Forskellige krystaller og deres egenskaber

Forskellige krystaller og deres egenskaber
Hvilke krystaller skal jeg vælge og hvad betyder min krystal? 

Krystaller er en naturlig forekommende form for mineraler. For os som mennesker kræver vores biologi forbindelse til jorden. Det være sig vand, luft og mineraler for, at vi kan overleve. Hver enkel krystal overfører energi og svinger på frekvenser og har derfor i mange år været brugt til healing.
Hver krystal har forskellige egenskaber. Du kan læse mere om krystallernes egenskaber her: 
De krystaller der anvendes i Holistic Beautys Gua Shaer, Krystalruller og Krystalmasker er naturligt forekommende mineraler. For os, som mennesker, kræver vores biologi forbindelse til jorden. Det være sig vand, luft og mineraler, for at vi kan overleve. Hver enkel krystal overfører energi og svinger på frekvenser og har derfor i mange år været brugt til healing.
Hver krystal har forskellige egenskaber og betyder noget forskelligt. Hvilken krystalform du skal vælge kommer derfor an på hvilke ønsker du har til din stens evner.  Du kan læse mere om krystallernes betydning og egenskaber her: 

Grøn jade: 
Jade står for initiativ, fred og livsvilje. Den øger evnen til at huske, forstå dine drømme og til at nå i mål - den gør drømme til virkelighed. Jade er for dig, der ønsker at gøre indvirkning på hjerteområdet og skabe harmoni i kroppen.

Sort obsidian:
Sort obsidian står for viljestyrke og psykisk styrke. Den giver os jordforbindelse, øget forståelse, afklaring og opynder flid, disciplin og koncentration. Den hjælper os med at få kontakt til vores skyggesider og udrenser vores system for vrede og bitterhed samt hjælper til at give slip på såret følelser. Sort obsidian er for dig, der har spændinger i nakke og hals samt problemer med forstoppelse og har mave- og tarmproblemer. 

Rosa kvarts:
Rosa kvarts står for kærlighed, ro og harmoni. Den lærer os om tilgivelse, tryghed og styrker kærlighedskræften samt fremmer harmoni og balance. Rosa kvarts er for dig, der ønsker kærlighedsstenen over dem alle. Den lærer om at elske dig selv og dine omgivelser. 

Bjergkrystal:
Bjergkrystal giver styrke, klarhed og indsigt. Den skaber visdom, vækst og overblik samt harmoni og stimulerer dine intuitive evner og lader dig finde svarene i dig selv. Bjergkrystalen er for dig, der ønsker følelsen af, at nogen tager sig af dig - den skaber forbindelse til dit højere selv. Bjergkrystallen er en meget rensende sten og kaldes også det guddommelige lys.

Ametyst: 
Ametyst står for kærlighed i hverdag, visdom og psykisk bevisthed. Den fremmer intuition, ydmyghed, klarsyn og åndelig udvikling. Ametyst er for dig, der ønsker tillid, selvtillid og sammenhørighedsforhold. Den virker mod frygt, stress og mareridt. Den styrker rygraden og indvirker på rygproblemer. Den er god mod søvnløshed, nakkespændinger, hovedpine og hudproblemer. 

Blå sodalit:
Blå sodalit hjælper dig med at kunne føre ting ud i livet. Den står for igangsættelse og hjælper dig med at kunne sige fra.  Den giver dig overskud og energi til hverdagens mange opgaver. Blå sodalit er for dig, der ønsker at løsne op for spændinger i ryggen. 

Hvid jade:
Hvid Jade er en ædelsten, der står for en positiv og strålende styrke, der ligger lige under overfladen af stenen. Denne sten er kendt for sin magt til at gøre dig rolig og fredelig. Dens kraftfulde helbredende energier er kendt over hele verden, fordi den har evnen til at rense dit hjertes energier, og den vil gøre dit urolige sind roligere.

Rød jaspis:
Rød jaspis fremkalder retfærdighed. Rød jaspis bidrager til balance og styrker jordforbindelsen. Den giver dig følelsen af tryghed, og trygheden kan særligt opleves ved din seksualitet. Rød jaspis er kendetegnet ved at have rensende egenskaber, der eliminerer negative energier og vibrationer. Endvidere medvirker til at stimulere din indre passion og lidenskab.

Gul jade:
Gul jade står for renhed, mod og ærlighed. Gul jade har en udrensende effekt, da den afhjælper kroppens lymfesystem. Den virker derfor godt i mod væskeophobninger i kroppen og i særdeleshed under øjnene. Gul jade er rigtig god ved problemer med nyrer, hjerte, lever, blære, skjoldbruskkirtlen og øjnene. 

Læs næste

Plej din hud indefra og ud med kosttilskud
Opgrader din hudplejerutine med effektive Beauty Tools

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.