BEHANDLINGER

- MÆRK EFTER, HVAD DU OG DIN HUD HAR BRUG FOR

Phixel resurfacing

"Phixel resurfacing er en kontrolleret ansigtsbehandling, der er sikker at udføre på alle hudtyper og hudtilstande så som kronisk rødme, akne, hyperpigmentering og ældet hud.
AA (Alpha Amino Acid) solution kombineret med nanoneedling sikrer en optimal resurfacing med maksimal protonfrigivelse, der aktivt vil provokere en accelererende form for celleregenerering samt forbedrer penetreringen af de aktive ingredienser, hvilket giver fantastiske fordele og resultater i hudens generelle sundhed samt udløser sårhelingsprocessen. 
 
Alpha Amino acid solution er en steril, pharma- cosmeceutical solution, der indeholder en sammensætning af aktive ingredienser, der skal fremprovokere og accelerere celledelingen for at forbedre hudens generelle sundhed.
Kan bruges til alle hudtyper og hudtilstande såsom kronisk rødme, akne, hyperpigmentering og ældet hud.

Stimulerer kollagenproduktionen og øger derved vævets tykkelse, hudens fasthed og elasticitet samt forbedrer hudstrukturen generelt.

• Stimulering af kollagensyntesen
• Produktion af hyaluronsyre
• Stimulering af EGF (epidermal growth factor) 
• Accelereret celleregenerering
• Reparation af hudens barriere"

Phixel resurfacing DKK 1695

BOOK TID TIL PHIXEL RESURFACING ANSIGTSBEHANDLING HER

 

Kontakt Klinikken

Du er også meget velkommen til at besøge eller kontakte os på følgende info, hvis du har nogle spørgsmål vedr. Microneedling Ansigtsbehandling (Vitamin Solution):

Holistic Beauty
Ny Østergade 5, 2 sal
1101 København K
+45 31 31 10 03
info@holisticbeauty.dk


BOOK ONLINE