Velkommen til HolisticBeauty

CoolSlimming Fedtfrysning

Book behandlingen

CoolSlimming Fedtfrysning

Hos Holistic Beauty har vi den originale CoolSlimming™ maskine. CoolSlimming™ er ny revolutionerende slankemetode, der allerede anerkendes verden rundt som et stort teknologisk gennembrud indenfor ikke-kirugisk fedtreduktion.

Med CoolSlimming Fedtfrysning fjernes fedt ved at nedkøle kroppens fedtceller ned til mellem -5 og -11 grader. Dette resulterer i at fedtcellerne fryses til is, går i stykker og nedbrydes, idet en fedtcelle udgøres af 80% vand.

Når en fedtcelle først er nedbrudt vil den ikke kunne gendannes og på den måde kan man komme uønskede fedtdepoter til livs. CoolSlimming Fedtfrysning kan derfor anvendes til både større og mindre  fedtophobninger som f.eks. kærlighedshåndtag og bh-ruller, samt løst fedt over hoften og på begge sider af taljen eller på maven og ryggen.

Anvendelsesmulighederne er mange, og da behandlingen ikke er invasiv er det en skånsom metode til at komme af med uønsket fedt på. CoolSlimming Fedtfrysning kræver ingen kirurgiske indgreb, ingen nåle, ingen bedøvelse - behandligen er så mild, at man kan gå på arbejde lige bagefter.

Læs mere om behandlingen længere ned på siden eller book tid direkte herunder.

Mave & Ryg

Fedtfrysning af Mave - Øvre eller nedre – 1 stor påsætning 3495 DKK

Fedtfrysning af Mave – 2 mindre påsætninger 3495 DKK

Fedtfrysning af dansehåndtag – Begge Sider – 2 mindre påsætninger 3495 DKK

Fedtfrysning af BH-delle - Begge sider – 2 mindre påsætninger 3495 DKK

CoolSlimming fedtfrysning med 1 påsætning varer ca. 55 min. 2 påsætninger varer ca. 75 min. Selve fedtfrysningen varer ca. 45 min. Hertil skal der påregnes ekstra tid til konsultation, opmåling samt billeder.

BOOK TID TIL COOLSLIMMING FEDTFRYSNING AF MAVE OG RYG HER

Ben

Fedtfrysning af Ridelår – Begge sider – 2 mindre påsætninger 3495 DKK

Fedtfrysning af Inderlår – Begge sider – 2 minde påsætninger 3495 DKK

Fedtfrysning af Knæ – Begge – 2 mindre påsætninger 3495 DKK


CoolSlimming fedtfrysning med 1 påsætning varer ca. 55 min. 2 påsætninger varer ca. 75 min. Selve fedtfrysningen varer ca. 45 min. Hertil skal der påregnes ekstra tid til konsultation, opmåling samt billeder.

BOOK TID TIL COOLSLIMMING FEDTFRYSNING AF BEN HER

Fordele ved fedtfrysning med CoolSlimming™

Hos Holistic Beauty er vi stolte af at kunne tilbyde denne banebrydende behandling, som nogle af de første i Danmark.

Vi anvender udelukkende den originale CoolSlimming™ maskine i klinikken, så du er garanteret den højeste kvalitet i dine behandlinger. 

Behandling af uønsket fedt ved hjælp af kryolipolyse, er radikalt anderledes end andre ikke- eller minimalt-invasive behandlingsformer. Fedtfrysning, kendt som Cryolipolyse eller på dansk "kryolipolyse" er en ny procedure, der involverer en ikke-invasiv nedkøling af kropsfedt.

Ved hjælp af innovativ køleteknologi bearbejders fedtophobningerne. Dette sker via en gradueret proces, der sætter et naturligt forløb i gang, der hvor cellerne udsættes for afkøling. Dette resulterer i at fedtcellerne nedbrydes, uden at det omkringliggende væv tage skade.

Herefter bearbejder kroppens metabolisme naturligt de nedbrudte celler i kroppen, hvilket resulterer i en slankere silhuet, over tid, når de behandlede fedtceller opløses og udskilles i kroppen.

ER COOLSLIMMING™ FEDTFRYSNING FARLIGT?


Nej, CoolSlimming™ Fedtfrysning er en meget mild og skånsom behandlingsform, modsat fx fedtsugning og andre invasive-behandlinger. En CoolSlimming Fedtfrysning-behandling kræver hverken kirurgiske indgreb, nåle eller bedøvelse, og behandlingen er så nænsom mod vævet, at man kan gå på arbejde umiddelbart efter behandlingen. 

Man kan opleve at få nogle blå/røde mærker på huden efter behandling. Disse vil dog lige så stille forsvinde af sig selv og er ikke farlige. Hertil kan nogle opleve at føle en smule ubehag når behandlingen indledes, da maskinen kan stramme lidt.

Dette er dog ikke farligt og de fleste oplever, at det hurtigt går over når behandlingen går i gang. Hos Holistic Beauty benytter vi desuden altid en beskyttende membran, der sørger for at huden ikke får frostskader.

Hvis du vælger at få lavet en CoolSlimming™ Fedtfrysning-behandling et andet sted bør du være meget opmærksom på om der tilbydes et beskyttende menbran, da mange klinikker har sparet denne del væk.

VIRKER COOLSLIMMING™ FEDTFRYSNING?


CoolSlimming Fedtfrysning har en dokumenteret effekt og er medicinsk godkendt i EU som behandlingsform. Effekten vil dog kunne variere fra kunde til kunde, da virkningen af afhænger af kropstype, mængde fedt samt hvilket område, der ønskes behandlet.

Vi vil altid indlede behandlingen med at måle fedtet på område, der ønskes behandlet, så vi kan skræddersy din CoolSlimming Fedtfrysning-behandling til dig og din specifikke kropstype.

FØR OG EFTER BILLEDER

SE FLERE FØR OG EFTER BILLEDER PÅ BLOGGEN HER

Kontakt Klinikken

Du er også meget velkommen til at besøge eller kontakte os på følgende info, hvis du har nogle spørgsmål vedr. vores CoolSlimming Fedtfrysning. 

Holistic Beauty

Ny Østergade 5, 2 sal

1101 København K

+45 31 31 10 03

info@holisticbeauty.dk

Bestil behandling

Hudspecialister

Vores team består af erfarne hudspecialister, der forstår din huds unikke behov.

Høj kvalitet

Vi bruger kun de bedste produkter og teknologier til vores behandlinger.

Kundetilfredshed

Vi stræber efter at opnå høj kundetilfredshed og synlige resultater.