidder ophobet i dit lymfesystem, da der kommer en øgning i gennemstrømningen af blod og lymfe. Desuden hjælper tørbørstning med at forbedre hudens elasticitet og dit generelle immunforsvar da der bliver sat gang i celleproduktionen. Kroppens muskler og væv vil blive tonet fordi fedtdepoterne vil blive fordelt ligeligt i forbindelse med en tørbørstning, og sætter ligeså meget gang i kroppens lymfesystem som 20-25 minutters fysisk træning. Tørbørstning vil derfor efterlade din krop opstrammet og med fornyet glød. Derefter forsætter behandlingen med afslappende Gua Sha. Gua Shua betyder “at skrabe”, og hjælper til afspændning af musklerne – selv de helt små vi har i ansigtet, og som ofte er på overarbejde. Musklerne efterlades afslappede og afspændte, og huden vil syne mindre hævet og med fornyet glød.

Gua Sha & Tørbørstning af Ansigt og Krop har en behandlingstid på 75 minutter.

BOOK TID TIL GUA SHA & TØRBØRSTNING AF ANSIGT OG KROP HER

Cocoon Indulgence Face & Body treatment - DKK 1595

Ønsker du den totale spa-oplevelse, så er dette behandlingen for dig. Behandlingen starter med AromaWorks signatur åbningsritual. Body Brilliance bruges til blidt at eksfoliere kroppen og fjerne det døde hud. Huden efterlades blød og fornyet, hvorefter den pakkes ind inden massagen påbegyndes. Kropsmassage bliver udført i Purify Body Oil med aktive ingredienser som E vitamin, koriander og Cypres. Purify Body Oil har en forbedrende effekt på ømme muskler, cellulite og inflammation. Kropsmassagen efterfølges af en afslappende ansigtsbehandling med AromaWorks Facial Range ansigtsprodukter med fokus på afslapning, fugt og fornyelse af huden. Behandlingen afsluttes med AromaWorks signatur afslutningsritual.

Cocoon Indulgence Face & Body Treatment har en behandlingstid på 105 minutter.  

BOOK TID TIL COCOON INDULGENCE FACE & BODY HER

Golden Body Treatment - DKK 1295

Så fortryllende som det er, er guld et mineral hvor det er videnskabeligt bevist at det har antiinflammatoriske egenskaber. Det hjælper med at reparere daglige mikro-skader og revitalisere huden. Behandlingen starter med Oromovicza officielle velkomstritual, hvor Queen of Hungary Mist bliver brugt. Derefter eksfolieres kroppen i Gold Sugar Scrub, hvorefter det blidt vaskes af med varme håndklæder. Du masseres derefter ind i Gold Shimmer Oil. En velduftende olie af ylan-ylang, som indeholder små guldpartikler som med garanti vil efterlade din hud med en gylden, ungdommelig glød. Afsluttes med 60 min Mineral stone massage med opvarmede rosa kvarts sten.

Golden Body Treatment har en behandlingstid på 90 minutter.  

BOOK TID TIL GOLDEN BODY TREATMENT HER

Diamantslibning af Ryg & Skulder - DKK 900

Diamantslibning er en fantastisk behandling, hvor det yderste hudlag i epidemis blidt bliver fjernet, hvilket udjævner huden og bekæmper hudorme. Diamant Dermabration Diamantslibning stimulerer hudens regenerering af celler, så du får en fastere, sundere og mere ensartet hud. 

BOOK TID TIL DIAMANTSLIBNING AF RYG OG SKULDER HER


Cupping

Cupping er en ældgammel metode, som bliver brugt til at styrke vævet og øge blodgennemstrømningen ved hjælp af vakuum. Cupping har mange healende egenskaber; blandt andet hjælper det mod muskelømhed, cellulite samt med at øge gennemstrømningen af blod og lymfer og hjælper dermed med at tømme affaldsstoffer ud gennem lymfebanerne. Huden vækkes til live på en skånsom og naturlig måde og får en fornyet glød. Cupping er en perfekt behandling til en træt vinterhud.

Cupping Massage - DKK 499
Behandlingens varighed er ca. 30 min. 

Cupping CelluliteDKK 499
Behandlingens varighed er ca. 30 min. 

Klippekort 10 gange - DKK 4200
Du sparer DKK 790 ved køb af klippekort

BOOK TID TIL CUPPING HER

Moor Scrub Treatment - DKK 1295

Denne rensende og afgiftende behandling begynder med den aktive, men dog effektive eksfoliering af hele kroppen ved af bruge Sea Salt, Ungarsk Moor Mudder og Paprika Peptider, der forfiner hudens struktur og efterlader den strålende og blød. Derudover gives der massages, som bliver udført med Firming Body Oil - en kropolie der forfrisker og opstrammer huden, samt forbedrer hudens tone og elasticitet, mens den afbalancerer og beroliger krop og sind. 

Moor Scrub Treatment har en behandlingstid på 60 minutter.

BOOK TID TIL MOOR SCRUB TREATMENT HER

Massage

Wellness Massage

En dybdegående wellness massage er godt for krop og sind og afhjælper ømme muskler. På klinikken tilbyder vi wellness massager af forskellig længde, hvor du, I samarbejde med din behandler får skræddersyet en massage efter dine specfikke behov og ønsker. Vi kan for eksempel arbejde på bestemte problemområder, som spændinger i nakke eller skuldrer, ømhed andre steder i kroppen, fx ben og arme, eller hvis du blot ønsker en afslappende full body massage og rent velvære, så tilbyder vi også det.

Wellness Massage 25 min - DKK 445

Wellness Massage 55 min - DKK 795

Wellness Massage 85 min - DKK 895

BOOK TID TIL WELLNESS MASSAGE HER

 

Walk In Massage

15 min. SOS massage. Oplever du akut opstående smerter eller spændinger i nakke og skuldrer, så kom ind forbi klinikken og få løsnet op i muskler og led med en dybegående og afslappende massage af nakke og skuldrer.

Kan også vælges som ADD ON til vores andre behandlinger.

15 min. massage af nakke og skuldre - DKK 255

BOOK TID TIL BEHANDLING MED MASSAGE AF NAKKE OG SKULDRER SOM ADD ON HER


Herbal Ball Massage

Herbal Ball er et supplement til almindelige massage. Herball Ball massage bliver udført med små stofbolde, som er fyldt med urter, der varmes op ved hjælp af damp, og derefter vil de varme urtebolde blive masseret rundt på kroppen.

Kombinationen af varme og tryk er en effektiv måde til at afspænde og smidiggøre ømme muskler og led. Urterne bliver optaget af huden og har en antiinflammatorisk virkning på vævet. Derudover sætter Herbal Ball massage også gang i cirkulationen af blod og lymfe, og din krop vil derfor stråle med ny vitalitet og glød efter behandlingen. Du vil ikke kun føle dig afslappet i muskler og led, men også føle dig mentalt afstresset pga. de aromaterapeutiske egenskaber fra urterne, og din hud vil syne frisk og forynget.

Herbal Ball Massage 60 min - DKK 695

Denne behandling er en Herbal Ball massage, hvor et område er i fokus, for eksempel dine skuldre, nakke og ryg. 

Herbal Ball Massage 90 min - DKK 995

Denne behandling er en full body Herbal Ball Massage, hvor hele din krop vil være i fokus.

BOOK TID TIL HERBALL BALL MASSAGE HER

Se med her, hvor vi guider dig til effektiv hjemmemassage

ANSIGTSMASSAGE:

FACE YOGA:

MASSAGE BØRN:Kontakt klinikken

Du er også meget velkommen til at besøge eller kontakte os på følgende info, hvis du har nogle spørgsmål vedr. kropsbehandlinger, massage og spa.

Holistic Beauty
Ny Østergade 5, 2 sal
1101 København K
+45 31 31 10 03
info@holisticbeauty.dk