Bekæmp tilstoppet sommerhud med Diamant Dermabration

Oplever du også, at din hud driller mere i varmen end normalt? Om sommeren oplever mange, at huden producerer mere fedt og talg, hvilket resulterer i tilstoppede porer og urenheder. Det gør den for at beskytte sig selv mod solens stråler, men også på grund af det varme vejr og øget forbrug af solcreme. Derfor er det særlig oplagt med en grundig dybderens i varmen, der renser hudens porer i dybden og sikrer dig en smuk og sund sommerhud hele sommeren lang.

Hos Holistic Beauty tilbyder vi bl.a. 
Diamant Dermabration, også kendt som diamantslibning. Diamantslibning er en fantastisk behandling, hvor det yderste hudlag i epidemis blidt bliver fjernet, hvilket udjævner hudtonen og bekæmper hudorme. Behandlingen stimulerer hudens regenerering af celler og øger elasticiteten i huden, blødgør og giver glød. Du får derfor en fastere, sundere og mere ensartet hud.

Diamantslibning har en dybderensende effekt og er god mod: Store porer, rynker og linjer, forhøjet talgproduktion, uren hud, pigmentering, trist og træt hud (efter f.eks. udbrændthed og stress), poser under øjnene, affaldsstoffer i vævet og hævelser i ansigtet.

Læs mere om Diamant Dermabration her eller book din tid direkte her.

 

Læs næste

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.