Få naturlig smuk hud med Gua Sha - the miracle worker

Få naturlig smuk hud med Gua Sha - the miracle worker
En Gua Sha fra Holistic Beauty styrker din hud udefra og ind ved at stimulere blodgennemstrømningen i huden med op til 400% og rense kroppens lymfesystem. Gua Shaen er et fantastisk redskab, der styrker kollagendannelsen i huden, mindsker synligheden af rynker, cellulite (appelsinhud) og giver fornyet energi og glød til din hud. Holistic Beauty forhandler Gua Sha sten til både ansigt og krop, fra eget brand, skabt med henblik på at give optimal effekt og komfort ved anvendelse. 
Fortrækker du at massere huden med en krystalrulle, finder du et stort udvalg af håndskårne krystalruller her.
Hvad er Gua Sha sten? 
Gua betyder at skrabe, og Sha betyder røde pletter.

Gua Sha stammer fra Kina og er en tusind år gammel teknik, hvor man skraber på huden for at fjerne gift- og affaldsstoffer samt spændinger og smerter. Gua Sha er en væsentlig del af traditionel kinesisk medicinsk behandling og er en særdeles effektiv holistisk behandlingsform.

Gua Sha øger blodcirkulationen på det sted, hvor du anvender redskabet. Den øgede blodcirkulation medfører en øgede afgiftningsproces. Ved brug af Gua Sha jævnligt vil du opleve fornyet energi og glød til din hud, og skrabene styrker kollagendannelsen i huden, hvilket styrker hudens smidighed og mindsker synligheden af rynker. 

Gua Sha er ikke kun en mirakelmager til sund hud, men også mod en lang række kroniske sygdomme såsom svimmelhed, migræne, spændningshovedpine, stress etc.

Hvordan gør jeg brug af min Gua Sha sten? 

Da vi hos Holistic Beauty både anvender Gua Sha til ansigtet og til kroppen, så bedes du venligst klikke dig ind på det enkelte produkt for at afspille en video eller læse yderligere om, hvordan du gør brug af din Gua Sha. 
 
Hvilken Gua Sha sten / krystal skal jeg vælge og hvad betyder min krystal? 

De krystaller der anvendes i Holistic Beautys Gua Shas er naturligt forekommende mineraler. For os, som mennesker, kræver vores biologi forbindelse til jorden. Det være sig vand, luft og mineraler, for at vi kan overleve. Hver enkel krystal overfører energi og svinger på frekvenser og har derfor i mange år været brugt til healing.
Hver krystal har forskellige egenskaber og betyder noget forskelligt. Hvilken Gua Sha du skal vælge kommer derfor an på hvilke ønsker du har til din stens evner.  Du kan læse mere om krystallernes egenskaber og hvilken betydning de har her: 

Grøn jade: 
Jade står for initiativ, fred og livsvilje. Den øger evnen til at huske, forstå dine drømme og til at nå i mål - den gør drømme til virkelighed. Jade er for dig, der ønsker at gøre indvirkning på hjerteområdet og skabe harmoni i kroppen.

Sort obsidian:
Sort obsidian står for viljestyrke og psykisk styrke. Den giver os jordforbindelse, øget forståelse, afklaring og opynder flid, disciplin og koncentration. Den hjælper os med at få kontakt til vores skyggesider og udrenser vores system for vrede og bitterhed samt hjælper til at give slip på såret følelser. Sort obsidian er for dig, der har spændinger i nakke og hals samt problemer med forstoppelse og har mave- og tarmproblemer. 

Rosa kvarts:
Rosa kvarts står for kærlighed, ro og harmoni. Den lærer os om tilgivelse, tryghed og styrker kærlighedskræften samt fremmer harmoni og balance. Rosa kvarts er for dig, der ønsker kærlighedsstenen over dem alle. Den lærer om at elske dig selv og dine omgivelser. 

Bjergkrystal:
Bjergkrystal giver styrke, klarhed og indsigt. Den skaber visdom, vækst og overblik samt harmoni og stimulerer dine intuitive evner og lader dig finde svarene i dig selv. Bjergkrystalen er for dig, der ønsker følelsen af, at nogen tager sig af dig - den skaber forbindelse til dit højere selv. Bjergkrystallen er en meget rensende sten og kaldes også det guddommelige lys.

Ametyst: 
Ametyst står for kærlighed i hverdagen samt for visdom og psykisk bevidsthed. Den fremmer intuition, ydmyghed, klarsyn og åndelig udvikling. Ametyst er for dig, der ønsker tillid, selvtillid og samhørighedsforhold. Den virker mod frygt, stress og mareridt. Den styrker rygraden og indvirker på rygproblemer. Den er god mod søvnløshed, nakkespændinger, hovedpine og hudproblemer. 

Blå sodalit:
Blå sodalit hjælper dig med at kunne føre ting ud i livet. Den står for igangsættelse og hjælper dig med at kunne sige fra.  Den giver dig overskud og energi til hverdagens mange opgaver. Blå sodalit er for dig, der ønsker at løsne op for spændinger i ryggen.

Se med her, hvor Christina Coco guider dig i, hvordan du skal bruge din Gua Sha korrekt. Med Gua Sha, pHformula P.O.W.E.R. essence tonic og BIOEFFECT 30 Day Treatment detoxer og strammer Coco huden op i ansigtet.

Læs næste

Opgrader din hudplejerutine med effektive Beauty Tools
They see me rollin - sådan får du mest ud af din Krystalrulle

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.