Dermaroller – TreatmentDøjer du med ar, pigmentering eller ønsker du blot at forebygge rynker, er dermaroller lige noget for dig!

Hos Holistic Beauty tilbyder vi behandling med den originale Dermaroller.
Behandlingen starter med dobbelt afrensning af huden, hvorefter huden får en enzyme peeling, og derefter vil der bruges en spritny Dermaroller som rulles over hele ansigtet. Her lærer du alle tips om rulning og efterføglende produkter.

Du får Dermarollers Intensive Hyaluronic Moisturizer engangs Mask som giver intens fugt i form af medinske hyaluron, der naturligt findes i huden og kan bære op til 1000 gange siden egen vægt i fugt – det er derfor den absolut bedste fugt-booster til din hud.

Behandlingen afsluttes med en fugtgivende medicinsk A-Vitamin serum.

Efter behandlingen vil du få dit eget starterkit fra Dermaroller med hjem som indeholder 1 Dermaroller (den som blev brugt i din behandling), 1 roller cleaner og 1 Lipopeptide A Vitamin serum. Behandlingen er derfor din perfekte kickstart hvis du er interesseret i at bruge en Dermaroller derhjemme.

 Dermarolleren prikker bittesmå huller i huden som starter en regenereringsprocess i huden, så den rent faktisk begynder at reparere sig selv. Efterfølgende produkter vil have nemmere ved at trænge ned i huden, og huden vil kunne optage op til 200% mere af produktet.
Alt dette gør denne behandling ideel til en hud som har brug for øjeblikkelig og intensiv pleje, samt at blive genopbygget.

LÆS MERE OM DERMAROLLERS BEHANDLINGER HER

BOOK DIN TID TIL EN BEHANDLING HER

Læs næste

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.