Plej din hud indefra og ud med kosttilskud

Plej din hud indefra og ud med kosttilskud

Huden er en indikator på, hvordan vores indre krop har det. Hudproblemer lige fra psoriasis til acne og ældning opstår indefra, og derfor er det vigtigt at opfylde kroppens indre behov. God hudpleje starter derfor med god ernæring, hvor man sørger for, at kroppen har de vitaminer og næringsstoffer, den har brug for. Kosttilskud er en naturlig måde at tilføre kroppen den nødvendige næring og holder din krop og hormoner afbalanceret og hjælper med oxidativ stress. 

Tilskud til naturlig glød

Vitamin C - som er et antioxidant. Antioxidanter er super vigtige for vores hud og helbred generelt, da de neutraliserer frie radikaler, så de ikke gør skade.

Probiotika - også kaldet mælkesyrebakterier. De gode bakterier holder vores tarmflora i balance, som er vigtigt for vores immunforsvar, og derudover beskytter de vores hud mod angreb og inflammation.

Fedtsyrer - Omega-3 fedtsyrer hjælper med at holde hudens naturlige barriere sund og beskytte den mod udefrakommende skade.

Og sidst men ikke mindst: hyalronsyre og kollagen. Hyaluronsyre er den ultimative fugtgiver, da den binder fugt til huden, og kollagen er et protein - byggestenen til vores hud, bindevæv, led osv. Disse to tilsammen gør mirakler for vores hud!

Shop vores store udvalg af kosttilskud her og styrk din hud indefra og ud. 

Læs næste

Sådan får du smuk efterårshud
Forskellige krystaller og deres egenskaber

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.