My Beauty Pill 💊

Min huds tilstand og udstråling betyder ekstremt meget for mig. Jeg kan godt lide tanken om, at jeg bliver ældre, og at det ses på en charmerende måde. Men vigtigst af alt er, at jeg ser velplejet ud. Og her spiller huden en kæmpe rolle. Vi kan jo ikke bare skifte vores hud ud. 

Huden er også en indikator på, hvordan vores indre krop har det. Hudproblemer lige fra psoriasis til acne og ældning opstår indefra, og derfor er det vigtigste at opfylde kroppens indre behov. 

God hudpleje starter derfor med god ernæring, hvor man sørger for, at kroppen har de vitaminer og næringsstoffer, den har brug for. 

For mig er nogle vitaminer ultra vigtige at spise, hvor andre kan virke bedre via direkte påføring på huden. Jeg tror på den holistiske tilgang til hudpleje, hvor det handler om at skabe balance både indvendigt og udvendigt. Det er en hel livsstil, både at give kroppen og huden de rette næringstoffer indefra og udefra, og at holde kroppen sund ved fysisk aktivitet. 

De vigtigste kosttilskud for mig på nuværende tidspunkt er målrettet efter, hvad min krop går igennem - så som stress. Huden reagerer jo på alt, hvad kroppen oplever. 

Vitamin C - som er et antioxidant. Antioxidanter er super vigtige for vores hud og helbred generelt, da de neutraliserer frie radikaler, så de ikke gør skade.

Probiotika - også kaldet mælkesyrebakterier. De gode bakterier holder vores tarmflora i balance, som er vigtigt for vores immunforsvar, og derudover beskytter de vores hud mod angreb og inflammation.

Fedtsyrer - Omega-3 fedtsyrer hjælper med at holde hudens naturlige barriere sund og beskytte den mod udefrakommende skade.

Og sidst men ikke mindst: HYALURONsyre og kollagen.

My Beauty Pill | Holistic Beauty


Jeg elsker DermaPrime fra NovoVita for deres unikke kombination af hyaluronsyre og kollagen, som er helt essentielt for huden. 

Hyaluronsyre er den ultimative fugtgiver, da den binder fugt til huden, og kollagen er et protein - byggestenen til vores hud, bindevæv, led osv. Disse to tilsammen gør mirakler for vores hud!

Hvilken resultater ses der hos mig efter brug af DermaPrime? 

For at kunne dokumentere resultater sort på hvidt skal huden scannes inden brug. På Holistic Beauty scanner vi huden for at se, hvilke skader der sidder i dybden af huden. 

Efter 2-3 måneders brug af DermaPrime viser min scanning, at min hud er meget mere fugtet, strukturen er glattere og stærkere, og mine poser under øjnene er blevet formindsket. 

Og det er jo fantastisk!

LÆS MERE OM NOVOVITA HER

BOOK DIN TID TIL EN BEHANDLING HER

Læs næste

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.