They see me rollin - sådan får du mest ud af din Krystalrulle

They see me rollin - sådan får du mest ud af din Krystalrulle
Hvordan virker krystalruller? 

Krystalrullen er ligesom Gua Sha et mirakelredskab til smuk og glødende hud. 
Hver krystalrulle fra Holistic Beauty er unik i udseendet, da de er håndlavet med kærlighed og af ægte naturlig krystal. Hvis du passer godt på din krystalrulle, kan du have den ved dig hele livet. 

Krystalrullens blide massage afslapper musklerne ansigtet og sætter gang i blodcirkulation, arbejder dine produkter bedre ind i huden og reducerer fine linjer og rynker. 

Allerede fra vi er omtrent 25 år sænkes tilstrømningen af kollagen og elastin, så hvis man ønsker at passe rigtig godt på sin hud, skal man starte tidligt med anti-aging. Til dette er krystalrullen et fantastisk redskab. Krystalrullen hjælper nemlig med at afslappe musklerne og sætte gang i blodcirkulation i huden. Derved bliver der sat gang i tilstrømningen af proteinerne kollagen og elastin. Elastin sørger for at huden er elastisk, mens kollagen udgør ca. 70% af hudens vægt. Kollagen findes og produceres i fibroblasterne i bindevævet, og i takt med vi bliver ældre arbejder fibroblasterne langsommere og langsommere. Dine celler vil altså på et tidspunkt nedbryde mere kollagen, end de producerer, og huden vil begynde at få linjer og rynker. Ved at rulle din hud med krystalrullen vil booster kollagenproduktionen i fibroblasterne og hermed øges indholdet af frisk kollagen i cellerne.

Hvordan bruger du din krystalrulle? Guide med Christina Coco

Vi anbefaler dig at bruge din krystalrulle oven på en plejende ansigtsmaske. Efter du har fjernet masken og masseret din serum og ansigtscreme ind i huden, kan du bruge glow enden af din krystalrulle (hvis den har sådan en) til at stimulere huden yderligere. Husk altid at lade bevægelserne være fra centrum af ansigtet til kæbelinie og/eller ud til hårgrænsen eller til décolletè.

I videoen herunder guider Christina Coco dig til, hvordan vi anbefaler dig at bruge din krystalrulle:

Hvilken krystalrulle / krystaller skal jeg vælge og hvad betyder min krystal? 

De krystaller der anvendes i Holistic Beautys krystalruller er naturligt forekommende mineraler. For os, som mennesker, kræver vores biologi forbindelse til jorden. Det være sig vand, luft og mineraler, for at vi kan overleve. Hver enkel krystal overfører energi, der svinger på frekvenser og har derfor i mange år været brugt til healing.
Hver krystal har forskellige egenskaber og betyder noget forskelligt. Hvilke krystaller du skal vælge kommer derfor an på hvilke ønsker du har til krystallens evner.  Du kan læse mere om krystallernes betydning og egenskaber her: 

Grøn jade: 

Jade står for initiativ, fred og livsvilje. Den øger evnen til at huske, forstå dine drømme og til at nå i mål - den gør drømme til virkelighed. Jade er for dig, der ønsker at gøre indvirkning på hjerteområdet og skabe harmoni i kroppen.

Sort obsidian:

Sort obsidian står for viljestyrke og psykisk styrke. Den giver os jordforbindelse, øget forståelse, afklaring og opynder flid, disciplin og koncentration. Den hjælper os med at få kontakt til vores skyggesider og udrenser vores system for vrede og bitterhed samt hjælper til at give slip på såret følelser. Sort obsidian er for dig, der har spændinger i nakke og hals samt problemer med forstoppelse og har mave- og tarmproblemer. 

Rosa kvarts:

Rosa kvarts står for kærlighed, ro og harmoni. Den lærer os om tilgivelse, tryghed og styrker kærlighedskræften samt fremmer harmoni og balance. Rosa kvarts er for dig, der ønsker kærlighedsstenen over dem alle. Den lærer om at elske dig selv og dine omgivelser. 

Bjergkrystal:

Bjergkrystal giver styrke, klarhed og indsigt. Den skaber visdom, vækst og overblik samt harmoni og stimulerer dine intuitive evner og lader dig finde svarene i dig selv. Bjergkrystalen er for dig, der ønsker følelsen af, at nogen tager sig af dig - den skaber forbindelse til dit højere selv. Bjergkrystallen er en meget rensende sten og kaldes også det guddommelige lys.

Ametyst: 

Ametyst står for kærlighed i hverdag, visdom og psykisk bevisthed. Den fremmer intuition, ydmyghed, klarsyn og åndelig udvikling. Ametyst er for dig, der ønsker tillid, selvtillid og sammenhørighedsforhold. Den virker mod frygt, stress og mareridt. Den styrker rygraden og indvirker på rygproblemer. Den er god mod søvnløshed, nakkespændinger, hovedpine og hudproblemer. 

Blå sodalit:

Blå sodalit hjælper dig med at kunne føre ting ud i livet. Den står for igangsættelse og hjælper dig med at kunne sige fra.  Den giver dig overskud og energi til hverdagens mange opgaver. Blå sodalit er for dig, der ønsker at løsne op for spændinger i ryggen. 

Hvid jade:

Hvid Jade er en ædelsten, der står for en positiv og strålende styrke, der ligger lige under overfladen af stenen. Denne sten er kendt for sin magt til at gøre dig rolig og fredelig. Dens kraftfulde helbredende energier er kendt over hele verden, fordi den har evnen til at rense dit hjertes energier, og den vil gøre dit urolige sind roligere.

Rød jaspis:

Rød jaspis fremkalder retfærdighed. Rød jaspis bidrager til balance og styrker jordforbindelsen. Den giver dig følelsen af tryghed, og trygheden kan særligt opleves ved din seksualitet. Rød jaspis er kendetegnet ved at have rensende egenskaber, der eliminerer negative energier og vibrationer. Endvidere medvirker til at stimulere din indre passion og lidenskab.

Gul jade:

Gul jade står for renhed, mod og ærlighed. Gul jade har en udrensende effekt, da den afhjælper kroppens lymfesystem. Den virker derfor godt i mod væskeophobninger i kroppen og i særdeleshed under øjnene. Gul jade er rigtig god ved problemer med nyrer, hjerte, lever, blære, skjoldbruskkirtlen og øjnene. 

Happy rollin
 

Læs næste

Få naturlig smuk hud med Gua Sha - the miracle worker
Få synligt glattere og mere spændstig hud med tørbørstning

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.