Opgrader din hudplejerutine med effektive Beauty Tools

Opgrader din hudplejerutine med effektive Beauty Tools

Forkæl dig selv og din hud med hudplejeredskaber til hjemmebrug, der er rent faktisk er hypen værd. Hos Holistisk Beauty tilbyder vi med forskellige redskaber, der vil løfte din hudplejerutine til det næste niveau. Vidste du f.eks. at en Gua Sha forøger blodcirkulationen med op til 400%? 

 

Gua Sha Sten

Bekæmp alderstegn naturligt med Gua Sha sten til krop og ansigt. Den lille mirakelsten øger blodgennemstrømningen med op til 400%, bekæmper rynker og cellulite (appelsinhud), giver fornyet glød og afhjælper en lang række kroniske sygdomme såsom svimmelhed, migræne, spændningshovedpine og stress.

Find din Gua Sha sten her - lige nu sparer du 20% på ALLE krystaller.

 

Krystalruller

Fortrækker du dine krystaller i rulleform, tilbyder vi et stort udvalg af krystalruller med forskellige sten. Krystalrullen hjælper ligesom Gua Shaen med at afslappe musklerne og sætte gang i blodcirkulation. Vælg en rulle med Blå Soladit, hvis du ønsker overskud og energi til hverdagens mange opgaver, eller en med Rosa Kvarts, der står for kærlighed, ro og harmoni.

Find din krystalrulle her - lige nu sparer du 20% på alle krystaller.

 

Ioniske Tørbørster til Ansigt og Krop

Tørbørstning med en ionisk krops- eller ansigtstørbørste er et effektivt redskab til at sætte gang i din blodcirkulation, dit lymfesystem og dit bindevæv. Er der dårlig cirkulation i lymfesystemet opstår der bl.a. uren hud, appelsinhud og væskeophobninger. Disse samt andre hudkomplikationer kan tørbørstning få bugt med. Den hjælper kroppen med at udrense samt eksfoliere din hud, så den fremstår glat, ensartet og fuld af vitalitet.

Find din tørbørste her.

 

Save My Face Anti-Age Pude

Med Save My Face hovedpuden kan du mindske soverynker og sovelinjer, samt forebygge rynker på langt sigt. På grund af ansigtets frie placering på puden, mindskes hudbelastningen når du sover. Hovedpuden kan også afhjælpe hudproblemer som akne og uren hud.

Find din Save My Face her.

 

Dermaroller og Tungeskraber

En dermaroller tager din hudpleje og serum til NÆSTE niveau. Den laver små huller i huden, der øger blodcirkulationen og lader dine hudplejeprodukter trænge endnu længere ind i huden. Den desuden er særdeles effektiv mod cellulite, da den øgede blodcirkulation øger fedtforbrændingen. 

I løbet af natten opsamler vores kroppe en masse affaldsstoffer, bakterier og toksiner, der lægger sig som belægning på tungen. En tungeskraber fjerner de affaldsstoffer som du ellers ville synke igen når du børster tænder, drikker vand, o.s.v. Tungeskraberen er også med til at stimulere dine indre organer og mindske dårlig ånde.

Find dit Dermaroller-kit her og din tungeskraber her.

Læs næste

Forskellige krystaller og deres egenskaber
Få naturlig smuk hud med Gua Sha - the miracle worker

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.