Velkommen til HolisticBeauty

Phixel Resurfacing Ansigtsbehandling

Book behandlingen

Phixel Resurfacing Ansigtsbehandling

Hvad er Phixel Resurfacing ansigtsbehandling?


Phixel Resurfacing ansigtsbehandling er en kontrolleret ansigtsbehandling, der er sikker at udføre på alle hudtyper og hudtilstande så som rosacea/kronisk rødme, akne, hyperpigmentering, ældet hud og er også velegnet til gravide.

Den anvendte AA (Alpha Amino Acid) solution kombineret med nanoneedling sikrer en optimal resurfacing med maksimal protonfrigivelse, der aktivt vil provokere en accelererende form for celleregenerering samt forbedrer penetreringen af de aktive ingredienser.

Dette giver fantastiske fordele og resultater i hudens generelle sundhed samt udløser sårhelingsprocessen. Alpha Amino Acid solution er en steril, pharma- cosmeceutical solution, der indeholder en sammensætning af aktive ingredienser, der skal fremprovokere og accelerere celledelingen for at forbedre hudens generelle sundhed.


DKK 1695


Varighed på en Phixel Resurfacing ansigtsbehandling 55 min.


Hvad er fordelene ved en Phixel Resurfacing ansigtsbehandling?


- Stimulerer kollagenproduktionen og øger vævets tykkelse

- Stimulerer produktionen af hyaluronsyre

- Stimulerer af EGF (epidermal growth factor)

- Accelererer celleregenerering

- Reparerer hudens barriere

- Stimulerer hudens fasthed og elasticitet

- Forbedrer hudstrukturen generelt.OBS:


Når du vælger en målrettet ansigtsbehandling, har din behandler fokus på det resultat, som du ønsker at opnå. Du kan selv have en idé om, hvilken type behandling du mener at have brug for, men vi vil, i nogle tilfælde, guide dig til en anden behandling.

Vi vil nemlig altid rådgive dig om din huds udfordringer og hvilken type behandling, der vil gavne dig bedst muligt ud fra din huds tilstand lige nu samt dit ønskede resultat. Vi tager din hud og din hudtilstand meget alvorligt og behandler den altid med stor professionalisme, uanset hvilken type behandling vi udfører, og hvilke produkter, samt eventuelle maskiner, vi bruger under dine behandlinger. 


Vi guider dig igennem din behandlingsproces og sætter dig grundigt ind i din huds udfordringer. Vi anbefaler altid den rette hjemmepleje, og hvilke ingredienser din hud har brug for.

Uanset om du ønsker at købe produkter eller ej, er det vores ansvar at forklare og guide dig igennem hvilke ingredienser, der vil gavne dig derhjemme, sådan at du kan opnå det bedste resultat.

Alt noteres under din profil, således at vi altid kan gå tilbage og se, hvad din behandler har anbefalet dig.


Alt afhængig af din huds tilstand og hvilken type behandling du får, skal du altid forvente en helingsperiode. Nogle gange kortere eller længere end andre.

Eksempelvis kan din hud begynde at skalle meget 24-48 timer efter din behandling. Dette afhænger af hvilken type syre, der bliver brugt under behandlingen, og det kan efterlade nogle små mærker, som selvfølgelig forsvinder igen.

Det er alt sammen en del af helingen, så bliv ikke forskrækket hvis det sker. Skulle det ske, bliver du guidet af din behandler om, hvad du selv kan gøre. 


For en hurtigere og flottere heling og behandlingsresultat er det altid godt, at du giver huden ekstra meget fugt op til din behandling.

Start gerne 48-72 timer inden. Brug gerne nogle fugtsheetmasker eller ekstra af din fugtserum.


Kontakt klinikken:


Du er også meget velkommen til at besøge eller kontakte os på følgende info, hvis du har nogle spørgsmål vedr. Phixel Resurfacing ansigtsbehandling:


Holistic Beauty

Ny Østergade 5, 2 sal

1101 København K

+45 31 31 10 03

info@holisticbeauty.dk


Book tid til Phixel Resurfacing ansigtsbehandling her.

Bestil behandling

Hudspecialister

Vores team består af erfarne hudspecialister, der forstår din huds unikke behov.

Høj kvalitet

Vi bruger kun de bedste produkter og teknologier til vores behandlinger.

Kundetilfredshed

Vi stræber efter at opnå høj kundetilfredshed og synlige resultater.