20% RABAT HELE RESTEN AF SEPTEMBER & OKTOBER 2020 - BOOK TID HER


Hos Holistic Beauty har vi den originale CoolSlimming™ maskine. 
Denne nye revolutionerende slankemetode er allerede anerkendt som et kæmpe teknologisk gennembrud inden for fedtreduktion. CoolSlimming Fedtfrysning er en smertefri og nænsom måde at komme uønsket fedt til livs på. Med fedtfrysning nedkøler man fedtcellerne til - 11 grader og da en fedtcelle består af 80% vand vil den fryse til is, krakelere og blive nedbrudt. Den nedbrudte fedtcelle vil aldrig gendannes. CoolSlimming Fedtfrysning kan benyttes til såvel fedtophobninger på store områder samt på mindre områder, som f.eks. kærlighedshåndtag, behandlingen kan også hjælpe med at fjerne løst fedt over hoften og på begge sider af taljen eller på maven og ryggen.

Mave & Ryg

Fedtfrysning af Mave - Øvre eller nedre – 1 stor påsætning 3495 DKK

Fedtfrysning af Mave – 2 mindre påsætninger 3495 DKK

Fedtfrysning af Flanker – Begge Sider – 2 mindre påsætninger 3495 DKK

Fedtfrysning af BH-delle - Begge sider – 2 mindre påsætninger 3495 DKK

CoolSlimming fedtfrysning varer ca. 90 min pr. behandling

BOOK TID TIL COOLSLIMMING FEDTFRYSNING AF MAVE OG RYG HER

Ben

Fedtfrysning af Ridelår – Begge sider – 2 mindre påsætninger 3495 DKK

Fedtfrysning af Inderlår – Begge sider – 2 minde påsætninger 3495 DKK

Fedtfrysning af Knæ – Begge – 2 mindre påsætninger 3495 DKK

CoolSlimming fedtfrysning varer ca. 90 min pr. behandling

BOOK TID TIL COOLSLIMMING FEDTFRYSNING AF BEN HER

Fordele ved fedtfrysning med CoolSlimming

Hos Holistic Beauty har vi den originale CoolSlimming™ maskine. CoolSlimming™ Fedtfrysning, også kendt som Cryolipolyse eller på dansk “kryolipolyse”, leverer sikkert og præcist en kontrolleret afkøling, der forsigtigt og effektivt bearbejder fedtcellerne under huden. De behandlede fedtceller krystalliseres (fryses) og dør derefter. Over tid bearbejder din krop naturligt fedtet og metaboliserer de døde celler, hvilket ganske enkelt giver dig et slankere ydre.

CoolSlimming™ Fedtfrysning benytter avanceret køleteknologi til selektivt at bearbejde områder med fedt ophobning: CoolSlimming opløser fedtcellerne gennem en gradueret proces, der ikke ødelægger det omgivende væv, teknikken reducerer uønsket fedt, eftersom fedtceller, når de udsættes for præcis afkøling, igangsætter en proces med naturlig fjernelse – gradvist reduceres tykkelsen af fedtlaget efterhånden som fedtcellerne i det behandlede område opløstes forsigtigt gennem kroppens normale metabolismen, for at opløse uønsket fedt. Teknisk sker der det, at triglycerid i fedtet bliver omdannet til et fast stof, når det udsættes for præcis afkøling.

Anvendelse af køleproceduren, ved hjælp af kryolipolyse, er fundamentalt forskellig fra andre ikke- eller minimalt-invasive modaliteter. Selv for de mennesker, der er på kur og som dyrker regelmæssig motion, er fedtfrysning med CoolSlimming™ en absolut en fantastisk gave. CoolSlimming™ Fedtsfrysning kan benyttes til såvel fedt ophobninger på store områder samt på mindre områder, såsom kærlighedshåndtag, behandlingen kan også hjælpe med at fjerne løst fedt over hoften og på begge sider af taljen, eller måske på maven eller ryggen.

ER COOLSLIMMING™ FEDTFRYSNING FARLIGT?
Nej, CoolSlimming™ Fedtfrysning er en skånsom og mild metode i forhold til fedtsugning. Der er ingen kirurgiske indgreb, ingen nåle, ingen bedøvelse og man kan gå på arbejde lige bagefter. Man kan opleve at få blå/røde mærker på huden. Disse forsvinder dog over tid og er ikke farlige. Nogen føler lidt ubehag lige når fedtfrysnings-behandlingen starter, da det strammer lidt. Det går dog hurtigt over for størstedelen af alle kunder. Hos Holistic Beauty benytter vi en beskyttende membran så huden ikke får frostskader. Vær opmærksom på, at mange klinikker har sparet denne del væk – så vær altid opmærksom på dette hvis du vælger, at få det lavet fedtfrysning et andet sted.

VIRKER COOLSLIMMING™ FEDTFRYSNING?
Fedtfrysning er medicinsk godkendt i EU og har derfor dokumenteret effekt. Der er dog stor forskel på, hvor god virkningen af fedtfrysningen er på den enkelte kunde. Inden fedtfrysning-behandlingen startes op, bliver fedtet målt således vi er klar over hvilken CoolSlimming Fedtfrysning-behandling der er bedst for netop dig. Du får tegnet på huden, dette kan dog vaskes af efterfølgende.

SE FØR OG EFTER BILLEDER PÅ BLOGGEN HER

Kontakt Klinikken

Du er også meget velkommen til at besøge eller kontakte os på følgende info, hvis du har nogle spørgsmål vedr. vores CoolSlimming Fedtfrysning. 

Holistic Beauty
Ny Østergade 5, 2 sal
1101 København K
+45 31 31 10 03
info@holisticbeauty.dk